Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Κάλεσμα Δήμου Θηβαίων για αντίδραση στην προβλεπόμενη σε Σχέδιο Νόμου κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων Θήβας, Θίσβης και Θεσπιών

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης, ανταποκρινόμενος και σε αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Θηβών, συγκαλεί το Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ), με πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης τη λήψη απόφασης για την αντίδραση του Δήμου Θηβαίων σχετικά με την προβλεπόμενη, στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αναδιοργάνωση των Υποθηκοφυλακείων της χώρας,  κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων Θήβας, Θίσβης και Θεσπιών και την υπαγωγή αυτών σε έμμισθο Υποθηκοφυλακείο, που συστήνεται με έδρα τη Λιβαδειά.
Σημειώνουμε ότι το σχέδιο νόμου θα βρίσκεται σε διαβούλευση έως και 5 Ιουλίου 2016.

Επειδή το Υποθηκοφυλακείο της Θήβας είναι το πλέον εύρωστο της Π.Ε. Βοιωτίας, εξυπηρετεί περίπου 60.000 κατοίκους και η κατάργησή του θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην όλη λειτουργία του Δήμου μας,  καλούμε φορείς και δημότες να παρευρεθούν  στη συνεδρίαση αυτή.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο