Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς


Την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατούν στην περιοχή, από το απόγευμα του Σαββάτου.  Ώρα έναρξης 21:15. Είσοδος ελεύθερη. 
Με μια ξεχωριστή συναυλία, οι μαθητές και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Λιβαδειάς θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους της φετινής σχολικής περιόδου. 


Η παιδική χορωδία, τα τμήματα μουσικής προπαιδείας κι οι μαθητές όλων των οργάνων, σ` ένα ενιαίο σύνολο που αποτελείται από μικρές και μεγαλύτερες ορχήστρες που εναλλάσσονται, θα προσφέρουν μια πλούσια μουσική βραδιά γεμάτη από γνωστές μελωδίες κι αγαπημένα τραγούδια. Μαθητές και καθηγητές συμπράττουν δημιουργικά και χαρίζουν ένα πραγματικά αξιόλογο αποτέλεσμα.

Η πορεία αναβάθμισης του Δημοτικού μας Ωδείου, ξεκίνησε με την ένταξή του στον κορμό του Δήμου Λεβαδέων, την πρόσληψη καταξιωμένων καθηγητών και τη δημιουργία νέων τμημάτων που θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη σχολική χρονιά, αποδίδει ήδη καρπούς!

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο