Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Στη Λαμία, απ’ όπου ξεκίνησε την προεκλογική του δραστηριότητα για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, έκλεισε και ο προεκλογικός αγώνας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 για τον Εκπρόσωπο και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Φθιώτιδας, το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουνίου 2012.

Στην εισήγησή του ο κ. Κουίκ έθεσε ως στόχο την εντολή του λαού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, για να γίνουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ οι ρυθμιστές για μια κυβέρνηση Εθνικής Ενότηας η οποία θα καταγγείλει την πολιτική των μνημονίων.

«Οι υπογραφές τους δεν δεσμεύουν την Ελλάδα και τους ανεξάρτητους Έλληνες. Η τρομοκρατία και η πολιτική του φόβου έπεσε στο κενό. Δεν μπορείς να τρομοκρατήσεις τον Έλληνα που είναι βρεγμένος από το τσουνάμι των μέτρων που δέχτηκε. Θα παρακαλούσα την κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να περάσουν από τον λογιστή τους πριν πάε στις κάλπες, για να δουν τί,θα,τους κοστίσουν τα μνημόνια των Σαμαρά Βενιζέλου και τα μέτρα τους. Η Ελλάδα δεν παραδίδεται σε κανέναν Ράιχενμπαχ ή Φούχτερ», διεμήνυσε.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Κουίκ οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  μένουν σταθεροί στις θέσεις τους για πολιτική και νομική καταγγελία των μνημονίων και δανειακών συμβάσεων, καθορισμό της ΑΟΖ ώστε να εκμεταλλευτούμε τον φυσικό μας πλούτο και να ανακτήσουμε την κυριαρχία της Τράπεζας της Ελλάδας.

«Θα φανούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, των 120 δις ευρώ, αλλά προτεραιότητα για μας αποτελούν οι Έλληνες. Θα καταργηθούν οι αντισυνταγματικές διατάξεις για τη μη τιμωρία των πολιτικών που βούτηξαν το χέρι στο μέλι», τόνισε χαρακτηριστικά, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην Άνγκελα Μέρκελ να παραδώσει τοις λίστες Χριστοφοράκου «για να δούμε ποιοι πολιτικοί τα άρπαξαν. Κανέναν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΑ δεν τον κρατάει μαύρη σακούλα της Ζήμενς».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συμβάλουμε στον σχηματισμό κυβέρνησης, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνυπογραφούν τα επτά βασικά μας σημεία. Αν είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα, θα συνυπογραφούν επιπλέον εδάφια όπως η λαθρομετανάστευση και τα εθνικά μας ζητήματα, αλλά και κορυφαία οικονομικά θέματα. Δεν μπορεί να φορολογηθεί, όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, η βαριά βιομηχανία, η ναυτιλία, και μη κερδίζονται θέσεις εργασίας για τους ναυτικούς μας», πρόσθεσε κλείνοντας και υπενθύμισε την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη δημιουργία Εθνικού Λογαριασμού Οφειλετών του Δημοσίου.

Στις ερωτήσεις που τού τέθηκαν, ο Τέρενς Κουίκ απάντησε τα εξής:

Για το ενδεχόμενο ακυβερνησίας: «Δεν υπάρχει περίπτωση διότι όπου και να γυρίσουμε ζητούν κυβέρνηση. Το μήνυμα των πρώτων εκλογών ήταν συνεργασία σε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης. Εμείς θα πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό που λέει το 68% του κόσμου: Τέρμα στο μνημόνιο. Δεν είναι θέμα κομμάτων, αλλά πολιτικής που πρέπει να ακολουθηθεί. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει σύγκληση επάνω στο πρόγραμμά μας, γι’ αυτό και είμαστε βέβαιοι ότι θα βρεθούμε στη τριάδα των εραυνητικών εντολών. Τη Δευτέρα ξημερώνει μια άλλη μέρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

Για τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΞΝΩΝ για τη λαθρομετανάστευση: «Το ζήτημα είναι ευρωπαϊκό. Αν χρειαστεί, θα καταγγείλουμε και την συνθήκη Σένγκεν. Η Ελλάδα θα αδειάσει απο,τους λαιρομετανάστες. Το πλήρες πρόγραμμά μας είναι στο anexartitoiellines.gr».

Κλείνοντας την προεκλογική του δραστηριότητα στη Λαμία, ο Τέρενς Κουίκ προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καθώς κλείνει η νέα προεκλογική περίοδος θα ‘θελα να υποσχεθώ ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με τη δύναμη της Παναγίας και του λαού, θα πάρουμε από Δευτέρα την Ελλάδα πίσω. Εγγυώμεθα ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να σχηματιστεί μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού, εθνικής ενότητας, οικουμενική, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα καταγγελθεί και το πλέγμα των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.

Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους μου, τους υποψηφίους του συνδυασμού της Φθιώτιδας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Ξέρετε, είμαστε το ψηφοδέλτιο εκείνο που δεν έχουμε πρώτο, δεύτερο, τρίτο. Είμαστε όλοι στην ίδια σειρά αγωνιζόμενοι για την Ελλάδα μας, με επικεφαλής βέβαια τον Θεόδωρο Χειμάρα, ο οποίος ήταν και ο εκλεγμένος βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Ευχαριστώ τον Νίκο Καλτσά, τον επικεφαλής της εδώ Συντονιστικής, όπως και όλα τα μέλη της, αλλά και όλους τους εθελοντές για,τον υπέροχο αγώνα που έδωσαν.

Να ευχαριστήσω και τον αναπληρωτή εκπρόσωπό μου, Παύλο Σφέτσα.

Να ευχαριστήσω όλους όσοι μας εμπιστεύθηκαν και να ξέρουν ότι εμείς αυτά που λέγαμε, τα λέμε και σήμερα και θα τα λέμε και την επόμενη μέρα των εκλογών. Δεν τάζουμε ψεύτικες ελπίδες, ούτε τρομοκρατούμε, ούτε προκαλούμε σύνδρομα φόβου στους Έλληνες, όπως κάνουν ατυχώς μέσα στον πανικό τους ο Σαμαράς απ’ τη μια πλευρά και ο Βενιζέλος από την άλλη, ο οποίος το μόνο που βρήκε να κάνει αυτή την προεκλογική περίοδο ήταν να πάει να δει τον άνθρωπο της Goldman Sachs, τον Μόντι, για να γυρίσει πίσω με τις ευχές του για μια κυβέρνηση μνημονιακή. Άυτή τη φορά η Ελλάδα θα ελευθερωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο