Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μόνο τον Στρατηγό Φραγκούλη χαιρέτησε δια χειραψίας ο Μιχαλολιάκος!

Ποιοι ήταν αυτοί που μίλησαν στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής



Μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν οι άνθρωποι με τους οποίους αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες τόσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος, όσο και η Κοινοβουλευτική του ομάδα. Ενας από τους ελάχιστους, τον οποίο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής επέλεξε να χαιρτετίσει από κοντά και δια χειραψίας ήταν ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Εθνικής Άμυνας.



Πέραν αυτού ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σηκώθηκε από τα πίσω έδρανα και προσέγγισε και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για να φιλήσει τον Σταυρό, ενώ είχε σύντομη συνομιλία και με τον νέο πρωθυπουργό κ.Πικραμμένο.

Πάντως παρά το όσα είχαν ειπωθεί για τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με την ορθοδοξία και την Δημοκρατία, οι βουλευτές του Μιχαλολιάκου, έκαναν πολλές φορές τον σταυρό τους, ορκίστηκαν σύσσωμα στο Ευαγγέλιο, ενώ επανέλαβαν με...ιδιαίτερα δυνατή φωνή τον όρκο του Έλληνα βουλευτή.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως ενώ οι χρυσαυγίτες βουλευτές, εισήλθαν πρώτοι στη Βουλή, κανείς από τους συναδέλφους τους των άλλων κομμάτων δεν τους πλησιάσε να τους πει μια κουβέντα. Εξαίρεση ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, οι οποίοι χαιρέτισαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Εντύπωση προκάλεσε ακόμα το γεγονός πως κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας των Μουσουλμάνων βουλευτών στο Κοράνι, ενω σηκώθηκαν όρθιοι όλοι οι βουλευτές, εκείνοι της Χρυσής Αυγής παρέμειναν ...καθιστοί!


Παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο