Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η Ελλάδα μένει εδώ!! Νίκησε με ένα μηδέν την Ρωσία


Ανανέωση 23:45

                                                                     OnSports

Το Euro 2012 είναι ελληνικό και πρώτοι το διαπίστωσαν οι Ρώσοι, βλέποντας τους παίκτες του
Σάντος να γίνονται υπερηχητικοί, τον Καραγκούνη να τους κάνει πλάκα, τον Σαμαρά να τους... διασκεδάζει, τον Τζαβέλλα να τους κάνει να... τρέμουν και όλους μαζί, τους Ελληνες, να ετοιμάζονται για την... απονομή.


Ελλάδα - Ρωσία 1-0. Η πρόκριση στην 8άδα του Euro είναι γεγονός που κανένας, μα κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει, αλλά ούτε καν να πει το παραμικρό. Το 1-0 είναι εξαιρετικά φτωχό για να περιγράψει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Βλέπετε, το καλύτερό τους παιχνίδι στη μέχρι τώρα διαδρομή σε αυτή τη διοργάνωση οι Ελληνες διεθνείς το φύλαγαν για το πιο κρίσιμο σταυροδρόμι. Και δικαιώθηκαν πανηγυρικά. Πανηγυρίζοντας το καταπληκτικό γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ζητώντας πέναλτι με τον αρχηγό στο 61' που δεν δόθηκε -δικαιολογημένα- και χάνοντας ουκ ολίγες κλασσικές ευκαιρίες για ένα... χαλαρό 4-0 με κορυφαία το δοκάρι στο 70' του Τζαβέλλα σε εκτέλεση φάουλ.

Η Ελλάδα είναι εδώ. Είναι εκεί, στην Πολωνία και αν συνεχίσει έτσι θα πάει και στην Ουκρανία, για το μεγάλο τελικό. Για την επιστροφή στο θρόνο της. Αφού προηγουμένως... αισθανθούν τι εστί Ελληνες, οι Γερμανοί ή οι Δανοί, αφού στο δρόμο μας θα βρεθεί η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στο δεύτερο όμιλο. Την Παρασκευή στις 22 Ιουνίου... Εχει γιορτή.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Καραγκούνης ανοίγει το σκορ βάζοντας «φωτιά» στις εξέδρες των Ελλήνων οπαδών - Παρακολουθήστε στο Onsports την εξέλιξη του αγώνα

«Do or die»! Σε έναν αγώνα δίχως αύριο, η Εθνική μας ψάχνει μόνο τη νίκη κόντρα στη λογική, κόντρα στα προγνωστικά, κόντρα στη Ρωσία προκειμένου να βγάλει ξανά στους δρόμους τους ταλαιπωρημένους Έλληνες, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2012!

To Onsports βρίσκεται στη Βαρσοβία και σάς μεταφέρει όλα όσα συμβούν κατά τη διάρκεια του «τελικού» με την «αρκούδα», ευελπιστώντας στο τέλος να φύγει με τη… γούνα της!
Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο virtual γήπεδο του Onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο