Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Βγείτε απόψε με άδειο πορτοφόλι!

Οδηγός δωρεάν διασκέδασης για την Αθήνα
Τα χρήματα δεν είναι λόγος για να σας προβληματίζει και να μη θέλετε να βγείτε έξω από ο σπίτι σας. Κι αυτό γιατί στην Αθήνα, υπάρχουν εναλλακτικές που δεν κοστίζουν τίποτα!

Τα Eκπαιδευτήρια Λαμπίρη τραγουδούν για το Χαμόγελο του Παιδιού. Η μαθητική χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, υπό τη διεύθυνση της καταξιωμένης μουσικού των παιδιών κ. Βάνας Μαντζαβίνου, θα τραγουδήσει για το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν και δύο χορωδίες από «Το χαμόγελο του παιδιού» υπό τις διευθύνσεις των μουσικών Σ. Καρδιόλακα και Δ. Κλειδά, με αγαπημένα τραγούδια και πρωτοποριακά προσαρμοσμένα στους χορωδούς. Στις 20:00 στον πολυχώρο Άννα & Μαρία Καλουτά, στο Νέο Κόσμο.

Από τις 23 έως τις 28 Νοεμβρίου 2010, διοργανώνονται εκθέσεις κεραμικής, κατασκευών, φωτογραφίας, γλυπτικής, αφίσας, κοσμήματος, παπιέ-μασέ του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι. Ώρες λειτουργίας: 12.00-21.00.

Κινηματογραφικό αφιέρωμα στο Flamenco διοργανώνει το Ινστιτούτο Θερβάντες στο Σύνταγμα. Ο κινηματογραφικός κύκλος περιλαμβάνει έξι πρόσφατες ταινίες, μερικές από τις οποίες είναι ντοκιμαντέρ και οι υπόλοιπες κινούνται ανάμεσα στο ντοκιμαντέρ και στη μυθοπλασία. Όλες τους προσπαθούν να κάνουν γνωστό στον κόσμο το φλαμένκο από μέσα. Το φλαμένκο είναι το πιο γνωστό σε όλον τον κόσμο ισπανικό μουσικό και χορευτικό είδος και αποτελεί πόλο έλξης θαυμαστών του από κάθε γωνιά της γης. Αλλά πίσω απ’ τη διεθνή φήμη, ο κόσμος του φλαμένκο στην Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα.

Τέλος, την έκθεση του διεθνούς φήμης μεξικανού φωτογράφου Pedro Meyer με τίτλο Μακρύ ταξίδι στις ΗΠΑ παρουσιάζει η Ελληνοαμερικανική Ενωση στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2010 και σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας

Newsbeast.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο