Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ.


«Υπάρχει έρωτας με την πρώτη ματιά;
              κι άλλες 99 ερωτήσεις για τον έρωτα»

Ο καλύτερος σύντροφος στις διακοπές είναι πάντα ένα καλό βιβλίο, πόσο μάλλον όταν αυτό αναλύει τον έρωτα με την πρώτη ματιά.
Ένα τέτοιο βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, μπορεί να σας κάνει φέτος ευχάριστη και ενδιαφέρουσα  συντροφιά στις καλοκαιρινές σας διακοπές.
Συγγραφέας η έμπειρη και καταξιωμένη δημοσιογράφος Φλώρα Κασσαβέτη, που με την βοήθεια ειδικών δίνει απαντήσεις στο αν υπάρχει έρωτας από την πρώτη ματιά.

 Γιατί χτυπά δυνατά η καρδιά των ερωτευμένων; Σεξ και έρωτας πάνε πακέτο;
Τι ερωτεύονται οι γυναίκες στους άνδρες; Μπορεί να υπάρξει έρωτας μεταξύ φίλων; Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Ο έρωτας αδυνατίζει; To στρες σαμποτάρει τον έρωτα; Ο έρωτας είναι γραμμένος στα άστρα; Γιατί ερωτευόμαστε λάθος ανθρώπους;
Η συγγραφέας μέσα από τις συνηθέστερες, αλλά ταυτόχρονα τις πιο σημαντικές ερωτήσεις δημιούργησε ένα βιβλίο-εγχειρίδιο για ερωτευμένους και μη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας!
100 ερωτήσειςμε τις πιο άμεσες, αληθινές και περιεκτικές απαντήσεις για τον έρωτα, που ορίζει τη ζωή και την ύπαρξή μας ανά τους αιώνες, δίχως να αφήνει κανέναν ασυγκίνητο!
45 ειδικοί, με ξεχωριστές γνώσεις και από διαφορετική σκοπιά ο καθένας, αναλύουν, αποσαφηνίζουν και εξηγούν πώς, πότε, ποιους ερωτευόμαστε και γιατί.
 234 έρευνες αποκαλύπτουν, συμπληρώνουν ή ανατρέπουν όλα όσα ξέρουμε ή δεν ξέρουμε για τον έρωτα!
1 βιβλίοπου πάνω απ’ όλα έρχεται να μας υπενθυμίσει
ότι η τέχνη τού να αγαπάς και να αγαπιέσαι δεν είναι
τόσο απλή υπόθεση όσο νομίζουμε!



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο