Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μ. Κωσταράκος έδωσε την Ελληνική απάντηση σε ξένους και ντόπια ανδρείκελα

Ασπίδα προστασίας και τιμής ύψωσε ο άξιος Έλληνας, όπως θα όφειλε να κάνει κάθε κάτοχος θέσης ευθύνης αυτές τις στιγμές.


Την ώρα που τα αποτελέσματα της συνάντησης πολιτικών αρχηγών έφερναν την χώρα σε κατάσταση προσωρινής ακυβέρνησίας με ότι αυτό συνεπάγεται, ο Μ. Κωσταράκος σε μία επίδειξη πυγμής και ικανοτήτων διέταξε αιφνίδια άσκηση ετοιμότητας – σε πραγματικό χρόνο αεροπορικών μέσων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης, είδηση που μεταδώσαμε σε πραγματικό χρόνο.

Ο συμβολισμός, ξεκάθαρος. Ότι η πολιτική ασυνεννοησία δεν αγγίζει τις δομές ασφαλείας της Ελλάδας...
 που είναι έτοιμες να εγγυηθούν την ασφάλεια της χώρας ακόμα και σε περιόδους πολιτικής κρίσης.

Η απόλυτη επιτυχία της άσκησης, παρότι στην Λάρισα ήταν ημέρα αργίας (άγιος Αχίλλειος), άφησε άφωνους εχθρούς, φίλους και ντόπια ανδρείκελα. Μα και ο συμβολισμός της, μιας και ύψωσε ασπίδα στα Δωδεκάνησα, έκοψε τις ορέξεις πολλών. Ειδικά αυτών που ονειρεύονται αντιδράσεις …Ιμίων, με παραγκωνισμένους αρχηγούς, διοικητές της ΕΥΠ να αντιμετωπίζονται ως γλάστρες σε σαλονάκια Σημίτηδων, Παγκάλους να βρίσκονται στα τηλεπαράθυρα και παλικάρια να πεθαίνουν στον βωμό της Τιμής και της ατιμίας των εγκάθετων της Siemens.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιες πρακτοράντζες, ελέω βαλίτσας βουλευτές σχολίασαν με σκωπτικό τρόπο την ενέργεια του αρχηγού. Αφήστε παιδιά, μας τα ‘πε και ο Μαντέλης, άξιο τέκνο της πανστρατιάς της διαπλοκής.

Το μόνο καθήκον που αναγνωρίζουν ορισμένοι βλέπετε, είναι να παραδίδουν την βαλίτσα αλώβητη στα αφεντικά τους. Τι καιρό κάνει στο Μανχάταν είπαμε;

 
 
Τρίτη, 15 Μαΐου 2012


AΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ: Σηκώστε στον αέρα όλα τα μαχητικά …Τώρα !

Κανείς δεν γνώριζε τίποτε ! Πλήρης ο αιφνιδιασμός …Εχθρών και άσπονδων φίλων

Εντολή άμεση εκτέλεση αστραπιαία …όλα τα μαχητικά απογειώνονται για να εκτελέσουν την αποστολή τους ,όλα τα τα αντιαεροπορικά συστήματα κλείδωσαν στόχους, τα RADAR αναζητούν στόχους και μεταβιβάζουν τις πληροφορίες στα κέντρα αποφάσεων !

Οι Πιλότοι μας απογειώθηκαν άμεσα και ακολούθησαν κατά γράμμα τα όσα προέβλεπε η αποστολή τους,σε χρόνο ρεκόρ.

ΑΣΚΗΣΗ -ΑΣΚΗΣΗ-ΑΣΚΗΣΗ ! Ταχείας αντίδρασης

Σαφέστατο το μήνυμα με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ αποδεικνύει ότι οι Ε.Δ δεν συμμετέχουν ούτε παρακολουθούν τις πολιτικές εξελίξεις αλλά είναι εδώ για να προστατεύουν τα σύνορα της Πατρίδος !

Η κινητοποίηση δεν ήταν προγραμματισμένη και μέσα σε χρόνους-ρεκρό (πολύ μικρότερους από τους ελάχιστους προβλεπόμενους) πάνω από 30 μαχητικά απογειώθηκαν από διάφορα πολεμικά αεροδρόμια από την Κρήτη μέχρι την Λάρισα με κατεύθυνση τα Toουρκικά παράλια …

Ελπίζουμε να είναι μόνο ΑΣΚΗΣΗ αλλά και αν δεν είναι :

Ε ρε Γλέντια άντε να ξεσκουριάσουμε και λίγο !

Βετεράνος

http://trikalagr.blogspot.com/2012/05/blog-post_7392.html

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο