Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

"Χαστούκι" στη Στερεά - Παγώνουν κοινωνικά προγράμματα του ΕΣΠΑ

Το ανακοίνωσε ο υπηρεσιακός Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνης
Ρουπακιώτης, αιφνιδιάζοντας τους πάντες...


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι στις πρώτες θέσεις της ανεργίας Πανελλαδικά, με ποσοστό που επίσημα αγγίζει το 25%, ενλω στην πραγματικότητα είναι πολύ υψηλότερο.

Επειδή όμως "τυπικά", είμαστε από τις πιο πλούσιες Περιφέρειες,(Η Στερεά και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είναι στον στόχο 2...πρόκειται για μια αμαρτωλή ιστορία!!!), ο Υπουργός ανακοίνωσε το πάγωμα των Κοινωνικών Προγραμμάτων.

Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε σε μεγάλες περιπέτειες, καθώς πολλές από τις δράσεις (ΤΟΠΕΚΟ, Κοινωφελής Εργασία, Ιατροκοινωνικά Κέντρα, Βοήθεια στο Σπίτι , ΚΗΦΗ, κλπ) έχουν ενταχθεί και βαίνουν προς υλοποίηση και άλλες (ΤΟΠΣΑ) βρίσκονται σε διαδικασία αξιολόγησης, ίσως να μην μπορέσουν να υλοποιηθούν, αν κοπούν τα χρήματα.

Ο Περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς, το έμαθε κατόπιν εορτής και με επιστολή του προς τον υπουργό εκφράζει την έκπληξή του και την έντονη δυσαρέσκειά του, ενώ επισημαίνει και ο ίδιος ότι το πρόβλημα, που δημιουργείται στην Περιφέρεια Στερεάς, είναι τεράστιο....

Συγχαρητήρια στον κ. Περιφερειάρχη που "βρίσκεται στον κόσμο του", αλλά και σε όλους όσους όλα αυτά τα χρόνια κατάφεραν, μια Περιφέρεια που μαστίζεται από την ανεργία, να θεωρείται ως μια από τις πιο πλούσιες, χωρίς να έχουν φροντίσει να το ανατρέψουν, αφού ξέρουν ότι είναι πλασματικό.


 LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο