Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ήρθε η ώρα για κλείσιμο στρατοπέδων;







Αφού εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο δεν μπορούμε μόνοι μας να προχωρήσουμε σε αναδιοργάνωση των ΕΔ και κλείσιμο στρατοπέδων,θα την κάνουμε μέσω ΔΝΤ! Η απόφαση για μείωση του κράτους κατά 30% άμεσα περιλαμβάνει και τα στρατόπεδα,τα οποία κοστίζουν πολύ. Αν και από τη πρώτη στιγμή που άρχισαν οι περικοπές το θέμα του κλεισίματος στρατοπέδων είχε τεθεί ως προτεραιότητα. Ένα χρόνο μετά δεν έχει μπει λουκέτο παρά σε μερικές μικρές ,ασήμαντες μονάδες με οικονομικό όφελος ελάχιστο.

Είναι τόσο δύσκολο να κλείσουν τα στρατόπεδα; Στην Ελλάδα ναι. Αντιδρούν οι στρατηγοί που δεν θέλουν να "μικρύνουν το μαγαζί τους". Αντιδρούν οι δήμαρχοι των περιοχών που "φιλοξενούν" τα στρατόπεδα γιατί πριν απ΄ αυτούς αντιδρούν οι δημότες τους,που βλεπουν τα χρήματα που βγάζουν από τη λειτουργία των στρατοπέδων να χάνονται.


Παρόλα αυτά φαίνεται ότι ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Η επιχείρηση "λουκέτο" θα πρέπει άμεσα να μπει σε εφαρμογή αφού ο σχεδιασμός έχει γίνει και τα στρατόπεδα που πρέπει να κλείσουν έχουν επιλεγεί.



http://www.ramnousia.com/2010/11/blog-post_29.html

Δίνοντας το ...καλό παράδειγμα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης έχει πει ότι το 6ο Σύνταγμα Πεζικού στη Κόρινθο,όπου και εκλέγεται κλείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο