Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Έναρξη λειτουργίας κατασκηνώσεως Παλιομηλιάς


Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016, η φιλοξενία των παιδιών που έχουν ενταχθεί στην πρώτη κατασκηνωτική περίοδο για την κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στη θέση Παλιομηλιά Ελικώνα, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016.  Σε αυτή συμμετέχουν 72 παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών, η επιλογή των οποίων έγινε από τον Δήμο Λεβαδέων με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια.

Τα εισοδηματικά στοιχεία που συνόδευαν τις αιτήσεις για την επιλογή των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων δεν μπορούν να δημοσιευτούν καθώς αποτελούν προσωπικά δεδομένα.  Όλα τα στοιχεία για την επιλογή των φιλοξενουμένων παιδιών είναι διαθέσιμα στην αρμόδια Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού  του Δήμου Λεβαδέων.   
Υπενθυμίζουμε ότι θα ακολουθήσουν τρεις ακόμη κατασκηνωτικές περίοδοι: η Β’ κατασκηνωτική περίοδος κατά το χρονικό διάστημα 12/7/2016– 21/7/2016, η Γ’ κατασκηνωτική περίοδος κατά το χρονικό διάστημα 23/7/2016 – 1/8/2016 και η Δ' κατασκηνωτική περίοδος κατά το χρονικό διάστημα 3/8/2016 – 12/8/2016.
Προσδοκία του Δήμου Λεβαδέων είναι να μπορέσει να προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων και ιδιαίτερα των παιδιών οικογενειών με χαμηλό εισόδημα, την ευκαιρία καλοκαιρινών διακοπών με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατασκηνωτικής ζωής και με ευχάριστες αναμνήσεις από την παραμονή τους στην κατασκήνωση. 



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο