Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!

Στο χωριό μου εκει στους πρόποδες του Ταϋγέτου οπου μεγάλωσα θυμάμαι εναν τύπο που δεν διαφέρη καθόλου άπό τους σημερινούς Ελληνες. Γλετζές, καλοπερασάκιας, με πολλούς φίλους, και πολλούς κουμπάρους. Πολύ κοσμικός που τον ζήλεψε και ο χάρος. Οί δυό τους έγιναν φίλοι και κουμπάροι. Κάθε φορά που περνούσε ο Χάρος άπό το Χωριό να κάνη τη δουλειά του περνούσε πρώτα άπό τον κουμπάρο για ενα καλό τσιμπούσι. Εκεί στη μέθη τους ό τύπος ζήτησε άπό τον κουμπάρο του τον Χάρο μιά χάρη, και ο Χάρος σαν Ντερβίσης που ήταν του ύποσχέθηκε οτι θέλει . Η επιθυμία του τύπου...
 ήταν πριν έρθει ο Χάρος να τον πάρη για τον παράδεισο να τον είδοποιήση πρώτα. Ο Χάρος του το ύποσχέθηκε και συνέχισαν το φαγοπότι.


Μετά άπό χρόνια μιά ωραία χαραυγή ο Χάρος χτύπησε την πόρτα του κουμπάρου και του

έδωσε το χαρμόσυνο γεγονός. Κουμπάρε ήρθε ή ώρα φεύγουμε. Ο τύπος αίφνιδιάστηκε και άντέδρασε ζητώντας έξηγήσεις. Είπε στον Χάρο . Κουμπάρε άλλα συμφωνήσαμε και μου ύποσχέθηκες οτι πρώτα θα με είδοποιήσεις να είμαι έτοιμος. –Και ή άπάντηση του Χάρου ήταν.–Κουμπάρε ολες αύτές οί σουφλιές,ολοι αύτοί οί πόνοι, που είχες τα τελευταία χρόνια ήταν ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Κύριε Παπαδήμο οί Εύρωπαίοι έταίροι με πρώτη την Κυρία Merkel κάθε μέρα τυμπανίζουν . Θέλουμε την Ελλάδα στό Εύρώ. –Εύγενικά.!!–Στην ούσία φωνάζουν. ( Get the Hell out ) Αύτά είναι μηνύματα.!! Και ή Κυρία Merkel και οί ύπόλοιποι Εύρωπαίοι θέλουν -άλλοθι.- Από Ελληνικής πλευράς αύτή ή ΚΟΠΡΙΑ ( αύτοαποκαλούνται σαπίλα ) που κυβερνούσε τα τελευταία 38 χρόνια κάνουν το πάν να τους δόσουν το –άλλοθι– .Κάνουν τα πάντα να γλιτώσουν την εύθύνη για την σημερινή κατάντια, και τη συμφορά που θα άκολουθήση από την εξοδο του εύρώ και της Εύρωζώνης. Ψάχουν για ΧΑΪΒΑΝΙ να πάρη την εύθύνη.! Και νομίζω οτι τον βρήκαν στόν Τσίπρα.!!

Sir i believe you are a decent and moral man, and nobory’s puppet.!!

Κύριε Παπαδήμο Εσύ ξέρεις. Θα χτυπήση ο Χάρος την πόρτα?!!! Το χρωστάς στους Ελληνες.!!

Εαν θυμάσαι οταν άνέλαβες την Πρωθυπουργία σας είχα ξανά ένοχλήση. Τότε που ο Παπαχρήστος έγραφε (για να δικαιολογήση το Γιωργάκη ) δέν φταίει ό Γιώργος φταίνε οί συμβούλοί του. Αύτοί θα βρούν κάποιον Παπα………..Ιούδα να τους κάνη τη δουλειά. Για να γράψη . Ιδια ΚΟΠΡΙΑ ήταν και ο Λουκάς ,άλλά με διαφορετική ΜΠΟΧΑ.!!!!



Peter Triantafyllos Toronto

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο