Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΓΣΒΕΕ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ.


Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 στα γραφεία του Κινήματος με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Βασίλης Κορκίδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής Πειραιά κ. Δημήτρης Μαθιός, ο αντιπρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος κ. Γιώργος Καββαθάς, ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων κ. Γιώργος Βερνίκος.

Παρέστησαν επίσης ο βουλευτής Β΄Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Γιάννης Μανώλης, ο Γενικός Διευθυντής του Κινήματος και τομεάρχης Οικονομικών κ. Ζώης Κολιός και ο υποψήφιος βουλευτής Α΄Πειραιά του Κινήματος και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γιώργος Ζησιμάτος.

Μετά την συνάντηση ο κ. Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:

«Έκλεισε ο γύρος των συναντήσεων που ξεκίνησε το πρωί με την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.

Συναντηθήκαμε σήμερα με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας εκτός του ΣΕΒ.

Συζητήσαμε επί μακρόν για τα προβλήματα που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα, τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και αυτό που προκύπτει είναι ότι από τη Δευτέρα το πρωί πρέπει να υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα αντιμετωπίσει αυτή την τεράστια οικονομική κρίση.

Θα αντιμετωπίσει την υπογραφή των δύο μνημονίων που οδήγησαν στην ύφεση και ουσιαστικά στη κατάρρευση της χώρας, στην ανεργία και στο κλείσιμο των επιχειρήσεων. Χρειάζεται από εδώ και πέρα η δημιουργία μιας ελληνικής dream team για να μπορέσει να σηκώσει ξανά το ηθικό των Ελλήνων, να φέρει την ασφάλεια στη χώρα και να βγούμε σαν Έλληνες, ενωμένοι από αυτή την κρίση».



Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Κάναμε μια συζήτηση, οι παραγωγικοί φορείς, με τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνο Καμμένο για το τι πρέπει να γίνει την επόμενη μέρα. Να υπάρξει ενότητα και εμείς από τη πλευρά μας ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε, να μας δώσει τη δυνατότητα ο πολιτικός κόσμος, να συννενοηθεί να σχηματίσει μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και με αυτό το τρόπο να βγούμε όλοι από το αδιέξοδο. Νομίζω τη Δευτέρα το πρωί πρέπει να πούμε όλοι μαζί καλημέρα Ευρώπη η Ελλάδα είναι ακόμα ζωντανή».



Ο αντιπρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρης Μαθιός έκανε την εξής δήλωση:

«Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση με τον πρόεδρο. Η υπόθεση είναι ότι είμαστε στο «κόκκινο». Όλος ο παραγωγικός ιστός της χώρας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη και δεινή κατάσταση και ευχόμαστε ότι από Δευτέρα θα υπάρξει μια συνεννόηση όλων των κομμάτων ώστε να παρθούν οι αποφάσεις για το καλύτερο για τη χώρα μας. Βρισκόμαστε πραγματικά σε δεινή κατάσταση». 



Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΤΕ κ. Γιώργος Βερνίκος έκανε την εξής δήλωση:

«Ο τουρισμός είναι σε κρίσιμη φάση. Θεωρώ όμως ότι ενώνει όλους τους Έλληνες. Ενημερώνουμε τα κόμματα, θεωρούμε πολύ σημαντική την επικοινωνία μαζί τους,  ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να φτιάξουμε το όνομα της Ελλάδας στο εξωτερικό και να δημιουργήσουμε ένα ευνοϊκό κλίμα.

Ο σχηματισμός μιας ισχυρής κυβέρνησης την επομένη των εκλογών είναι απαραίτητος, γιατί η ακυβερνησία φαίνεται και από τα νούμερα των κρατήσεων. Λειτουργεί εις βάρος του τουρισμού.

Θέλουμε κυβέρνηση, ενωτική όσο γίνεται με μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή και αποτελεσματική, ώστε να μπορέσουμε να πάρει μπρος η μηχανή και κυρίως η οικονομία μας, διότι μόνο έτσι μπορούν να δημιουργηθούν θέσεις απασχόλησης και να ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη βαθιά κρίση την οποία ζούμε».

 
Ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς έκανε την εξής δήλωση:

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση  γύρω από τα θέματα που βασανίζουν εκατοντάδες χιλιάδες επαγγελματίες, εμπόρους και βιοτέχνες.

Αυτό που βιώνουμε καθημερινά, το κλείσιμο των επιχειρήσεων και τις χιλιάδες θέσεις που χάνονται μέσα από το κλείσιμο αυτών των επιχειρήσεων.

Πιστεύουμε ότι την Δευτέρα είναι ανάγκη, εθνική ανάγκη, να υπάρξει κυβέρνηση που θα δώσει σταθερότητα στη χώρα, προοπτική, ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο