Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«Ξυπνάει», νικάει και περνάει...

Τα εις βάρος της προγνωστικά καλείται νʼ ανατρέψει απόψε (21:45, ΕΤ1 / Οnsports) η
Εθνική κόντρα στη Ρωσία και να... σφραγίσει, έτσι, το «εισιτήριο» για την προημιτελική φάση του Euro.
Το σημαντικότερο ματς από τη μέρα που ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής δίνει απόψε (21:45), στο «Narodowy Stadion», η «γαλανόλευκη» κόντρα στη Ρωσία.
Ένα τρίποντο με... μισό γκολ θα είναι αρκετό για την Εθνική για να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης μεταξύ της Πολωνίας και της Τσεχίας.
Αυτό, βέβαια, μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η Ρωσία διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο δεν έχει δεχθεί ήττα εδώ και 16 παιχνίδια! Αυτή η Εθνική, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι γεννημένη για τα δύσκολα.
Με σύμμαχο τρεις χιλιάδες Έλληνες που θα βρίσκονται στο Εθνικό στάδιο της Πολωνίας, αλλά και δώδεκα, ακόμη, εκατομμύρια σε ολόκληρο τον πλανήτη, οι διεθνείς καλούνται να βγάλουν το πάθος των δεύτερων ημιχρόνων των δύο πρώτων ματς από την αρχή και να πάρουν το τρίποντο με οποιοδήποτε τρόπο, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Η Εθνική αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές στη σύνθεσή της, καθώς θα επιστρέψει ο Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Κατσουράνης θα πάει στη φυσική του θέση και ο Τζαβέλλας θα πάρει αυτή του Χολέμπας.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης. Τη θέση του αριστερού μπακ θα καλύψει, όπως προαναφέραμε, ο Τζαβέλλας, ενώ αυτή του δεξιού ο Τοροσίδης. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Παπασταθόπουλος και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Στα χαφ θα βρίσκονται και πάλι οι Κατσουράνης (σε ρόλο αμυντικού χαφ), Μανιάτης και Καραγκούνης, ενώ στην τριπλέτα της επίθεσης θα βρίσκονται οι: Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Γκέκας (κορυφή).
Υπενθυμίζουμε ότι εκτός μάχης είναι οι τραυματίες, Χαλκιάς, και Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Από την άλλη πλευρά, η Ρωσία αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μαλαφέεφ, ενώ την αμυντική γραμμή θʼ αποτελούν από αριστερά προς τα δεξιά οι: Ζιρκόφ, Ιγκάσεβιτς, Β. Μπερεζούτσκι και Ανιουκόφ. Το καθαρόαιμο αμυντικό χαφ θα είναι ο Ντενίσοφ, ο οποίος δίπλα του θα έχει, εκτός σοβαρού απρόοπτου, τους Ζιριάνοφ και Σιρόκοφ. Στην «κορυφή» θα είναι ο Κερζακόφ, ενώ στις πλευρές θα βρίσκονται οι: Αρσάβιν (αριστερά) και Ντζαγκόεφ (δεξιά).
Εκτός μάχης είναι ο τραυματίας, Κοκόριν, ενώ ο Ζιριάνοφ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση χθες (15/6) θα είναι κανονικά στη διάθεση του Άντβοκαατ.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σουηδός, Γιόνας Έρικσον, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του: Στέφαν Βίτμπεργκ και Ματίας Κλασένιους. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Τούρκος, Χουσείν Γκότσεκ.




Διαβάστε επίσης


«Κράτησε» κλειστά τα… χαρτιά του ο Σάντος ενόψει Ρωσίας (photos+videos)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο