Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Τα ΖΩδιΑ.



ΚΡΙΟΣ

21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Συννεφιά στα προσωπικά σας ζητήματα. Η αλλοδαπή ερωμένη σας, που γέμιζε το στομάχι σας με πικάντικες βόμβες, χάνει τελικά αυτή τη βδομάδα τη μάχη με το πρότυπο του μητρικού κεφτέ. Το να βρεις Ελληνίδα σε ηλικία αναπαραγωγής να μαγειρεύει όπως η μανούλα είναι εξίσου πιθανό με το να προτείνει η Τρόικα αυξήσεις 20% σε μισθούς και συντάξεις. Τυχερός κλεμές, ο σουρουκλεμές.

Ευκαιρία της εβδομάδας: να την πέσετε στη μάνα σας. Το ξέρω είναι περίεργο αλλά τουλάχιστον θα τρώτε σαν άνθρωποι.





ΤΑΥΡΟΣ

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ

Άλλοι το λένε ευχή, άλλοι κατάρα. Η λογοδιάρροιά σας θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, κυρίως προς τα τέλη της εβδομάδας. Φίλοι και γνωστοί σας φιλούν με φόρα στο στόμα, φράζοντας με τη γλώσσα τους την πηγή των πονοκεφάλων τους. Τυχερό μπεμπέ, το πόρτ μπεμπέ.

Ευκαιρία της εβδομάδας: να δοκιμάσετε την τύχη σας στην αθλητική δημοσιογραφία.





ΔΙΔΥΜΟΙ

21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δίνουμε βάση στον εαυτό μας τουλάχιστον στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη. Βέβαια από τεχνικής άποψης, είστε πολύ τυχεροί εσείς οι Δίδυμοι. Ως παρανοϊκοί και διπολικοί, θα μπορέσετε να γνωρίσετε καλύτερα τον άλλο σας εαυτό. Αυτόν που ψιθυρίζει κακές πράξεις στο αυτάκι σας. Τυχερό γκαρός, το ρολάν γκαρός.

Ευκαιρία της εβδομάδας: προσπαθήστε να γκαστρώσετε αυτόν τον άλλο σας εαυτό. Η επιστήμη περιμένει με κομμένη την ανάσα.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Το μητρικό ένστικτο δεν είναι παγόβουνο στην Ανταρκτική. Αν η κοπέλα σας αρχίσει να κλαίει με λυγμούς όταν περνάτε έξω από μαιευτήρια ή αν σας μιλάει διαρκώς για τα ανιψάκια της, πάρτε ξεκάθαρη θέση και χαρίστε της ένα τσιντσιλά. Είναι μικρό, αναπνέει και επιπλέον έχει πιο όμορφο τρίχωμα από τα έμβρυα. Τυχερό ουάουα, το τσιουάουα.

Ευκαιρία της εβδομάδας: δώστε στο τσιντσιλά το όνομα του πατέρα της. Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.





ΛΕΩΝ

23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ένα όνειρο στα μισά της εβδομάδας θα επηρεάσει άμεσα το μέλλον σας. Και μπορεί όντως το όνειρο να ήταν ζωντανό, λίρες όμως στα θεμέλια του σπιτιού σας δεν υπάρχουν, όπως θα διαπιστώσετε κλαίγοντας πάνω από τα χαλάσματα. Τυχερό νικ, το πικ νικ.

Ευκαιρία της εβδομάδας: εκμεταλλευτείτε το εορταστικό κλίμα και διασκεδάστε στα συσσίτια των αστέγων. Την παραμονή έχει και κουραμπιέ-έκπληξη.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ

23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τον ανάδρομο Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σας, αυτήν έχετε τον Τοτό σε μια γκέστ εμφάνιση. Θα σας πει το ανέκδοτο με τη δασκάλα, την Ελενίτσα και την λέξη από «π» και θα σας αρέσει φοβερά, όπως πάντα. Τυχερές μπλε, οι πούτσες μπλε.

Ευκαιρία της εβδομάδας: να τον ρωτήσετε επιτέλους πόσα χρόνια πηγαίνει σχολείο.





ΖΥΓΟΣ

24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η ζωή είναι ωραία και τα χρόνια περνούν. Παρτάρετε όπως παλιά. Τότε που το ξημέρωμα σας έβρισκε γυμνούς, δεμένους στις σιδηροδρομικές γραμμές. Γιουχού! Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν. Δε το λέω εγώ, τα άστρα το λένε καθαρά και ξάστερα. Τυχερό γκινιόλ, το γκραν γκινιόλ.

Ευκαιρία της εβδομάδας: να μάθετε τα δρομολόγια των τρένων. Όλο και κάποιος θα σας ευχαριστεί στο μέλλον.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ

24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Τα άστρα επιτέλους σας χαμογελούν. Μετά από επίπονες προσπάθειες μηνών, εντοπίζετε εν τέλει την πιο φθηνή βενζίνη πανελλαδικά στον νομό Κιλκίς και κάνετε τρελή καζούρα σε συγγενείς και φίλους. Είναι στιγμές συναισθηματικά φορτισμένες κι εύχομαι να τις γιορτάσετε ξέφρενα. Τυχερό μπιζέ, το μπιζ μπιζέ.

Ευκαιρία της εβδομάδας: βάλτε νέους στόχους! Τι λέτε ας πούμε για το πιο αφράτο ψωμάκι σε Goody’s;





ΤΟΞΟΤΗΣ

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Με τον Δία να ρίχνει αστραπόβροντα στον αστερισμό σας, προσπαθήστε να διαχειριστείτε την δικαιολογημένη οργή σας με τους γύρω σας. Μπορεί η αιωνόβια διαχειρίστρια της πολυκατοικίας να χώνει τη μύτη της παντού, δε χρειάζεται όμως να βρίσκει κάθε πρωί το μπαλκόνι της κατουρημένο. Τυχερή Χάρι, η Μάτα Χάρι.

Ευκαιρία της εβδομάδας: να μην φάτε το σοκολατάκι που θα σας προσφέρει πληρώνοντας τα κοινόχρηστα. Στην καλύτερη περίπτωση είναι από τα εγκαίνια του ναού του Σολομώντα.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ο χειμώνας κάνει δυναμική είσοδο στο δωμάτιο σας και με τις τιμές του πετρελαίου στα ύψη, αναζητάτε νέους τρόπους θέρμανσης. Θεμιτό αλλά και επικίνδυνο. Στρατολογήστε τις γριές της ενορίας σας. Με ένα λικεράκι είναι ικανές να κάνουν το αργό μεθάνιο την αγαπημένη σας πηγή ενέργειας. Τυχερή Λάνκα, η Σρι Λάνκα.

Ευκαιρία της εβδομάδας: εφαρμόστε την μέθοδο θέρμανσης: «Ορθόδοξη Εκκλησία»





ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Αν κάθε φορά που βρίσκεστε πρώτοι στο φανάρι, τσιρίζετε προς κάθε κατεύθυνση «pole position, ρε κουφάλες», να γνωρίζετε πως τα άστρα είναι θετικά σε κάθε είδους αλλαγή καριέρας. Αν δε σας κάτσει, ένα σωρό θέσεις κλειδιά ανοίγουν σύντομα: Άγιος Βασίλης σε εμπορικό, λαχειοπώλης κρατικού κτλ.. Τυχερό κόρν, το ποπ κόρν.

Ευκαιρία της εβδομάδας: να διαπιστώσετε αν με τα γάντια της F1 μπορείς να κάνεις έναν χιονάνθρωπο χωρίς τα δάχτυλά σου να γίνουν μπλε μαρέν.





ΙΧΘΥΕΣ

19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά. Η τεμπελιά σας έχει μετατρέψει το δυαράκι σας σε μίνι βουστάσιο. Ένα αποτυχημένο πλυντήριο στις 4 θα κάνει την τυχερή σας φανέλα της Μόναχο 1860 να μοιάζει με πίνακα του Pollock. Τυχερό πονγκ, το πινγκ-πονγκ.

Ευκαιρία της εβδομάδας: ενόψει του δύσκολου χειμώνα, δοκιμάστε να εκθρέψετε μια στρουθοκάμηλο στο υπνοδωμάτιό σας.
 
http://www.ramnousia.com/2010/11/blog-post_1216.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο