Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί δεν υπογράφει ο «τρομοκράτης»;


Γιατί δεν υπογράφει ο «τρομοκράτης»;
Ράφικ Τζιμπούρ, ΑΕΚΟι λόγοι που «φρενάρουν» τον Τζιμπούρ

Ο «Τρομοκράτης» έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ εδώ και τρεις μήνες, όμως οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη γιατί θέλει τις εγγυήσεις του.



Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε βιαστεί να ανακοινώσει επίσημα την ανανέωση του Τζιμπούρ στις 7 Σεπτεμβρίου του 2010. Η ανακοίνωση μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2013».




Σήμερα, 4 Δεκ. 2010, σχεδόν τρεις ολόκληρους μήνες μετά, ο Τζιμπούρ δεν έχει υπογράψει. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εξέδρα», ο Ράφικ Τζιμπούρ δεν πρόκειται να υπογράψει αν δεν λάβει τις τραπεζικές εγγυήσεις που θα του εξασφαλίσουν ότι θα λάβει στις προκαθορισμένες ημερομηνίες τα χρήματα που έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο.



Στην ΑΕΚ είναι φυσικά ενήμεροι για τα παραπάνω, όμως ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος δεν είναι αρκετός και πρέπει να εγγυηθούν προσωπικά ένας από τους βασικούς μετόχους. Δηλαδή ή ο Πέτρος Παππάς ή ο Νίκος Νοτιάς. Κάτι που δεν έχει γίνει ακόμη, αφού τα χρήματα δεν είναι και λίγα. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ αδυνατεί να καλύψει τα ποσά του Αλγερινού επιθετικού, ο μέτοχος που θα υπογράψει θα πρέπει να του καταβάλλει προσωπικά τους μισθούς του. Ένα ποσό που φτάνει τα δύο εκ. ευρώ χωρίς τα μπόνους.



Εκτός των άλλων, ο Τζιμπούρ ζητά να τεθεί σε ισχύ το νέο συμβόλαιο με την υπογραφή του, κάτι που συνέβη και στην περίπτωση του Σκόκο. Στο ζήτημα αυτό όμως, ο Αδαμίδης δεν έχει πει οριστικά το «Ναι». Παρά ταύτα, αυτό είναι το λιγότερο. Αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ δεν φέρει ισχυρές αντιρρήσεις για κάτι τέτοιο και το deal δεν θα κολλήσει εκεί.



Ο Τζιμπούρ έχει δηλώσει ότι θα περιμένει όσο χρειαστεί για τις τραπεζικές εγγυήσεις που έχει ζητήσει και θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, όσο όμως περνάει ο καιρός και δεν τις έχει… ο Αλγερινός μένει ελεύθερος και οι μνηστήρες καιροφυλαχτούν. Εκτός του Παναθηναϊκού, που φυσικά μπορεί να τον καλύψει οικονομικά, υπάρχουν και αρκετοί σύλλογοι από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για τον «Τρομοκράτη» οι οποίοι δεν θα τον άφηναν αδιάφορο.


Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο