Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Τίμησαν τη Μητέρα οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου και Δημοτικού Ωδείου Θήβας.

Ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη «Μητέρα» διοργάνωσαν, στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας με μεγάλη επιτυχία, οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου και του Δημοτικού Ωδείου Θήβας, για να ευχηθούν «Χρόνια Πολλά» σε όλες τις μητέρες του κόσμου!


Οι μαθητές παρουσίασαν τραγούδια-ωδές για τη μητέρα, χόρεψαν ελληνικούς χορούς, μίλησαν για τη μαμά τους και αφηγήθηκαν μια τρυφερή ιστορία για τη μητρότητα μέσα από το θεατρικό έργο του Μπέρλοτ Μπρεχτ «Ο Κύκλος με την Κιμωλία», αποσπώντας τα χειροκροτήματα του κοινού!


Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, που συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς γι’ αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία. Χαρακτηριστικά είπε:

«Είναι αξιέπαινη η πρωτοβουλία σας να τιμήσετε το θεσμό της μητέρας, το σύμβολο της αιώνιας και ανεξάντλητης αγάπης, η οποία προσφέρεται με ανιδιοτέλεια και αυτοθυσία. Είναι σημαντικό στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε να θυμόμαστε τους στυλοβάτες θεσμούς της Ελληνικής παράδοσης και οικογένειας, στους οποίους ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει το πρόσωπο της μητέρας από αρχαιοτάτων χρόνων. Μας δόθηκε η ευκαιρία μέσα από την εκδήλωσή σας, ως θεατές, να αποτίσουμε κι εμείς έναν ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπο της μητέρας, να επαναφέρουμε στη μνήμη και τη συνείδησή μας το μέγεθος και την αξία της. Θερμά συγχαρητήρια για την εξαιρετική πρωτοβουλία σας!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο