Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η στρατηγική της Χρυσής Αυγής

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ


Σε μια ακόμη, σαφή ένδειξη της στρατηγικής του να παρουσιαστεί και στις νέες εκλογές ως μια δύναμη «απέναντι» στο σύστημα, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να παραστεί σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, όπου θα αποφασιστεί η συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης, για να οδηγηθεί η χώρα σε κάλπες τον Ιούνιο.



Με δήλωσή του, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, ο κ. Μιχαλολιάκος υποστηρίζει ότι δεν θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, επειδή ο Κάρολος Παπούλιας απέκλεισε τη Χρυσή Αυγή από τη χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Μια κίνηση που, σύμφωνα με τον κ. Μιχαλολιάκο αποτελεί προσβολή στο πρόσωπο όσων Ελλήνων πολιτών ψήφισαν το κόμμα του στις τελευταίες εκλογές.

Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής να μην παραστεί στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, δίνει και τον τόνο της στρατηγικής που σχεδιάζει να ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η οποία ουσιαστικά ήδη ξεκίνησε. Γνωρίζοντας ότι το κόμμα του θα δεχθεί σοβαρές κοινωνικές πιέσεις, με ορατό τον κίνδυνο συρρίκνωσης των ποσοστών του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο