Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Το LIVE Chat με τον Π. Καμμένο

Πάνος Καμμένος: Καλησπέρα σε όλους, θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ

Santa: Καλησπέρα σας…εμείς οι απλοί πολίτες που δεν ήμασταν ποτέ φανατικά κομματόσκυλα, εμπιστευτήκαμε αυτό το κίνημα επειδή είναι πολυσυλλεκτικό…δεν μας ενδιαφέρει αν ο σκοπός σας είναι να επανιδρύσετε την δεξιά παράταξη..δεν επιθυμούμε κάτι τέτοιο. Θέλουμε το κίνημα να είναι καθαρό και έντιμο! Μακριά από Ντόρες!!Οποιος κι αν επιστρέψει σαν αρχηγός στη ΝΔ δεν θέλουμε να έχετε καμμία ανάμιξη πλέον με το χτες. Πόσο αποφασισμένος είστε γι αυτό? Θα αντέξετε τις πιέσεις?? Παρακαλώ πολύ να μην υποκλέψετε την ψήφο μας... Ερώτηση 1. Πώς κρατικοποιείται η ΤτΕ? Εννοώ πώς θα πληρωθούν οι μέτοχοι ώστε να αποχωρήσουν… Ερώτηση 2. Τι θα κάνετε με τις offshore εταιρίες? Θα τις βρείτε για να τις φορολογήσετε? Ερώτηση 3. Γιατί δεν σας δίνουν την έκθεση της black rock? Είναι νόμιμο αυτό? Με ποιον τρόπο θα την αποκτήσετε? Νομικά μπορείτε?
ΛΕΩΝΙΔΑΣ: καλο απογευμα απο ηρακλειο κρητησ.ποια η θεση σασ για το πανεπιστημιακο ασυλο πρεπει να αρθει ωστε να σταματησουν να παρεισφρυουν κακοποια στοιχεια μεσα σε αυτο πχ σε περιπτωση επεισοδειων στο κεντρο κλπ???
cyril: Καλησπέρα, Ευρώπη, ΕΥΡΩ και ΑΟΖ.
ΠΑΝΚΟΧ: ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΕΠ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ 450 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΠ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ
Πάνος Καμμένος: Το άσυλο έχει ήδη αρθεί. Και σωστά
γιωτα θεοδωριδου: αγαπητε πανο καλησπερα καλη επιτυχια και καλη δυναμη...
mariak: με την δεη στην πτολεμαιδα τι σκοπευεις να κανεις?
Πάνος Καμμένος: Η ΔΕΗ είναι από τις επιχειρήσεις που πρέπει να μείνουν σε κρατικό έλεγχο ιδιαίτερα εν μέσω κρίσης. Η μονάδα της Πτολεμαίδας αποτελεί εθνικό και στρατηγικό ενεργειακό κέντερο.
ΑΡΤΕΜΙΣ: KALHSPERA
ANNA: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ...
SamGreek: Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα και το σώμα των Βουλευτών δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα των 7 όρων που θέτουν οι Ανεξ.Ελλ. για τη διακυβέρνηση της χώρας, θα καταδεχτείτε να στηρίξετε μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. + όποιων άλλων συμφωνήσουν στην καταγγελία του ζυγού που λέγεται μνημόνιο, με την προϋπόθεση να γίνει δημοψήφισμα για τα θέματα που διαφωνείτε (αλλοδαποί, Θράκη, Μακεδονία), ώστε να αποφευχθούν οι 3ες βουλευτικές εκλογές;
Ηλίας: Έχετε πει στην πρώτη Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ θα είναι όργανο πολύ ψηλά στην ιεραρχία του Κινήματος… Αυτό, δεν φοβάστε ότι θα οδηγήσει σε ένα «αστικό κόμμα», ταξικό, αναξιοκρατικό, που θα εδραιωθούν οι παθογένειες της ΝΔ: απομάκρυνση από τον λαό, και δημιουργία elite που δεν θα επιτρέπει να αναπτυχθούν νέες φωνές;
Πάνος Καμμένος: Δεν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος για τα αδιαπραγμάτευτα εθνικά θέματα Θράκης Μακεδονίας. Για το θέμα των λαθρομεταναστών απαιτείται άμεσα λύση.
Πάνος Καμμένος: Το ανώτατο όργανο των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι το συνέδριο των συνιδρυτών και όλα τα θέματα θα περνάν από δημόσια διαβούλευση.
g.kokki: κ Καμένε καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που πραγματικά θα κρίνει την ψήφο μου και με ανήσυχη. εάν μετά τις εκλογές πρόκυψη αποτέλεσμα που μόνο με την συμμετοχή σας με Πασόκ και ΝΔ θα υπήρχε κυβέρνηση αλλιώς θα πηγαίναμε ξανά σε εκλογές γιατί κανένα άλλο κόμμα δεν θα συνεργαζόταν θα στέλνατε την Ελλάδα σε τρίτες εκλογές
antonisxanthi: Πάνο θέλω να ρωτήσω για το περίφημο non-paper.Τι συνέβη και ποιες είναι οι εξελίξεις μέχρι σήμερα?Από ότι είδα σήμερα δεν το ρώτησε κανείς στη διακαναλική.Όλο θυμόμαστε ότι ήταν το κύριο θέμα συζήτησης για 2 μέρες.Ευχαριστώ.
Maria Maria: Eιστε ετοιμος αομα και για αποχωρηση απο την Ε.Ε. σε περιπτωση που οι δανειστες αρνηθουν οποιαδηποτε περεταιρω χρηματοδοτηση;
mitch: Καλησπέρα πρόεδρε, πως αντέχεις τόσο τρέξιμο σε τόσο χρονικό διάστημα, τι ώρα κοιμάσαι το βράδυ?
Ηλίας: Έχετε πει στην πρώτη Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ θα είναι όργανο πολύ ψηλά στην ιεραρχία του Κινήματος… Αυτό, δεν φοβάστε ότι θα οδηγήσει σε ένα «αστικό κόμμα», ταξικό, αναξιοκρατικό, που θα εδραιωθούν οι παθογένειες της ΝΔ: απομάκρυνση από τον λαό, και δημιουργία elite που δεν θα επιτρέπει να αναπτυχθούν νέες φωνές;
cyril: πότε σκοπεύετε να ανακηρυχτεί η ΑΟΖ? Μέχρι 20Αυγούστου είναι εφικτό?
Smartface: Καλησπέρα Πάνο και καλή επιτυχία!!!
GiorgosAlexandrou: PROEDRE KALHSPERA
GiorgosAlexandrou: ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ
Mεσοδάκτυλος: Πρόεδρε καλησπέρα.
Πάνος Καμμένος: Πρέπει να σχηματιστεί άμεσα κυβέρνηση που θα καταγγείλλει το Μνημόνιο.
Πάνος Καμμένος: Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης από τη Ε.Ε. χωρίς την δική μας θέληση.
Πάνος Καμμένος: Μην ρωτάς τι ώρα κοιμαμαι γιατί ούτε εγώ θυμάμαι πια.
Πάνος Καμμένος: Η ΑΟΖ πρέπει να κυρηχθεί εντός των πρώτων 30 ημερών
pantelis: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΟΎΣΑΝ ΜΌΝΟ… 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΆΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ για να καθίσουν στο σκαμνί ο Παπανδρέου και οι υπόλοιποι ...... Γιατί δεν το κανατε τοτε...?
Πάνος Καμμένος: Δεν αρκούσαν 30 βουλευτές. Παράδειγμα είναι η εξεταστική για τα υποβρύχια. Απαιτούνται 60 βουλευτές για παραπομπή. Το προσπάθησα αλλά πολλοί σφύριζαν αδιάφορα.
leuteris: το κομμα "κοινωνια" ειπε σε μια συνεντευξη του οτι θα συνεργαζομουν με τον καμμενο αν υπεγραφε την αποκυριξη του μασονισμου και αποκρυφισμου (αυτο βεβαια το ειπε γενικοτερα...)
γιωτα θεοδωριδου: το ερωτημα μου ειναι το εξης... ακουσα σε συνεντευξη του αλεξη τσιπρα οτι εχει σκοπο να συζητησει με τον αρχιεπισκοπο την διαχωρηση της εκκλησιας απο το ρατος. σε μια πιθανη συνεργασια σου μαζι του, ειναι θεμα στο οποιο προτιθεσαι να συμφωνησεις; και σου ευχομαι απο την καρδια μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Νίκος Μαυρόπουλος: Πρόεδρε ήταν η πιο "διασκεδαστική" διακαναλική που έχω παρακολουθήσει ποτέ!Συνέχισε να τους ξεβρακώνεις!Μέγιστοι Έλληνες δημοσιογράφοι που επι 1,5 ώρα περιστρέφονταν γύρω απο τρία ερωτήματα που απαντήθηκαν απο την αρχή!Αυτό περίμενε ο κόσμος?Πάντως μερικοί έχουν πρόβλημα κατανόησης και δεν έχουν..."plan B"...απο τα αφεντικά τους στις ερωτήσεις!
spyrosrouss: κυριε προεδρε θα ηθελα την θεση σας για την αδικη μη διευθετηση προαγωγων μεριδας στρατιωτικου προσωπικου προελευσης ΕΜΘ στις ενοπλες δυναμεις
Βασίλης1997: Κύριε Πρόεδρε αν στις 18 Ιουνίου είστε στην κυβέρνηση θα προτείνετε νόμο για ανακύρηξη της ΑΟΖ?
agiooros: Ειστε με το παλαιο ημερολογιο?
agiooros: http://www.agiooros.net/news/newsathos/360-lathrea-isodos-kammenou-sto-agio-oros.html
tereza: καλησπερα απο το βολο.παρακολουθησα την διακαναλικη σας συνεντευξη νωριτερα και οφειλω να σας συνχαιρω.βεβαια ειχα την τυχη να σας δω και απο κοντα στο βολο.θελω να μου πειτε τις θεσεις σας για τους ανεργους?
ChrisSter: Καλησπέρα , σήμερα επιτέλους ξεσκεπάστηκαν τα ΜΜΕ που τόσα χρόνια ζούσαν μέσα απο τα κόμματα. Τι έχετε να πείτε σε αυτούς τους δημοσιογράφους που τόσα χρόνια προμοτάριζαν όποιον του έλεγαν τα αφεντικά τους?
Πάνος Καμμένος: Έχω δηλώσει δημόσια και ξαναδηλώνω: Δεν έχω ούτε προτίιθεμαι να έχω σχέση με μασωνίες και στοές. Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και πιστεύω στην άρικτη σχέση Εκκλησίας και Κράτους.
ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΣ: Καλησπέρα κύριε Καμμένε,ήμουν ψηφοφόρος του ΣΥΝ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σας ψηφίζω ,η ερώτηση μου
Nikos_kriti: πρόεδρε καλησπέρα..
konstantinos: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ..ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ : 1) ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ 2) ΑΝ ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΧΑΛΑΡΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
SamGreek: Καλησπέρα
ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΣ: η ερώτηση μου ,πως θα διαφυλάξετε την επαρχεία από το μεταναστευτικό και να μην γίνουμε Αθήνα ?
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: KALHSPERA
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: KALHSPERA
stavrosp: Γιατί δεν απαντήσατε σε επιστολές και υπενθυμίσεις μας(των τριτέκνων) όπου ζητουσαμε τις θέσεις-απαντήσεις σας σε ερωτήματά μας για το δημογραφικό προβλημα και τον αγωνα των τριτέκνων;Γιατί τέτοια απαξίωση;
ΓΙΩΡΓΟΣ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
marlou: καλησπέρα... Μια απλή ερώτηση γιατί ο κόσμος δεν ενημερώνετε για το επαχθές χρέος παρά μόνο απο το διαδίκτυο και εσείς που το στηρίζετε αυτό τι έχετε κάνει εκτός διαδικτύου που να μπορεί να κατανοηθεί από όλους?
Panos77: Καλησπέρα Πάνο. Μια ερώτηση. Πολύς λόγος γίνεται για το Plan B που διαψεύδεις και θεωρείς πλαστό. Έχεις προσφύγει σε αρμόδιο εισαγγελέα για τη διερεύνηση του θέματος;
Χρ.Αποστολόπουλος: Καλησπέρα Πρόεδρε και συγχαρητήρια για την σημερινή διακαναλική σου συνέντευξη
APEXTOS28: kalhspera
Kanapesnews: Η ΕΛ.ΣΤΑΤ έδωσε σήμερα τα στοιχεία για την ανεργία στη χώρα. το ποσοστό; 22.6%. Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας παρατηρείται στους νέους ηλικίας 15-24 ετών (52,7%), το οποίο μάλιστα στις νέες γυναίκες ανέρχεται στο 60,4%.
Alexei: καλησπερα κυριε Καμμενο,
Πάνος Καμμένος: Έχω απαντήσει και για τους τρίτεκνους και για τους πολύτεκνους. Είναι προστατευμένοι από το Συνταγμα και η επιθεση που δεχόμαστε με φορολογική επιδρομή είναι απαράδεκτη.
AnnaPsomali: Καλησπέρα κ από μένα! 2 και σήμερα κ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!
Smartface: Ποια τοποθέτηση παίρνεις στην έκθεση της Τραπέζας της Ελλάδος που έγινε γνωστή και μέσα από το Zougla.gr για το θέμα της οικονομιας, γιατι από ότι είδα, αντιβαίνει στα λεγόμενά σου σε σχεση με την οικονομια
George Kalp: Υπάρχει περίπτωση,κ.Πρόεδρε,(είτε βγει ο Σαμαράς πρώτος είτε όχι),να συμμετέχετε σε μια συγκυβέρνηση με Πασοκ και Νδ, τα οποία θα αρνηθούν να καταγγείλουν άμεσα το Μνημόνιο,θα υποστηρίξουν επαναδιαπραγμάτευση (μεσοπρόθεσμα) και θα εφαρμόσουν πολιτική λιτότητας?
samiamos: κυριε Πρόεδρε...ως υποψήφιος βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ το 2007 αλλά και το 2009 (τούτες τις εκλογές ήθελα να βοηθήσω εκτός ψηφοδελτίων) θα ήθελα πολά να δω μια συνεργασία μαζί σας σε ορισμένα θέματα που νομίζω συμφωνούμε!! Θα ήθελα την άποψη σας
tmitras: Καλησπέρα. Σας ζητείται την επομένη των εκλογών από το πρώτο κόμμα (αν αυτό δεν είστε εσείς) η συμμετοχή σας στην κυβέρνηση στα πλαίσια μιας προσπάθειας κυβέρνησης εθνικής συναίνεσης. Ποίες είναι οι κόκκινες γραμμές σας με 2 λόγια
jordan: για ποιο λογο να ψηφισω το κομμα σας?
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Καλησπερα Πανο απο τη συντονιστικη της Αργυρουπολης!! Συνεχισε ετσι δυνατα να τους τα λες.Ειμαστε μαζι σου και δινουμε τον αγωνα για να μαθουν ολοι τις θεσεις του κινηματος μας..ΓΕΡΑ ΠΑΝΟ ΓΕΡΑ!!
γιαννης νικαια: καλησπερα πανο,εμαθα οτι φευγουν πολλα (στελεχοι)για νδ,τι εγινε ξεκινησες ξεσκαρταρισμα απο τωρα;ειμαι μαζι σου φτανει να μην υποτροπιασης,εισαι σταθερος μεχρι τωρα και αυτο μου αρεσει,το νου σου.
Πάνος Καμμένος: Απαραίτητη προυπόθεση για συμμετοχή είναι η καταγγελία του μνημονίου.
Eugenia: καλησπέρα Πρόεδρε!
Panagis: Θα συνεργαστείτε με άλλα κόμματα αναζητώντας κοινά σημεία με κατεύθυνση την ευρωπαική πορεία της χώρας; και αν ναί ποιά;
ΒΜ: Θα ήθελα απλά να επισημάνω ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερο κούρεμα στα δάνεια των νοικοκυριών (το 30% δεν είναι αρκετό πλέον, η κρίση έχει βαθύνει πολύ). Σε κάθε περίπτωση σας εύχομαι καλή επιτυχία, οι θέσεις των ΑΝ.ΕΛ. με καλύπτουν κατά μεγάλο ποσοστό και τις θεωρώ εφικτές. Β.Μ. (κοινωνιολόγος)
Soc07: Καλησπερα κυριε προεδρε. Θελω ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αποψη σας για τα αλισβερισια Τσιπρα-Προξενειου στην Θρακη. Ευχαριστω.
κατερινα: ψήφισα Ανεξάρτητους Ελληνες, γιατί κ.καμμένε σε παρακολουθώ τα τελευταία 2 χρόνια. Περίμενα να φτιάξεις κόμμα πριν ακόμη διαγραφείς από τη ΝΔ και το αποφασίσεις εσύ ο ίδιος. Γιατί τη διακαναλική την μετέδωσε μόνο η ΝΕΤ ενώ τους οικολόγους τους έπαιζαν όλα τα κανάλια !!!
DrPaVe: Κύριε Πρόεδρε,
CTBONN: καλησπέρα σε όλους από Καβάλα
g.kokki: κ Καμένε καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση που πραγματικά θα κρίνει την ψήφο μου και με ανήσυχη. εάν μετά τις εκλογές πρόκυψη αποτέλεσμα που μόνο με την συμμετοχή σας με Πασόκ και ΝΔ θα υπήρχε κυβέρνηση αλλιώς θα πηγαίναμε ξανά σε εκλογές γιατί κανένα άλλο κόμμα δεν θα συνεργαζόταν θα στέλνατε την Ελλάδα σε τρίτες εκλογές
Giorgos T. - Irakleio: Καλησπέρα κύριε Καμμένο
ΣΠΥΡΟΣ: πανο καλησπερα το υπηρεσιακο υπουργειο του πολιτη ανακοινωσε απο οσα λενε τα blog οτι το φθινωπορο ερχεται η καρτα του πολιτη, θα βγει καποια ανακοινωση απο τους ανεξαρτητους ελληνες? οσο για την κυριακη παμε γερα για να παρουμε την ελλαδα μας πισω.
ChrisVasiliadis: Θεωρείτε ότι η σημερινή κατάσταση ήταν αποτέλεσμα πολυετούς σχεδιασμού από μεγάλα συμφέροντα (κυρίως) του εξωτερικού; Αν ναι, πότε το συνειδητοποίησατε ως πολιτικός; Ευχαριστώ. Vasiliadis.wordpress.com
chrismamalos: Καλησπέρα
dennis: Πρόεδρε αν οι ΑνΕλ συμμετέχουν σε κυβερνηση με σκοπο την καταρσγησ του μνημονίου, οταν αυτό επιτευχθεί μετά τι? Θα ξαναγίνουν εκλογές?
kalybia: Κύριε Καμμένο για τα σχολεία που κλείνουν τι γνώμη έχετε;δεν πρέπει να ξανανοίξουν για να υπάρχει κόσμος στα χωριά?
Alex: Καλησπέρα κ.Καμμένε
Mεσοδάκτυλος: Σας άκουσα στην διακαναλική συνέντευξη και τα είπατε όλα σωστά. Μπορείτε όμως να μου πείτε πως θα φορολογήσετε τις περιουσίες εκείνων που ούτε έκλεψαν, ούτε καταχράστηκαν χρήματα παρά μόνο δούλεψαν στερημένοι από πολλά που άλλοι καρπώθηκαν ώστε να αφήσουν "κάτι" στα παιδιά τους και να έχουν και εκείνοι αξιοπρεπή γειρατειά; Ευχαριστώ, Δημοσθένης.
Πάνος Καμμένος: Τα αλισβερισια των κομμάτων με υποψήφιους που στηρίζονται από το Προξενείο της Κομοτηνής, είιναι εχθρική πράξη κατά της χώρας. Στο όνομα κάποιων ψήφων θέτουν σε κίνδυνο τα εθνικά μας θέματα.
Kanapesnews: Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας παρατηρείται στους νέους (σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ) ηλικίας 15-24 ετών (52,7%), το οποίο μάλιστα στις νέες γυναίκες ανέρχεται στο 60,4%,. Πως θα κρατήσουμε τα παιδιά μας στη χώρα;
christos: Καλησπέρα κ. Καμμένε. Παρακολούθησα τη διακαναλική και για πρώτη φορά είδα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Πόσο πιθανό πιστεύετε ότι είναι και άλλα κόμματα να συμφωνήσουν με εσάς;
Στέργιος Ζησίδης: Καλησπέρα σας κύριε Καμένε απο Ορεστιάδα Έβρο όπου εκλεχθήκατε βουλευτής!Κοντά στην Πλάτη μένω , εμπιστευθήκατε ένα στρατόπεδο εκεί αν θυμάστε. Μας έχουν τρομοκρατήσει .Λένε και λέτε ότι τα ταμεία του κράτους έχουν λεφτά που αρκούν για τη λειτουργία του ως τα μέσα Ιουλίου .Αν καταγγείλετε το μνημόνιο και άρα σταματήσουν να μας δίνουν έστω αυτά που μας δίνουν πως θα συνεχείσει να λειτουργεί το κράτος;
abusalameh: ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ "ΑΝΑΣΑ" ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .......
DrPaVe: Κύριε Πρόεδρε,
SamGreek: Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα και το σώμα των Βουλευτών δεν ανταποκριθεί στο κάλεσμα των 7 όρων που θέτουν οι Ανεξ.Ελλ. για τη διακυβέρνηση της χώρας, θα καταδεχτείτε να στηρίξετε μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. + όποιων άλλων συμφωνήσουν στην καταγγελία του ζυγού που λέγεται μνημόνιο, με την προϋπόθεση να γίνει δημοψήφισμα για τα θέματα που διαφωνείτε (αλλοδαποί, Θράκη, Μακεδονία), ώστε να αποφευχθούν οι 3ες βουλευτικές εκλογές;
spyrosrouss: καλη επιτυχια πανο
Θεσπρωτος: Κυριε Καμμενο,ειμαι νεος 36 χρονων ανεργος και απελπισμενος.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Ολοι μιλατε για αναπτυξη για θεσεις εργασιας.Μπορειτε να μου πειτε ποσα χρονια θα σας παρει για να γινει η αναπτυξη και ποια επιχειρηση και ποιος εξαθλιωμενος πολιτης θα αντεξει τοσα χρονια;;
ΜΙΧΑΛΗΣ: Καλησπέρα παο Κύπρο
Nikos_kriti: Πρόεδρε καλησπέρα...
Γρηγόρης: Πρόεδρε θεωρείται την Χ.Α. επικίνδυνη για την δημοκρατία; Δεδομένης της συστηματικής καταπολέμησης των Μ.Μ.Ε. απέναντι σε οτιδήποτε υγιές πως εξηγείται η στάση τους; Διαφωνείται ότι από την Χ.Α. ακούγονται ορισμένες αλήθειες;
mark: Καλησπερα σας! Η προταση για την παιδεια ειναι καλη αλλα εχει το μελανο σημειο των 1000 ευρω ανα επιπλεον ετος. Καντε καλυτερα 100 ευρω ανα χρωστουμενο μαθημα μετα τα 4 ετη, παρα 1000 ευρω ολο το ετος...
Νίκος Μαυρόπουλος: Πρόεδρε θέλω να σε ρωτήσω αν πιστεύεις πως σύντομα θα υπάρξει ισχυρή χώρα που θα βγει απο το ευρώ και τί συνέπειες θα εχει αυτό για την Ελλάδα.Αυτοί οι στημένοι που σου έκαναν ερωτήσεις δεν σκέφτηκαν να σε ρωτήσουν...
Aristodimos: Στο θέμα της ΑΟΖ και της εκμετάλλευσής της, οι επικριτές σας αναφέρουν το χρονοβόρο της χάραξης της ως ανασταλτικό παράγοντα.έχετε συζητήσει με τον κο.Λυγερό για ένα χρονοδιάγραμμα;
Lefteris_4_: εμείς στην οικογένεια είμαστε ανεξάρτητοι Έλληνες !!! εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να ψηφίσω ακόμα... στην Β' λυκείου υπάρχουν πολλά μαθήματα που πολλά απ' αυτά δεν μας χρειάζονται ... τι θα κάνετε σχετικά μ' αυτό και γενικά με την παιδεία ;;;
agiooros1: Καλησπερα.
βασιλης: καλησπερα προεδρε.θα ηθελα να δωσεις μια απαντηση για τα καναλια mega ant1 skai alpha που καθολη την προεκλογικη περιοδο οι εκπομπες τους και τα ρεπορταζ ειναι προπαγανδα υπερ των κομματων του μνημονιου..μια απαντηση σας παρακαλω..
Πάνος Καμμένος: Παιδιά σιγά σιγά έχουν έρθει χιλιάδες ερωτήσεις
Santy: παιδιά έχει πέσει το σύστημα??κάτι συμβαίνει
Πάνος Καμμένος: Ναι έχω συζητήσει με τον κύριο Λιγερό και θεωρώ ότι είιναι η κορυφή στα θέματα της ΑΟΖ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΟΝ ΓΙΑΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΟΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΙΡΙΟ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΛΗ
Manosland: Αν και εφόσον φτιάξουμε την ΑΟΖ και έχουμε θερμό επισόδειο με την Τουρκία, πιστεύετε οτι θα έχουμε την στίριξη των υποτιθέμενων "φίλων" μας? (που κατα την άποψή μου αυτή τη στιγμή είμαστε στην ουσία μόνοι)
xaris.peiraias: πανο ελπιζω να καταλαβαινεις πως ΠΡΕΠΕΙ να δηλωσετε ξεκαθαρα εσυ και ο τσιπρας θα συνεργαστειτε μετεκλογικα.δεν τπαρχει καιρος για χασιμο..μην αφησετε παλι αυτους να κυβερνησουν ελπιζωντας πως θα πεσει συντομα η κυβερνηση τους..πραξεις τωρα
Dimi_Tilas: Χαμός! Καλησπέρα Πάνο! Μου άρεσε η βόμβα σχετικά με έξοδο άλλων μεγάλων κρατών από την Ευρωζώνη. Έχεις κάποιες "συγκεκριμένες" πληροφορίες; Και μετά τι γινεται; πάμε για διάλυση του €;
Ευτυχία: Καλησπέρα! Μας ψεκάζουν; Σε καθημερινή βάση πετούν στον ουρανό της Αθήνας αεροπλάνα με λευκές ουρές.
anexell: Καλησπέρα Πάνο! Τί θα γίνει τελικά με το non paper? Πρέπει να δωθούν στη δημοσιότητα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι πλαστό! Πολλοί δυσαρεστήθηκαν και εγκατέλειψαν το κόμμα μας μετά από αυτό! Πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια!
ΜΙΧΑΛΗΣ: Με το non paper τι έγινε τελικά ?
Giorgos T. - Irakleio: Δεν θέλω να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο, απλά τη Δευτέρα αν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, κάντε ό,τι μπορείτε για να συνεργαστείτε μαζί τους. Το βασικό θέμα του Έλληνα είναι το μνημόνιο, τα υπόλοιπα θεωρώ ότι μπορούν να περιμένουν έστω και λίγο. Σας παρακαλώ μη συνεργαστείτε με πρόδοτες και τα κόμματά τους. Ευχαριστώ.
jim378: kalhspera
Πάνος Καμμένος: Για το Άγιο Όρος έχω ετήσιο διαμονητήριο και δεν δίνω λογαριασμό στην νέα τάξη πραγμάτων για να επικοινωνήσω και να βρεθώ με τους πατέρες του Αγίου Όρους
Alexander: Πανο λες οτι το προγραμμα σου ειναι κοστολογημενο. Ας δεχτουμε οτι τα στοιχεια ειναι σωστα. Χρονολογημενο ειναι; Για παραδειγμα, ποσο θα διαρκεσει η αναμενομενη διαπραγματευση που προτεινεις;
Panos77: Αργει πολυ το chat!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΩΜΕΝΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΜ?
Γιαννης: Ελπιζω να τα βρειτε και να συνεργαστεις μαζι με τον αλεξη
stavrosp: Γιατί δεν απαντήσατε στα ερωτήματά μας,των τριτέκνων,που σας έχουν σταλεί κατ΄επανάληψη.Ποιές είναι οι θέσεις σας για το δημογραφικό και τον αγώνα των τριτέκνων;Συγκεκριμένα,όχι αοριστολογίες
Δημήτρης: Να ξεκαθαρίσουμε για την Ε.Ε. να γνωρίζουμε όλοι.
Eugenia: μια ερώτηση: Με την ανακύρηξη της ΑΟΖ αίρονται οι γκρίζες ζώνες στο ΑΙΓΑΙΟ???
Πάνος Καμμένος: Η ίδια που έδωσε στον Ψυχάρη το non paper του Παπαδήμου έστειλε το πλαστό από το σπίτι της στην Πεντέλη. Έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη
χρηστος παπαγεωργιου: Πανο καλησπερα και καλη επιτυχια....με τον τσιπρα θα τα βρειτε ??διοτι πιστευω οτι μαζι μπορειτε να καταφερετε πολλα για την ελλαδα μας
phimarios: με ολα αυτα που λες προεδρε δεν φοβασαι την ΝΤΠ?Εχουν "φαει" αλλους για πολυ λιγοτερα!!Το νου σου και καλη μας επιτυχια.
phimarios: καλησπερα σε ολους!
TILEMACHOS_1: ΠΑΝΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
kostas71: πανο...με το εγγραφο του παπουλια τι εγινε τελικα? δε νομιζεις οτι αν ειναι οντος πλαστο πρεπει να το βγαλεις στη δημοσιοτητα για να το μαθει ο κοσμος?
Αλεξ: Καταγγελία του μνημονίου ΤΩΡΑ ! είμαστε μαζί σου οικογενειακός και σε στηρίζουμε. Μην το βάλεις κάτω !!
meletis: αν αναγκαστούμε να φύγουμε από την ευρωπαϊκή ένωση τι θα γίνει?
GiorgosAlexandrou: ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ NON PAPER BGALTA OLA STH FORA NA PAUOYN KATASTROFH!
mark: Πανο , πες μας για τα πετρελαια του Ιονιου, το 97 το ΠΑΣΟΚ ειχε χωσει μηνυσεις στο Σοφιανοπουλο που πηγε να κανει εξορυξη στη Ζακυνθο
κατερινα: Τι γίνεται με τις μαζικές αποχωρήσεις υποψηφίων του κόμματος και τις προσχωρήσεις στη ΝΔ
katia: Καλησπέρα Η Παναγία να σας δινει δύναμη . Να σας ακουμε οσο πιο πολυ γινεται Δεν εχουν όλοι internet Μην ξεχνατε πως στο χερια σας έχετε το μέλλον των παιδιων μας ...
Τάσος Παπακώστας: Τι θα απαντούσατε σε όσους λένε "καλά τα λέει ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά δε θέλω να βγεί πρωτο κόμμα ο Σϋριζα και γι'αυτό σκέπτομαι να ψηφίσω ΝΔ" ?
smee: καλησπερα
aj: Καλησπερα Πανο απο Ελσινκι, ευχαριστουμε που στηριζεις τη Διασπορα, εντυπωσιακο το οτι το οικονομικο προγραμμα διαμορφωθηκε με τη συνδρομη των Ελληνων της Ομογενειας
fssssssss: Προεδρε σημερα εδειξες ποιος πολιτικος νοιαζεται για τη χωρα και ποιοι για την καρεκλα....
gus: για την παιδεια εχοθμε σημερα αποψη?
chrismamalos: Αν η Ευρώπη δεν καταφέρει να μετατραπεί σε Ευρώπη των λαών και παραμείνει στο ίδιο μοντέλο, έχεις σκεφτεί να φύγουμε από την ΕΕ και να επανέλθουμε σε εθνικό νόμισμα;
Yannis Steriotis: ξαναρωτάω φαίνεται κολλάει το τσατ...τα ονόματα των μετόχων της ΤτΕ τα πήρατε?
g.kokki: εάν μετά τις εκλογές δεν μπορέσει να δημιουργηθεί κυβέρνηση και η μόνη επιλογή είναι ΝΔ Πασοκ Ανελ αλλιώς ξανά εκλογές
xristos: Προεδρε τι θα γινει με τους 300 της Βουλης . Σαν πολλοί δεν είναι ; Με τον εκλογικο νομο τι θαγίνει ποτε θα ψηφιστει η κατάργηση των 50 εδρων μπόνους;
Nick77: @Πάνος Καμμένος υπάρχουν πάνω από 1.200.000 άνεργοι. εγώ είμαι από τους τυχερούς που εργάζονται αλλα δεν πληρώνονται εδώ και 4 μήνες, έχεις κάποιο σχέδιο για τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να βολέψουν την εφορία- ικα και αφήνουν στην άκρη τους εργαζομενους?
takearisk: Για τις αδειες ηλεκτρονικου τζογου προβλεπεται απο το προγραμμα σας καποια ρυθμιση;Απο οσα γνωριζω τρωμε προστιμα καθε χρονο λογω του μονοπωλιου του ΟΠΑΠ και χανονται αρκετα εσοδα απο την ανυπαρξια νομοθετικου πλαισιου για την φορολογηση των online εταιριων
Πάνος Καμμένος: Πιστεύουμε στην μείωση του αριθμού των βουλευτών
CTBONN: Πάνο μου συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να σχημαιστει κυβέρνηση αλλά ξέρεις καλά, ότι μόνο εσύ και ο Τσίπρας είστε εναντίον του μνημονίου. Θα την κάνετε την κυβέρνηση τελικά, παρόλες τις διαφορές στα άλλα θέματα ή θα τα τσουγκρίσετε και θα πάμε σε τρίτες εκλογές
ANNA: ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑΤΟΣ - (ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ) - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΕΛΣΤΑΤ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;;
στελλα: Προεδρε σημερα ησουν κατατοπιστικοτατος. Συνεχισε ετσι.
G.E.: 2 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΗΘΙΚΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
g.kokki: τι θα κάνεισ?
litsa-volos: ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ?ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ..Η ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ?
Kevagel: Κυριε προεδρε γνωριζεις ορθογραφια η αλλος σου τα γραφει;
alkistis: τα μηνυματα δεν εμφανιζονται γιατι;;; :(
giannisss: kalispera proerde.pano edo 3-4 xronia sakoyo gia tin aoz... kai to allo den mporeis na kaneis minisi ston antriko kai tin parea toy opoy fa ipograpsoyme kai emeis?
Πάνος Καμμένος: Το θέμα της καταγγελίας Γεωργαντά και την υπόθεση αλλοίωσης των στατιστικών στοιχείων πρέπει να οδηγήσει άμεσα τους ΓΑΠ και Παπακωνσταντινου στο Ειδικό Δικαστήριο
Πάνος Καμμένος: Στον Αντρίκο έχω κάνει ήδη μήνυση και τώρα που φάνηκε η παρέμβαση Άκη στον υπουργό δικαιοσύνης το θέμα παίρνει άλλη τροπή
fei: Πάνο γεωπολιτικά που πιστεύεις ότι πρέπει να στραφούμε? Ποιος θα μας προσφέρει τα περισσότερα? Ρωσία, Κίνα, ΕΕ, Ισραήλ ή Αμερική?
Lazaros: Αληθεύει ότι μόνο ο νεότερος σταθμός της ΔΕΗ κόστισε 1,2δις την στιγμή που οι επίδοξοι πωλητές και αγοραστές της ΔΕΗ κάνουν λόγο για 700-800εκ συνολική αξία της επιχείρησης? Τι θα κάνετε με την ΔΕΗ αλλά και με τις επιχειρήσεις ύδρευσης Αθήνας και Θεσ/νίκης?
George Kalp: Υπάρχει περίπτωση να συμμετέχετε σε συγκυβέρνηση με Πασοκ και ΝΔ, αν αυτα τα κόμματα αρνηθούν να καταγγείλουν άμεσα το Μνημόνιο και την Δανειακή Σύμβαση,εαν συνεχίσουν να μιλουν για επαναδιαπραγμάτευση και να εφαρμόζουν (έστω και σε μικρότερο βαθμό ) πολιτικές λιτότητας?
Dimi_Tilas: Παιδιά τα μηνύματά μας περνάνε από έλεγχο πρώτα πριν φανούν; δεν βλέπω το δικό μου.
likoudis: Καλησπέρα Κ. Καμμένε!Θέλω να ρωτήσω σε περίπτωση, που βγείτε πρώτο κόμμα αν θα μπορέστε ή αν θα κανέτε κάτι έτσι ώστε οι μεγαλοεκδότες (Ψυχάρης, Μπόμπολας!, το βαθύ κράτος αυτής της χώρας εδω κ πολλά χρόνια να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για τα τόσα πολλά αδικήματα που έχουν κάνει, που φυσικά δεν έχουν βγεί στη φόρα, αφού όλα σχέδον τα έντυπα είναι δικά τους!!!!Βέβαια αν υπάρχει δικαιοσύνη, διότι εγω είμαι εφημεριδοπώλης κ έχασα την δουλειά!!!Εχω μείνει άνεργος εδω κ 2 εβδομάδες, διότι ο Ψυχάρης κ ο Μπόμπολας επιρέασαν τον δικαστή για να βγάλει απόφαση που τους ευνοούσε!!!!Ευχαριστώ!!!!1
gus: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΨΗ?
Aphios: Καλησπερα στην παρεα,καλησπερα προεδρε
de_Grecia13: Καλησπέρα σας! Καταρχήν σας εύχομαι καλή επιτυχια την Κυριακή....Και τώρα η ερωτησή μου "Ποιά είναι η θέση σας για τα Σκόπια και τις σχέσεις μας με την Τουρκία?
Alex: Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε ότι το επωνομαζόμενο σαν κοίτασμα χρυσού αναφέρεται το 2γρ στον τόνο χώματος. Ο μόνος τρόπος για να παρθούν αυτά τα γραμμάρια είναι με κυάνωση. Δηλαδή σκάψιμο, κυάνωση με την μεθοδο μπανιών κυανίου. Δεν υπάρχει τρόπος αποκυάνωσης των χωμάτων και η κυάνωση είναι η μόνη αποδοτική οικονομικά μέθοδος ανα το παγκόσμιο.
periptero: Θελω να μαθω τη θα γινει με την αγρια φορολογηση σε εμας τα μικρομαγαζα δεν αντεχουμε αλλο.
Θοδωρης: Ερώτηση προς Πάνο Κομμένο, για τα παιδιά των χωρισμένων γονιών. Είστε πατέρας 5 παιδιών, Γνωρίζεται ότι μέσα από τον θεσμό της Δικαιοσύνης διώχνεται ουσιαστικά ο Πατέρας από το παιδί του και μάλιστα στο όνομα της προστασίας των παιδιών που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί? Γνωρίζεται ότι αυτό αφορά πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά ?γνωρίζεται ότι το δικαστήριο κακοδικιών στην Ελλάδα τα τελευταία 80 χρόνια έχει ευδοκιμήσει μόνο 2 φορές υπέρ του καταγγέλλοντα? Τι θα κάνετε για να έρθει ο πατέρας ποιο κοντά στην οικογένεια του και στα παιδιά του σε συνδυασμό με την παραπάνω στάση της πολιτείας? Τι προτείνεται για την διαφθορά στην δικαιοσύνη?
Γιαννης Κρητη: Καλησπερα Προεδρε
πανος Κρητη: Προεδρε καλησπερα,εχουμε πνιγει απο τα σκανδαλα της ΝΔ και πολυ φοβαμαι οτι ο κοσμος που δεν γνωριζει θα μας παρει στον λαιμο του.Η σκανδαλωδης ευνοια των ΜΜΕ πως θα σπασει πριν μας καταστρεψουν για παντα;
Πάνος Καμμένος: Μην με κατηγορείτε για την ορθογραφία άλλος γράφει χειρότερος από εμένα
marlou: θέλω να μάθω γιατι το επαχθές χρέος ειναι λέξη ''ταμπού'' και κανεις δεν ενημερώνει σωστά τι είναι και τι μπορούμε να πετύχουμε.. ακόμα ποσο αποφασισμένος είστε να το κανετε αν βγαίνατε ... και εσείς τι εχετε κανει εκτος διαδικτύου να ενημερωσετε τους πολιτες σωστα για αυτο..
ΤΕΛΗΣ: Είμαι 35 χρονών, έχω 2 πτυχία, 1 μεταπτυχιακό κ γνωρίζω άριστα αγγλικά. Ωστόσο είμαι άνεργος κ συντηρούμε από την 70χρονη συνταξιούχο χήρα μητέρα μου, η οποία δεν θα να κάνει μπορεί να το κάνει προφανώς για πάντα. Αύριο όταν δεν θα είναι αυτή για να με στηρίξει τι πρεπει να κάνω; Να γίνω κλέφτης ή να βρω μια πλατεία για να κρεμαστώ ή να ξενιτευτώ για πάντα. Είμαι σε α π ο γ ν ω σ η ! ! !
chari: Yπάρχει περίπτωση να ξανασυνεργαστείς με αυτούς που ήταν υποψήφιοι με τους ΑΝΕΛ στις 6η του Μάη και εκ τοτε πήραν μεταγραφή;
G.E.: 3. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Βορέας: πρόεδρε καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω σχετικά με το θέμα ενδεχόμενων συνεργασιών. Παρατήρησα ότι υπάρχει μια "μεταβολή" στις θέσεις και πλέον οι ΑΝΕΛ δηλώνουν ότι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ χωρίς όμως τα πρόσωπα που υπέγραψαν το μνημόνιο. Θα ήθελα να μου το διευκρινήσετε αυτό το σημείο που ίσως και να έχω καταλάβει λάθος
harry: καλησπερα προεδρε...ειμαι 36 χρονων...επιχειρηματιας...και πραγματικα αυτα που λες τα καταλαβαινω απολυτα...ειναι προς το συμφερον ολων των ελληνων...εργαζομενων και επιχειρηματιων....για να παει επιτελους η χωρα μπροστα...πιστευεις πως το σημερινο ανοιγμα των Γερμανων για τις 100 ημερες, και καλα, μας βοηθαει σαν κομμα???
Πάνος Καμμένος: Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι σε απόγνωση. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη στη νέα τάξη πραγμάτων και στους τοκογλύφους. Θα παλέψουμε όλοι μαζί και με αλληλεγγύη θα τους νικήσουμε
Nikos_kriti: Αν στη ΝΔ παραιτηθεί ο Σαμαράς και αναλάβει άλλο πρόσωπο την ηγεσία, από τα πρόσωπα της κυβέρνησης Καραμανλή, και σας ζητηθεί να γυρίσετε στο κόμμα, θα το δεχθείτε?
Nasos: Πάνο τι έχεις να πεις για τις προσχωρήσεις στελεχών των ΑΝ.ΕΛ. στην Νέα Δημοκρατία , εμείς που στηρίξαμε το κόμμα και το ψηφίσαμε αρχίσαμε λίγο να ξαφνιαζόμαστε τι τρέχει με τα εν λόγω άτομα .
suba: Τι έχετε να πείτε για αυτά που σας κατηγορεί ο πολίτης Φωτεινακης Βαγγελης Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012, 14:39 Ο διεφθαρμένος καταγγέλει την διαφθορά???????? Ο ένας εκ των ληστών του Χρηματιστηρίου του ΄99, συμπονά τάχα, τους Έλληνες συμπολίτες του, που λεηλάτησε τις οικονομίες τους, έχοντας εσωτερική πληροφόρηση????? Τολμά να μιλά για άρση της βουλευτικής Ασυλίας, όταν ο ίδιος έκανε χρήση της, για να μη βρεθεί ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης με το αδίκημα της απιστίας κατά του Δημοσίου στην υπόθεση Ελίντα................. Υποτιμά τους Έλληνες πολίτες θεωρόντας ότι έχουν υπερβολικά βραχύβια μνήμη, ή παντελή έλλειψη αντίληψης των πεπραγμένων του. Πουλά πατριωτικές κορώνες τη στιγμή που ξεπουλά στους Αμερικανούς τα πετρέλαια, προκειμένου να αποπληρωθεί το εθνικό χρέος, που σημειωτέον ανέρχεται μόνο στο 1/10 των κερδών που θα αποφέρουν τα κέρδη από την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου. Δεν μας αφορούν τα πρόσωπα!!!!!!!!!! Αλλά οι θέσεις τους!!!!!!!! Αδιάφορο αν ο Εφιάλτης εν έτη 2012 λέγεται ΓΑΠ, ΜΠΕΝΥ, ¨Η ΚΑΜΜΕΝΟΣ.............
spyrosrouss: κυριε προεδρε με την μη προαγωγη μεριδας στραρτιωτικου προσωπικου ΕΜΘ (18500) που δεν εχει γινει μεχρι τωρα ποια ειναι η θεση σας ?
XAOS: καλά η ΑΟΖ , με τα 12 μιλια χωρικα υδατα τι κανουμε ?
sakis thessaloniki: αψογος σημερα και κατανοητος, θελει ποιο εντονη παρουσια τις δυο μερες, και πολυ καλα εκανες που τα εχωσες στον αντ1
Smartface: Φαντάζομαι η ανακύριξη της ΑΟΖ δεν θα γίνει σε συνεργασία με τους Τουρκους όπως είπε ο Τσίπρας εχθές στην Σταη;
dihatzio: ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ?
Santy: Ερώτηση 1. Πώς κρατικοποιείται η ΤτΕ? Εννοώ πώς θα πληρωθούν οι μέτοχοι ώστε να αποχωρήσουν… Ερώτηση 2. Τι θα κάνετε με τις offshore εταιρίες? Θα τις βρείτε για να τις φορολογήσετε? Ερώτηση 3. Γιατί δεν σας δίνουν την έκθεση της black rock? Είναι νόμιμο αυτό? Με ποιον τρόπο θα την αποκτήσετε? Νομικά μπορείτε?
salvatorellin: Για προσλήψεις εποχικών δασολόγων στις Δασικές Υπηρεσίες έχεις κατά νού....μας διέλυσαν τα μνημόνια και η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας...προτείνεις κάτι άλλο;
aias: Καλησπέρα Πρόεδρε. Με λίγα λόγια μπορείς να περιγράψεις το λόγο που η Ελλάδα υπόκειται σε όλες αυτές τις πιέσεις από την ΕΕ; Γνωρίζεις τι αποφάσεις έχουν παρθεί από την τελευταία συνεδρίαση της Λέσχης Buildeberg; Εσύ προσωπικά πιστεύεις στις προφητείες;
ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΙΩΑΝΝΟΥ: Με τις επερχόμενες εκλογές στην Κύπρο που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο κυριος Αναστασιάδης πρόεδρος της δημοκρατίας (ομοϊδεάτης σας) πιστεύετε μπορεί να προχωρήσει το πιο σημαντικό εθνικό μας θέμα (ΚΥΠΡΙΑΚΟ) ??? Και πώς?
vaggs: προεδρε καλησπέρα.
geo44: Κε Καμμένε σας ψήφισα και σας λέω ότι θα σας ξαναψηφίσω. Όμως πιστεύω πως ουδείς δικαιούται να καταστρατηγεί το κανονισμό εισόδου και εξόδου στο Άγιον Όρος όσο κρίσιμο και αν είναι το θέμα του όσο ανάγκη και αν υπάρχει για να επισκεφθεί μία μονή της αρεσκείας του ή και τον πνευματικό του πατέρα. Είναι δυσάρεστο και αρνητικό να εκδίδει η Ιερά επιστασία ανακοίνωση, η οποία καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές από πρόσωπα στα οποία προσβλέπουμε πολλοί από εμάς. Νομίζω, πως μία αίτηση συγνώμης ή έστω διασαφήνισης των γεγονότων εκ μέρους σας προς την Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους θα ωφελούσε περισσότερο το κόμμα σας αλλά και όσους σας εμπιστευόμαστε. Ευχαριστώ.
Mrs.Fantom 337: Καλησπέρα σας κύριε Καμμένε. Τι προτίθεστε να κάνετε με τα στεγαστικά δάνεια. Εφόσον πλέον οι μισθοί κ οι συντάξεις έχουν μειωθεί στο μισό, δεν θα έπρεπε να γίνει το ίδιο και στα δάνεια? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
ramakin: Πρόεδρε καλησπέρα,
γλαρος 15: καλησπέρα και απο μενα και πιστευω να βγει νικητης στις επερχομενες εκλογες η αλήθεια, το φως, το κρατος δικαίου, το κοινωνικο κρατος, και η ελπίδα , οχι για το καλό το δικό μας αλλά για εκείνο των παιδιων μας. καλή επιτυχία στους γλάρους!
anne: Καλησπέρα. Θεωρείτε οτι μπορούμε να ελπίζουμε σε καταδίκη των πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο, και πολλαπλασίασαν τις καταθέσεις τους στη διάρκεια της θητείας τους?
Jraf79: Στο νησί μου έφτασε φιρμάνι για την δήλωση όλων των υδάτινων πόρων συμπεριλαμβανομένων και των στερνών σύμφωνα με νόμο που έχιε ψηφιστεί και υποκείται στον codex alimentarius για την εξασφάλιση της ποιότητας των υδάτινων πόρων.Υπάρχεί κίνδυνος τιτλοποίησης των δικαιωμάτων νερού και πώλησή τους σε ιδιώτες;Ποιά η θέση του κομματός σας;Πως μπορούμε να διαφυλάξουμε τα λιγοστά αποθέμματα νερού του τόπου μας σε περίπτωση που υπάρχει ενδεχόμενος δόλος;
litsa-volos: Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ?
supporter: Τι απαντάς σε αυτούς που λένε οτι το κόμμα είναι 100%καιροσκοπικό και δημιουργήθηκε με μόνο σκοπό να επανεκλεγείς εσύ και όσοι αποχώρησαν απο τη ΝΔ και ήθελες να "περιθάλψεις"?
pzontos: ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΛΑΟΣ?ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ
Giorgos T. - Irakleio: Κύριε πρόεδρε, θέλουμε παραδειγματική τιμωρία των προδοτών.
Πάνος Καμμένος: Ο Παπανδρέου δεν πρόκειται να την γλυτώσει. Μια ωραία ιδέα στην Αχαϊα : Μην ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ αλλά Ανεξάρτητους Έλληνες, να χάσει και την βουλευτική ασυλία.
Δημήτρης: Σύμφωνα με άρθρο 50 παρ. 1, της Συνθήκης Λισαβόνας λέει πως αν θέλει το ίδιο κράτος να αποχωρήσει απ' την Ευρώπη και την Ευρωζώνης...ψάξτε...λέει αλήθεια ο κ. Καμμένος. Μόνο αν το θελήσουμε εμείς να βγούμε απ' την Ευρωζώνη και Ευρώπη. Αυτά... θα σας ρωτησω αργότερα.
Aris C.: Βλέπω μια συνεχόμενα αυξανόμενη οργή της κοινωνίας, ασχέτος αποτελέσματος την Κυριακή ασχέτος την θέση που θα πάρουν οι Αν. Ελλ. την Κυριακή, πως θα αποτρέψετε μέσα στους επόμενους μήνες εσείς σε συνεργασία με τα υπόλοιπα κόμματα, πράξεις αυτοδικίας οι οποίες θα αρχίσουν να αυξάνονται, πιστεύω άλλο 1-2 περιστατικά Πάτρας και τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου. Πως θα ελεγξει το Κράτος την κοινωνία απο το να βγει έξω και να γίνει χαμός… Να θυμίσω ότι στις φυλακές δεν έχουμε και χώρο κιόλας… Υπαρχει νομος???
voulgaris: Η κατασταση στην υγεια Πανο με το εκτρωμα που εκανε ο Λοβερδος τον "ΕΟΠΥ" σε μαυρα χαλια νομιζεις οτι πρεπει να ειναι απο τα πρωτα πραγματα που πρεπει να αλλαξουν μιας και απο αυτο υποφερουν πολλοι συνανθρωποι μας.
meletis: από την στιγμή που δεν μπορούμε να βγούμε αυτοδύναμη μια συνεργασία με τον σύρριζα θα μπορούσε να γίνει?
g.kokki: δέν απαντήσατε ευθέως θα στέλνατε σε εκλογές ή θα κάνατε την κυβέρνηση?
Panagis: Συμφωνείτε με τη δέσμευση για έναν απλό φορολογικό νόμο με ενιαίο συντελεστή για όλες τις δραστηριότητες, ανταγωνιστικό των γειτόνων μας, ο οποίος θα παραμείνει σταθερός τουλάχιστον μέχρι το τέλος της 4ετίας;
Nikos_Ch: Καλησπέρα. Είστε ο μόνος που μιλάτε για τη Νέα Τάξη πραγμάτων. Ποια η σχέση σας με την εκκλησία και τι πιστεύετε σχετικά με τη σχέση Ελλάδας-Ορθοδοξίας;
ANEKSARTHTOI ELLHNES: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ???ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!!
katerina: Καλησπέρα,
Χρ.Αποστολόπουλος: Καλησπέρα Πάνο. Ξαναρωτώ όπως μου το μεταφέρουν από φίλους στον ιδιωτικό τομέα για την μετενέργεια και τις μειώσεις 22%
nikolas: ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ "ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟΥ" ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ "ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ" ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ. ΕΧΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΣΤΑ; ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ; ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Gerontas Aviator: Πανο πολύ σωστά και μπράβο που στην διακαναλική επεμενες για κυβέρνηση εθνικής σωτηριάς-- ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!
Lazaros: Σε περίπτωση κύρηξης ΑΟΖ, τι αντιδράσεις περιμένετε εσείς από την Τουρκία και πως θα το χειριστείτε?
Πάνος Καμμένος: Ο διατροφικός κώδικας είναι μέσα στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης. Θα τον καταργήσουμε άμεσα.
dim_chatzinikolaou: Είμαι συγγενής του Νίκου Χατζηνικολάου από την Θεσσαλονίκη και το ίδιο "τρελλός" με αυτόν. Το έχει φαίνεται το Χατζηνικολέικο. Τι λές Πάνο, θα μπορέσεις να πείσεις τον Νίκο να ψηφίσει ΑΝΕΛ όπως εγώ; Χε, χε, χε...
hasth: Πρόεδρε καλησπέρα. Συγχαρητήρια για την διακαναλική. Χάρηκα για την αναφορά σας στην αμυντική βιομηχανία και ιδιαίτερα στην ΕΑΒ όπου και εργάζομαι. Θα ήθελα να σας δω σύντομα και στο χώρο εργασίας μου. Εύχομαι καλή επιτυχία!
godfather: Πάνο, αρκετά ενδιαφέρουσα η πρόταση για το "Εγγυημένο Επιχειρηματικό Κεφάλαιο Εξόφλησης Επιταγών" & τον "Εθνικό λογαριασμό Οφειλετών του Δημοσίου". Έχει γίνει κάποια σχετική συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς π.χ εκπρόσωποι επαγγελματιών ένωση ελληνικών τραπεζών κλπ.;
Κώστας - Γαλάτσι: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ...ΦΥΣΙΚΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Κ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ) ..ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ..ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ..ΒΕΝΖΙΝΗ...ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ...ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ..!!ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΣΘΩΝ ΟΣΟ ΤΟΥ 2009 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ 40% ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ...ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΕ 1.20 Κ ΕΔΩ ΜΕ 4.00..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ??? Κ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΕΣ????
Nwntas: Για τους δημοσιους υπαλληλους που εχασαν πανω απο το 50% του μισθου τους με το ενιαιο μισθολογιο-φτωχολογιο τι ειδους μεριμνα θα υπαρξει??
dimitrisk30: Προεδρε καλησπερα απο Πατρα! Ειμαι διπλα σου σε οτι κι αν γινει και λυπαμαι πολυ που βλεπω να μας ριχνουν τα ποσοστα για τις επερχομενες εκλογες. Δεν θελω αλλες απαντησεις, με εχεις καλυψει, μονο σε παρακαλω μην τους αφεινεις να μας κανουν κι αλλο πολεμο! Ειμαστε πολλοι ρε γαμωτο! Καλη επιτυχια να εχουμε!!
Strgr: Καλησπερα. Τι ειναι αυτο που, ενω στις προηγουμενες εκλογες οι Α.Ε. ειχαν συχνη παρουσια στα ΜΜΕ ενω τωρα φαινετε σαν οι Α.Ε να εχουν απομακρυνθει και να μην μετεχουν τουλαχιστον σε τοσες τηλεοπτικες συζητησεις οσο στις προηγουμενες εκλογες.
Ευαγγελία: Οποιος είδε σήμερα τη διακαναλική, στην οποία απάντησες σε ΟΛΑ με κάθε λεπτομέρεια, και δεν ψηφίσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι άξιος της τύχης του!!!
Alex: Δεν θέλω με τίποτα να δω μία καταστροφή ανάλογης με της Ουγγαρίας, όπου υπήρξαν και θανάτοι, ή με τα μεταλλία της λατινικής αμερικής και την καταστροφή του υδάτινου πλούτου. Θα ήθελα απλά να σας επιστείσω την προσοχή
Πάνος Καμμένος: Οι Α.Ε. είμαστε σε όποιο Μέσο μας καλούν. Η δύναμή μας όμως είστε εσείς, το ελεύθερο διαδύκτιο
sunrise: προεδρε μιλα και για τα πετρελαια του Ιονιου και ποσο ολοι συνομωτισαν εναντιον οποιασδηποτε εξορυξης
litsa-volos: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ...ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ?
κεντροδεξιος: καλησπέρα κύριε Πάνο. Μήπως δείξατε απειρία στην στιγμή των διερευνητικών εντολών; με αποτέλεσμα να εκτεθείτε;
vaggs: προεδρε καλησπερα.Πως βλέπεις στρατηγικά την ανακοίνωση σήμερα από την >Γερμανία οτι θα δωθούν 100 μέρες στην νέα κυβέρνηση της Ελλ'αδας ,όποια καιαν είναι?θα ήθελα σε παεακαλώ την άποψή σου???Ευχαριστώ
Santy: το δικό μου μήνυμα ήταν το πρώτο....ακόμα δεν έχει απαντηθεί!!!!!
ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΣ: Πρόεδρε αν δεν είσαι εσύ υπουργός άμυνας (κάτι που ακούγεται) ποιά η γνώμη σου για τον Φράγκο Φραγκούλη ?
antonisxanthi: Πολύς κόσμος είναι προβληματισμένος λόγω του σκηνικού με το non paper στον Προεδρείο.Πρέπει να τονίσεις το τι έγινε και απο ποιούς.Εγώ το ξεκαθάρισα μέσα μου.Πάρα πολλοί φίλοι μου όμως ένω θέλουν να σε ψηφίσουν διστάζουν καθώς παρουσιάστηκε ότι πας να συνεργαστεις με τους δοσίλογους.Πές μας σε παρακαλώ τι έγινε.Είσαι η μοναδική ελπίδα στη χώρα.Καλή επιτυχία μας στις εκλογές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ???
ΔΗΜΗΤΡΗΣ1971: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΝΟ!!ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ???ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!
Ηλίας: Το ΛΑΟΣ κατέρρευσε , πέρα από τις πολιτικές θέσεις,και γιατί ήταν ένα προσωποπαγές κόμμα. Στο πρώτο συνέδριο των ΑΝΕΛ (που πιστεύω και εύχομαι να είναι αποτέλεσμα δημοκρατικών και ανοιχτών προσυνεδριακών εργασιών ) θα θέσεις τον εαυτό σου στην κρίση των συνέδρων;
papamike: Γειά σου Πάνο!!! Ωραία μας τα λες για την καταγγελία των δανειακών συμβάσεων όμως έλα και στην θέση των πιστωτών σε παρακαλώ. Εννοείται ότι θα κόψουν άμεσα την χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας (ή του ελληνικού χρέους καλύτερα). Δεν είμαι από αυτούς που φοβούνται αλλά πώς θα τα βγάλουμε πέρα μετά;;
Nasos: Ένα μεγάλο μπράβο για την στήριξη σου στους μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου .
VAKIS: Πρόεδρε χρωστάς στους Κορίνθιους μία επίσκεψη, η αύξηση της εγκληματικότητας,και η ανασφάλεια των πολιτών δίνει το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα στην χρυσή αυγή.
giorgos k.: Πάνο, εύχομαι ολόψυχα την Κυριακή να είμαστε τρίτο κόμμα.
Kevagel: Κυριε προεδρε μιας και κανουμε chat θελετε να κανουμε και cybersex
Pako: Πρόεδρε καλησπέρα , μην κάνεις βήμα πίσω απο τις αρχές.. Προσπάθησε όμως να επηρεάσεις στο νέο σκηνικό όσο πιο πολυ μπορείς προς αυτές
Nick77: @Πάνος Καμμένος : υπάρχουν πάνω από 1.200.000 άνεργοι. εγώ είμαι από τους τυχερούς που εργάζονται αλλα δεν πληρώνονται εδώ και 4 μήνες, έχεις κάποιο σχέδιο για τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να βολέψουν την εφορία- ικα και αφήνουν στην άκρη τους εργαζομενους?
PETROS GIANNOULIS THESSALONIKI: Πανο καλησπερα,πολλους αγωνιστικους χαιρετισμους απο Θεσσαλονικη , ειμαστε πολλοι και ειμαστε μαζι σου μεχρι τελους
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΟΣ: Με τα ναυλα στισ κυκλαδες τι θα γινει Προεδρεκαι φιλε ΠΑΝΟ Πειραιας-Παρος 35 πειραιας-Κρητη 20 Σημερα τους εστειλες ολους και ιδιως τον Βλαχο
takis: γεια σας προεδρε. σας παρακολουθω ανελιπως πριν απο 2 χρονια.οποτε καταλαβαινεται οτι γνωριζω πολλα και συμφωνω απολυτα σε οσα λετε και κανεται.ανηκω στους ανεξαρτητους ελληνες χωρις φυσικα να συμετεχω ενεργα.θα το κανω για πρωτη φορα λεγοντας σου να εξηγησεις σε ολους τι σημαινει το μνημονιο.εγω το διαβασα πολυ πιο μπροστα απο καποιους δηθεν υπευθυνους της βουλης.να πεις οτι δεν εχουμε δικαιωμα δανεισμου απο αλλη χωρα πλην της τροικας.οτι δημιουργηθηκε το ταμειο που πανε η δημοσια και ιδιωτικη περιουσια με κατασχεσεις.την αρση ασυλιας με οτι αυτο συνεπαγεται.καλη δυναμη ευχες απο ορεστιαδα την πολη του νικου χατζηνικολαου
Αντ-εχουμε: Με δηλώσεις του πριν λίγο ο Μπαγίς είπε ότι δεν έχουν σκοπό να υπογράψουν τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θαλασσας. http://www.amna.gr/articleview.php?id=14793 Αυτό δεν μας δίνει ένα έξτρα ατού για την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ από μέρους μας?
Dafalias: Νέες ταυτότητες και τσιπάκι RFID.Έχουμε μέγα θέμα εκεί. Η τοποθέτησ'η σας κ. Πρόεδρε?
Nikos_kriti: Πρόεδρε δεν μου απάντησες σχετικά με αυτό που σε ρώτησα...
sortis: ειμουν Κ Κ Ε τωρα ειμαι υπερ του τσιπρα μου αρεσεις ομως γιατι εισαι ελληναρας κασσυστημα τα βαζεις με το
kevin: Καλησπέρα σε έξι μήνες περνώ το πτυχίο μου. Τι έχετε να πείτε κ.Καμμενε για εμάς τους νέους σχετικά με την ανεργία? Τι θα κάνετε για να μας κρατήσετε στην Ελλάδα μας ώστε οι κόποι των γωνιών μας να αποφέρουν καρπούς σε ελληνικό έδαφος και όχι σε κάποια χωρά του εξωτερικού?
chuna_na: Πες μας ποιοι εφτιαξαν το προγραμμα σου να σου πουμε ποιος εισαι! Σκίζει... Με εκανες απο αριστερο, πανελληνα!
smpel: Κε Πρόεδρε στις τελευταίες εκλογές κατά την διάρκεια των διερευνητικών εντολών συνέβησαν γεγονότα που δεν τιμούν την δημοκρατία και την χώρα που την γέννησε... Εννοώ nonpapers που διακινούνταν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μυστικές συνομιλίες με την Μέρκελ που δεν μάθαμε ποτέ το περιεχόμενό τους... Τελικά πόσο αδιάβλητες θα είναι οι εκλογές της 17/6;
ramakin: Για λόγους 'οικονομικούς', η κεντρική δημόσια διοίκηση κλείνει καταστήματα της στα νησιά και στη ηπειρωτική Ελλάδα με συνέπεια ο πολίτης να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί (ΙΚΑ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ,ΔΕΗ,ΟΤΕ Κ.Λ.Π). Τι σκοπεύτε να κάνετε γι' αυτό. Ευχαριστώ κ χαιρετίσματα απ' την Αίγινα.
Aristovoulos: Καλησπερα κ. Καμμενε,
Λεγεωνάριος: Εφόσον το non-paper ήταν εκτυπωμένο και όχι χιερόγραφο, ο γραφολόγος που επικαλεστήκατε, για ποιό θέμα θα βγάλει πόρισμα? Αν η γραμματοσειρά είναι Arial ή Tahoma?
Zeus: Πρόσφατα ανακοινώσατε το πρόγραμμα σας για την παιδεία. Θα μπορούσε να προστεθεί σε αυτό ένας νέος νόμος για τις μεταγραφές φοιτητών από το εξωτερικό με διακριτά τα οικονομικά τους στοιχεία μέσο της φορολογικής δήλωσης των γονέων τους; Ο νόμος 3027/2004 που κατήργησε τις μεταγραφές εξωτερικού δυστυχώς ήταν κάθετος προς όλους, εύπορους και αδύναμους οικονομικά φοιτητές που έκαναν το μεγάλο βήμα ή άλμα αν θέλετε και πήγαν σε κάποια ξένη χώρα για να σπουδάσουν μη έχοντας το δικαίωμα να σπουδάσουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα. Έχει γίνει μια προσπάθεια να τεθεί αυτό το ζήτημα στους Αν.Ελ. από δικά σας μέλη στο εξωτερικό.
SteliosEvros: Ποσο υπολογιζεις στην Ρωσια σε περιπτωση ρηξης με την Ε.Ε.; Και γενικως υποστηριζεις μια τετοια προσεγκιση; και μεχρι ποιο σημειο;
katerina: Μείωση δαπανών στο δημόσιο τομέα: μέχρι στιγμής μόνο στον ιδιωτικό τομέα γίνονται δραματικές μειώσεις, απολύσεις, ενώ παραμένει γιγάντιος ο δημόσιος τομέας με επίσης γιγάντιους για την εποχή μισθούς και επιδόματα, με πελατειακές ακόμα σχέσεις. Για πόσο καιρό ο ιδιωτικός τομέας θα συντηρεί το δημόσιο;
sakis thessaloniki: Πρόεδρε καλημέρα, Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και από αυτή έχω μπόλικη, επιγραμματικά θα γράψω: • 1974 ψηφίζω για πρώτη φορά τον ΕΘΝΑΡΧΗ. Επί 38 χρόνια με αγώνα, υπερασπίστηκα την Ν.Δ. σε όλες τις εκλογές της. • Τρίτη 5-6-2012 σφράγισα την κάρτα ανεργίας για 34ο μήνα. • Διαζευγμένος ηλικίας 56 χρόνων με 2 παλικάρια 28 & 25 τα οποία ζουν μαζί μου, ο ένας υπηρετεί την μαμά ΠΑΤΡΙΔΑ και ο άλλος εργάζεται σε ένα καφέ για 400€ το μήνα. • 8.200 ένσημα αλλά χωρίς περίθαλψη, με κομμένο ρεύμα, νερό , αέριο, τηλέφωνο, με απλήρωτα ενοίκια. Πως ζω?? Δεν με ρώτησε κανείς….!! με τα 400€ του παιδιού μου, με τσόντες από την κομμένη κατά 280€ σύνταξη της μητέρας μου και βοηθήματα από φίλους. • Νοέμβριος του 2011 καρφωμένος μπροστά την τηλεόραση παρακαλούσα να πεις το μεγάλο ΟΧΙ στην κυρία ????? ΜΕΡΚΕΛ και να πας σε εκλογές στις 4/12. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. • 6 ΜΑΙΟΥ 2012 με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ !!!!!! στο στόμα ( ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ) και με μεγάλο πόνο το έριξα στην κάλπη. • Δυστυχώς πρόεδρε θα το ξανακάνω και όχι μόνο εγώ αλλά και ο περίγυρος που τόσα χρόνια επηρέαζα υπέρ τις Ν.Δ. Με εκτίμηση Ένας απελπισμένος έλληνας …. υποψήφιος μετανάστης .
gus: ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Alexander: Πανο ο μιχαλολιακος λεει οτι εχεις τζιπ καντιλακ και κοτερα. ισχυει;
Daimon: Καλησπερα κ. Καμμενο ποια ειναι η γνωμη σας σχετικα με την επαναφορα της θανατικης ποινης για πολυ σοβαρα αδικηματα οπως πχ. η παιδαιραστια εγω πιστευω οτι ειναι απαραιτητη η επαναφορα της
PanosTHESS: Καλησπέρα Πρόεδρε
panos: Υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να ασκηθούν διώξεις εναντίον των προδοτών ή θα τους βλέπουμε να κυκλοφορούν ελεύθεροι όπως τώρα λόγω έλλειψης στοιχείων όπως Siemens, χρηματιστήριο κλπ?
serresg: Πάνο να θέσω μια ερώτηση:Γιατί δεν ζητάς συνεργασίες με σπουδαίους ανθρώπους σε ορισμένους τομείς π.χ γιατί δεν επιδιώκεις μια συμφωνία με τον Νίκο τον Λυγερό για να σου ανακηρύξει την ΑΟΖ . Μια συνάντηση δεν αρκεί . Θέλουμε δηλαδή ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να το πω έτσι σε ορισμένους τομείς , καταξιωμένα πρόσωπα. Πές μας την γνώμη σου
pageo: πανο καλησπερα...υπαρχει καποιο χρονοδιαγραμμα για να μαθουμε και εμεις ποτε θα καθισουν στο σκαμνι οι υπευθυνοι για την καταντια της χωρας;
the0gr: Πόσο δύσκολο είναι να τα βρείτε με τον Τσίπρα και να κυβερνήσετε μαζί. Αν βάλετε όλα τα καλά στοιχεία του προγράμματός σας με τα καλά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ νομίζω ότι θα δώσετε μαθήματα δημοκρατίας και διακυβέρνησης σε όλον τον κόσμο. Αφήστε κατά μέρος τα περί δεξιάς, κέντρου, αριστεράς, φιλελεύθερων και μη. Δώστε δείγματα γραφής και γράψτε ιστορία. Είναι η τελευταία και μοναδική ευκαιρία που έχουμε...
George Kalp: Υπάρχει περίπτωση,κ.Πρόεδρε, να συμμετέχετε σε μια συγκυβέρνηση με Πασοκ,ΝΔ,εάν αυτά αρνηθούν άμεση καταγγελία του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων και να εφαρμόσουν πολιτικές λιτότητας?
Soc07: Πρόεδρε καλησπέρα. Θέλω την άποψη σου, ντόμπρα, για τα αλισβερίσια Τσίπρα - Προξενείου στην Θράκη.
George Kalp: Υπάρχει περίπτωση,κ.Πρόεδρε, να συμμετέχετε σε μια συγκυβέρνηση με Πασοκ,ΝΔ,εάν αυτά αρνηθούν άμεση καταγγελία του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων και να εφαρμόσουν πολιτικές λιτότητας?
THEODORA: η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ-ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Demetris: Ksanalaeo, I ask you this, because I, more than 99% of everybody understand how MAGIKO einai to programma sou, oikonomikally, but ... auta me tin ND, makes me think leme baroufes mono.
johnnis: Aγαπητέ πρόεδρε καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα θέμα το οποίο ΚΑΝΕΝΑΣ δε θίγει και που άπαντες - χωρίς υπερβολή - το αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Το θέμα είναι τα ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ. Ο κόσμος ζητεί επιμόνως κατάργησή τους, ΑΜΕΣΑ. Είναι άλλωστε ένας λόγος που αρκετοί συμπολίτες μας αυτοκτονούν. Τι σκοπεύετε να κάνετε με αυτό το το θέμα? Έστειλα κάποιες προτάσεις στην κυρία Σοφία Βασιλαρά που πολιτεύεται στο κόμμα σας και μου είπε ότι θα τις προωθήσει στον αρμόδιο του κόμματος επί των οικονομικών θεμάτων. Παρακαλώ να τις μελετήσετε όταν θα έχετε χρόνο, ειναι προτάσεις του πατέρα μου, οικονομολόγου και συνταξιούχου διευθυντή της τραπέζης της Ελλάδος. Και δεύτερο θέμα: Υπάρχει στο ιντερνετ ένα ΦΕΚ, το υπ'αροθμόν 867 (υπάρχει σε pdf 20 σελίδων, διαθέσιμο προς κατέβασμα, θα το βρείτε στο google) το οποίο αναφέρει το πρόγραμμα εκμάθησης της τούρκικης γλώσσας στα ελληνικά γυμνάσια της χώρας, και στις 3 τάξεις. Προσωπικά αυτό, ασαν Έλληνας πολίτης που είμαι και που τιμώ την ιστορία και τη γλώσσα της πατρίδας μου, αυτό το ΦΕΚ το βρίσκω προσβλητικό για τον ελληνισμό. Σας ζητώ να το καταγγείλλετε άμεσα και να εγκαλέσετε τον τότε υφυπουργό κύριο Γιώργο Καλό και την υπουργό κυρία Γιαννάκου. Και τρίτο και τελευταίο, που επίσης ο λαός το απαιτεί καθώς πια τα γνωρίζει όλα, κλείστε επιτέλους τις μασονικές στοές και τιμωρήστε τους μασόνους για τα εγκλήματά τους κατά του ελληνορθόδοξου πνεύματος και της Ελλάδας. Με εκτίμηση, Γιάννης
pantelis: Στηρίζω Ανεξάρτητους Ελληνίδες είμαι και ήμουν
Anakin: Καλησπέρα. Πώς ερμηνεύετε την σημερινή άνοδο στο χρηματιστήριο κατά 10% και ειδικά στις τραπεζικές μετοχές που ξεπέρασε το 25%; Μήπως οι αγορές προεξοφλούν μνημονιακή κυβέρνηση την Δευτέρα;
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΣ: καλησπερα πανο απο την μανη!!!
Χρήστος Γ.: Καλησπέρα κ.Καμμένο. Μέχρι στιγμής δε μετάνιωσα για την ψήφο μου και χαίρομαι γι αυτό. Ομολογώ ότι δεν έχω διαβάσει τις θέσεις σας για την παιδεία αλλά θα θίξω ένα θέμα που θεωρώ σημαντικό. Στα ελληνικά πανεπιστήμια υπάρχουν οι φοιτητικές παρατάξεις, κάτι που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Θεωρώ πως αυτές οι παρατάξεις υπάρχουν για να υφίσταται έλεγχος των κομμάτων σε παιδιά 18 χρονών και έμμεση διαμόρφωση θέσεων.Είναι δε γεγονός ότι πάρα πολύ συχνά βλέπουμε φαινόμενα βίας μεταξύ φοιτητών που ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις και μάλιστα για λόγους άσχετους με τη φοιτητική τους ιδιότητα. Θα καταργούσατε τις παρατάξεις αυτές; Δεν μιλώ για το φοιτητικό κίνημα, αλλά γατις φοιτητικές-χρηματοδοτούμενες από τα κόμματα παρατάξεις.
serresg: ι
Dimi_Tilas: Πανο τι γινεται με την εκθεση της blackrock; Τι διαολο μπορει να περιεχει τοσο "επικινδυνο" που χρηζει προστασιας και μυστικοτητας;
costasXcost: gia to epaxthes-eponeidisto exei o tragkas ena kalo afieroma pou efarmose o isimerinos kai o epikefalis tis omadas protithetai na boithisei grafo grafo greeklish den exo language pack sorry einai linux
SteliosEvros: Ειναι εφικτο ενα διακρατικο δανειο πχ Ρωσια, Κινα αντι του ΔΝΤ-ΕΕ;
Βαλάντης: Κ. Καμμένε καλησπέρα...Προ ημερών ο κ.Κουικ μίλησε για χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων στους λαθρομετανάστες, πράγμα το οποίο λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να ψηφίσω εσάς και όχι ΛΑΟΣ ή ΧΑ που μιλούν ευθέως για απελάσεις;;;
Kevagel: Κυριε προεδρε αν πεινασω θα δωσεις τον μισθο σου για να ζησω;
sakis thessaloniki: πανο το κειμενο δεν αφορα εσενα το εστειλα προχθες που ειχε ο Νικος τον κωλοτουμπα.....
costasXcost: foveros ki o kapernaros ton eixa dei sto youtube
THEODORA: Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ-ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Βορέας: Πρόεδρε χαρά στο κουράγιο σου και στην αντοχή σου
goustavo fon dilliger: ΠΑΝΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, «ΔΩΣΕ» ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ 05/06/12, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ «ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ» ?
rarcona: Γιατί πιστεύεις Πρόεδρε ότι όλα αυτά που λές ότι θα κάνεις μπορούν να γίνουν και στη πράξη?
Πάνος Καμμένος: Εαν προεξοφλούσαν μνημονιακή κυβέρνηση έπρεπε να είχε καταρεύσει το Χρηματηστήριο
ikaria: Καλησπέρα πρόεδρε,συγχαρητήρια για σήμερα καθως και για χθες στο Μενίδι.Είσαι ένας πολιτικός με το θάρρος της απάντησης σε όλα! Δεν έχω ερωτήσεις.Καλή μας επιτυχία!!!
krisko: Προεδρε, να μιλας πιο σιγα, προσεχοντας και την αρθρωση σου. Καποιες φρασεις σου στην τηλεοραση ακουγονται μπερδεμενες, λογω της ταχυτητας της ομιλιας σου.
leuteris: στο προγραμμα σας εχετε την κρατικοποιηση της τραπεζας της Ελλαδας , ποια η διαφορα με την εθνικοποιηση που προτεινει η χρυση αυγη?
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΣ: καλησπερα πανο απο την μανη και συνχαρητηρια για σημερα!!!
sunrise: Κανε κρουσεις βρε πανο να πεφτουν οι τιμες των εισιτηριων σε αεροπλανα και βαπορια. μερικα νησια ειναι απλησιαστα ετσι θα δουλεψουν;
roubijack: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΛΙΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΟ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΚΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ.ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ(ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΤΥΠΟΥ ΒΛΑΧΟΣ),ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ CDS ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΗΝ SIEMENS.
georgia: καλησπερα προεδρε σας παρακαλω θελω απαντηση για τα βρωμικα μεσα μαζικης ενημερωσης ,μεγκα αλφα σκαι αντ1 και την μαυρη προπαγανδα κατα των ανεξαρτητων ελληνων και υπερ των μνημονιακων κομματων..τι τους απαντατε?
Τεο: Πανο σε στηριζω αμετακινητα ,σε παραδεχομαι σε ολα εισαι γεννημενος Ηγετης ......μην αλλαξεις μονο την ροτα ,ολοταχως εμπρος με παθος ,ευθυνη και αγαπη για την Πατριδα μας γαι του Ελληνες
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ
kevin: Καλησπέρα σε έξι μήνες περνώ το πτυχίο μου. Τι έχετε να πείτε κ.Καμμενε για εμάς τους νέους σχετικά με την ανεργία? Τι θα κάνετε για να μας κρατήσετε στην Ελλάδα μας ώστε οι κόποι των γωνιών μας να αποφέρουν καρπούς σε ελληνικό έδαφος και όχι σε κάποια χωρά του εξωτερικού?
stefang13: Καλησπερα σε ολους.
Πάνος Καμμένος: Λέμε όχι στην κάρτα του πολίτη.
g.kokki: αλλιώς θα στείλεται την Ελλάδα σε Τρίτες εκλογές ?
nikaia: ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
theodosis vlaxaκis: ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ!!
Eugenia: Κύριε Πρόεδρε ένα καυτό ερώτημα: ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΑΟΖ αίρονται οι ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ???
stelios.tas: θα αποκαλύψετε το όνομα της υπαλλήλου της προεδρίας της δημοκρατίαs ?
Πάνος Καμμένος: Δεν αντέχει πλέον η Ελλάδα τόσους λαθρομετανάστες. Ζητάμε από την Ευρώπη να πιέσει την Τουρκία να εφαρμόσει την επαναπροώθηση και αν δεν το κάνει σε 30 ημέρες τους δίνουμε ταξιδιωτικά έγγραφα και ας του ψάχνουν στο Βερολίνο
dm1: Καλησπέρα. Συμφωνείτε με την κατάρτιση περουσιολογίου με υποχρεωση δηλωσης κινητής και ακίνητης περιουσίας;
ΤΕΛΗΣ: Είμαι 35 χρονών, έχω 2 πτυχία, 1 μεταπτυχιακό κ γνωρίζω άριστα αγγλικά. Ωστόσο είμαι άνεργος κ συντηρούμε από την 70χρονη συνταξιούχο χήρα μητέρα μου, η οποία προφανώς δεν θα το κάνει για πάντα. Αύριο όταν δεν θα είναι αυτή για να με στηρίξει τι πρέπει να κάνω; Να γίνω κλέφτης ή να βρω μια πλατεία για να κρεμαστώ ή να ξενιτευτώ για πάντα. Είμαι σε α π ο γ ν ω σ η ! ! !
lLycos: ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΑΝΟ)
x: Κύριε Καμμένο πως θα ακυρώσεται το μνημονιο ; Η ευρωζώνη δεν θα ανεχθει κατι τετοιο και να ξερεται πως οι Γερμανοι δεν σηκωνουν πολλα, δεν θα εινα ευκολο κατι τετοιο. Βρητε τα πρωτα με αυτους και μετα να εφαρμοσεται το Οικονομικο σας προγραμμα το οποιο θεωρω οτι ειναι ακρος νεοφιλελευθερο. Μαρκελλος
panos73: προεδρε καλησπερα σε μια ενδεχομενη κυβερνηση τσιπρα θα παρεχεις ψηφο εμπιστοσυνης????
G.E.: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ
Maximos: Θα ήσουν Πάνο υπέρ της δημιουργίας μιας ανεξάρτητης αρχής, που να εκπονεί μελέτες σκοπιμότητας για πιθανές ιδιωτικοποιήσεις, ώστε να μην μπορεί ο εκάστοτε Υπουργός να ξεπουλάει δημόσια περιουσία χωρίς να λογοδοτεί πουθενά;
marinek: KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;EINAI ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΘΗ;
Aristovoulos: Οπως γνωριζουμε να μας διωξουν απο το ευρω δεν γινεται, παρα μονο να φυγουμε εθελοντικα, κατι που δεν υπαρχει η αντιστοιχη βουληση απο τους επισημους πολιτικους, κυβερνητικους και μη φορεις. Η λογικη λεει οτι δεν τηρουμε τους ορους του μνημονιου, το καταγγελουμε κτλ...οι ευρωπαιοι δεν μας δινουν την απαραιτητη χρηματοδηση, βγαινουμε στις αγορες. Το επιτοκιο δανεισμου ειναι τωρα χαμηλο, το επιτοκιο στις αγορες θα ειναι περιπου9-14 %. Το σσυστημα θα μας διωξει δεν θα μπορεσουμε να ανταποκριθουμε και θα ειμαστε εκτος ευρω οχι επειδη καποιος μας εδιωξε. Τι θα κανετε εσεις σε μια τετοια περιπτωση? Η τουλαχιστον πως μπορειτε να μας εξασφαλησετε χρηματοδοτηση τη στιγμη που τα παντα θα παγωσουν.
kostas71: πανο..δε νομιζεις πως πρεπει να ξεκαθαρισει το θεμα με το εγραφο παππυλια πριν τις εκλογες?αν οντςως ειναι πλαστο...?...
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Κύριε Π. Καμμενε, Καλησπέρα σας γιατί τόσα χρόνια Η ΑΝΕΡΓΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ???
g.kokki: δηλαδή μου απαντάτε οτι έτσι όπως είμαστε σαν κράτος θα στέλνατε την Ελλάδα σε τρίτες εκλογές
giannisss: ginete xamos................
sakis thessaloniki: αντεχεις προχωρα
stefang13: Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση : Ισχυει ή οχι αυτο που λεγεται ΑΤΖΕΝΤΑ 21. Αν ναι γιατι κανεις δεν κανει κουβεντα.(πολιτικοι και ΜΜΕ)
felix: Πάνο καλησπέρα, η μητέρα ειναι νεφροπαθής αιμοκαθαρόμενη, αν δεν έληγε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η κινητοποίηση των φαρμακοποιών η ζωή της θα ετίθετο σε άμεσο κίνδυνο, αλλά γενικότερα η κατάσταση με την προμήθεια των φαρμάκων και των θεραπειών των νεφροπαθών και των υπολοίπων ευπαθών ομάδων είναι γνωστή! Θέλω να μου πείς άμεσα και χωρίς υπεκφυγές τι θα κάνεις ΑΜΕΣΑ τη Δευτέρα 18 Ιουνίου εάν εκλεγείς για να αυτή τη γενοκτονία που λαμβάνει χώρα και τις ζωές που κρέμονται απο μια κλωστή?!
GEORGE KAIMAKAS: ΠΑΝΟ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΝ PAPER ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Πάνος Καμμένος: Πρέπει να γίνει κυβέρνηση την Δευτέρα που θα καταγγείλλει το μνημόνιο. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για αυτό.
PETROS GIANNOULIS THESSALONIKI: Πανο με το σχόλιο στο τέλος για την αποστασια του υποψηφιου απο την Καρδιτσα απλα σε λατρεψαμε ακομα πιο πολυ Θεός!!!!!!!!!!!
stavrosp: Δεν έχουμε λάβει,σαν ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ καμία μα καμία σας έγγραφη απάντηση(εννοώ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ) και δεν υπάρχει ουσιαστικά στο πρόγραμμα σας
chvet: Εγώ τα βλέπω όλα κανονικά, απλά πρέπει να τον αφήσουμε να απαντάει πρώτα γιατί μπαίνιουν 100 ερωτήσεις για μια απάντηση
theodosis vlaxaκis: ΑΥΤΟ ΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ !!!!
γιαννης νικαια: τα επαιξε ο προεδρος,χα χα πανο σε τρελαναμε
Πάνος Καμμένος: Γίνεται χαμός
Manosland: Εχέτε πει για τους λαθρομετανάστες οτι θα τους εκδόσετε ταξιδιωτικα έγγραφα για να φύγουν από την Ελλάδα και να πάνε όπου θέλουν, αν δεν γίνουν κάποια πράματα σύμφωνα με τις συνθήκες. Ο Κ. Τσίπρας λέει οτι για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να γίνουν νόμιμοι και μετά να πάρουν τα ταξιδιωτικά έγγραφα. Ποιά είναι η αλήθεια?
Daimon: Καλησπερα κ.Καμμενο ποια ειναι η αποψη των ανεξαρτητων Ελληνων για την επαναφορα της θανατικης ποινης για σοβαρα αδικηματα οπως πχ. η παιδεραστια Εγω πιστευω οτι πρεπει να επαναφερουμε την θανατικη ποινη για τον περιορισμο της εγγληματικοτητας
sub71: Πάνο αργεις , δεν κάνεις για δακτυλογράφος. Ελπίζω να εισαι καλήτερος αρχηγός. :)
ggirtsou: Ελπίζω να κερδίσετε στις εκλογές!
Τεο: Πανω σε στηριζω αμετακινητα ,σε παραδεχομαι σε ολα εισαι γεννημενος Ηγετης ......μην αλλαξεις μονο την ροτα ,ολοταχως εμπρος με παθος ,ευθυνη και αγαπη για την Πατριδα μας γαι του Ελληνες
gerasimos: kalhspera se olous , kirie kamene , tha ithela na matho kanenete kivernisi ean sas sizitithi me ton syriza na petaksete ton pasok ke tin nea dimokratia sto kado ton axriston , i logo politkou sximatos opios pesi ta perisotera..
Πάνος Καμμένος: Πάνω από 6300 ερωτήσεις
liakosr480: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΕΝΕ. ΣΠΥΔΑΖΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΕΙΟΣΑΝ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: KAΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΝΟ, ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΝΤΑΙ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΛΙΓΜΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΡΝΙΝΓΣΤΑΡ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ Η ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ Η ΧΙΛΑΡΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΡΟΛΟ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗ....
Πάνος Καμμένος: Κανείς δεν αντέχει αυτά τα μέτρα αν έχετε γνωστούς που ψηφίζουν μνημονιακά κόμματα στείλτε τους στο λογιστή τους πριν την Κυριακή.
G.E.: ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Νίκος+Μαυρόπουλος: Σε γνωρισα απο κοντα και κατάλαβα πως έχεις πολύ τρέλλα για να κωλώνεις στις πολλές ερωτήσεις!Παιδιά βομβαρδίστε ο Πάνος δεν μασάει!!!
didimiotisd: !!!!!!!!!!!
Nikos_Ch: Πάνο τι θα γίνει με την κάρτα του πολίτη;
sunrise: Για τα πετρελαια στο Ιονιο Πανο πες ! Και μην ξεχασεις ποτε αυτους που πηγαν να κανουν τις παπιες παλιοτερα!
thodoris: Καλησπέρα Κύριε Καμμένε. Θα ήθελα να μου πείτε τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τα θέματα :α) της λαθρομετανάστευσης β)του ονόματος των Σκοπίων και γ)της ανεργίας. Ευχαριστώ! Καλή επιτυχία!
nikos k maria: Ποιο απο τα παρακατω δυο σεναρια θα διαλεγες με τα σημερινα δεδομενα αν ηταν οι μοναδικες σου επιλογες, Α) ΣΥΡΙΖΑ 1ο κομα και ΑΝ. Ελλ. 3ο , Β) ΝΔ 1ο κομα και Αν Ελλ 2ο.
Anagnostakis_Giorgos: Καλησπέρα σας και απο εμένα κύριε πρόεδρε....Για να μην γράφω πολλά....Έχετε σκοπό να κάνετε κάτι για τους Έλληνες μετανάστες?Για εμάς που φύγαμε απο το σπίτι μας για ένα καλύτερο αύριο?Θα γυρίσουμε ποτέ στις οικογένειες μας?Ευχαριστώ!
godfather: Δεν έχω καταλάβει με ποια λογική τα λεφτά που έφαγαν κάποιοι Έλληνες λαμόγια υπουργοί θα πρέπει να τα πληρώσει κάποιος που αγόρασε ελληνικά ομόλογα; (γιατί κάτι τέτοιο ακούω από στελέχη σας όταν μιλάνε για επαχθές χρέος που δεν πρέπει να πληρωθεί.)
Πάνος Καμμένος: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ
didimiotisd: kallispera
petros-thess: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ.ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
Θανάσης Βαρούτσος: SIEMENS και Σαμαράς. Μήπως στην επαναφορά της Ντόρα και του Μαρκογιαννάκη στη ΝΔ, υπάρχει παρέμβαση του Χριστοφοράκου;
kosg: καλησπερα και απο εμενα
nick: κε Καμμένε πρόσεξα οτι είστε το δεύτερο κόμμα της "κοινής λογικής", το προηγούμενο του ΛΑΟΣ κατέληξε στο όριο του "εντός-εκτός".. το θέμα με τη χώρα είναι οτι : 1ον λίγοι ακολουθούν πλέον την "κοινή λογική" και απο αυτούς ακούμε τα "πρέπει να" αντί για το πως θα τα κάνουν..σας εχω ψηφίσει αλλα θέλω να ακούσω πιο πολλά κ για το "πως" θα τα κάνετε πράξη μέσα σε ένα κράτος ψευτοσυνδικαλιστών και βολεμένων που εφευρίσκουν προβλήματα κ λόγους για απεργίες..πραγματικά νομίζω οτι είναι ερώτηση κλειδί για όλους τους αρχηγούς..ευχαριστώ
litsa-volos: ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ...ΟΛΟΙ..!!!!!!!!!!!!
salvatorellin: Καλησπέρα από Αιτωλοακαρνανία...Για προσλήψεις σε δασαρχεία δασολόγων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ιδ. δικαίου - όπως ίσχυαν πριν την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων το περασμένο φθινόπωρο ποια η γνώμη σας κ. Καμμένε...θα τον καταργήσετε τον επαχθή (κατ΄εμέ τουλάχιστον) νόμο, θα κάνετε κάτι άλλο...τα δασαρχεία έχουν πεδίο δράσης όλη την επικράτεια της στεριάς της χώρας εκτός των αστικών (κι εκεί εννίοτε)...χρειάζονται και δασολόγους.....τι προτείνετε...σας ψηφίζω ούτως ή άλλως...ευχαριστώ!
Γιαννης Κρητη: καλησπερα Προεδρε.τα ελληνικα νοικοκυρια δεινοπαθούν παίρνω παράδειγμα από την δίκια μου οικογένεια που είναι πενταμελής και είμαστε και οι πέντε άνεργοι εδώ στο Ηρακλειο Κρητης η ανεργία εχει χτυπήσει κόκκινο έχουν κόψει τα φτερά από τα παιδιά μας ,τους νέους, τους στερούν το μέλλον, απεγνωσμένα σκέφτονται την φυγή . Με μεγάλη αγανάκτηση και οργή μέσα μου φωνάζω ΒΟΗΘΕΙΑ σώστε μας παρακαλώ
giannisKms: ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ NON PAPER ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΦΕΥΓΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ!
chomatery: το βασικο θέμα δεν είναι το μνημόνιο.Είναι μεγάλο, αλλά όχι το κύριο. Τα εθνικά μας ζητήματα προέχουν. στη Ροδόπη πχ μόνον η ΝΔ έχει χριστιανό υποψήφιο..
Santy: είναι η τρίτη φορά που γράφω.....Ερώτηση 1. Πώς κρατικοποιείται η ΤτΕ? Εννοώ πώς θα πληρωθούν οι μέτοχοι ώστε να αποχωρήσουν… Ερώτηση 2. Τι θα κάνετε με τις offshore εταιρίες? Θα τις βρείτε για να τις φορολογήσετε? Ερώτηση 3. Γιατί δεν σας δίνουν την έκθεση της black rock? Είναι νόμιμο αυτό? Με ποιον τρόπο θα την αποκτήσετε? Νομικά μπορείτε?
kosg: καλησπερα και απο εμενα
GEORGE KAIMAKAS: ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ??
dimpro: Καλησπέρα κύριε πρόεδρε! εγώ θα κάνω μια δύσκολη ερώτηση για να συνεχίσω να σε στηρίζω και να μου φύγουν οι αμφιβολίες!! σχετικά με το non paper της προεδρίας, είχες πει ότι είχε σταλεί e-mail με την πρόταση γύρω στις 10:05 αν δεν κάνω λάθος. πάντα αναρωτιώμουν γιατί δεν βγήκε ποτέ αυτό το mail στη δημοσιότητα και άφησες να σέρνεται το θέμα από όλα τα ΜΜΕ!!! θα μπορούσε το κόμμα να το δημοσιεύσει και να πει ορίστε αλλά δεν το έκανε! και αυτό μου δημιούργησε αρνητισμό που δεν μου εχει φυγει μεχρι σήμερα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα απαντηθεί αλλά το εύχομαι γιατί θα συνεχίσω να στηρίζω τους ανεξάρτητους
Πάνος Καμμένος: Έχουν βάλει όλη την ατζέντα του Χριστοφοράκου στο ψηφοδέλτιο
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΣ: προεδρε δεν ξερω αν εχεις ακουσει τπτ για το προγραμμα ηλιος μανης με γερμανους επιχειρηματιες ...που τους δεινουν κρατικες εκτασεις για ανεμογεννητριες και φοτοβολταικα!
Kevagel: καλησπερα συναγωνιστες και πατριωτες ειμαστε πολλοι ειμαστε ελληνες
pzontos: ΠΑΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ: ΠΛΑΝΟ Β ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ;
Ισοκράτης: Λοιπον διεξαγεται λαθος αυτο το chat... ο καθενας θα πρεπε να παιρνει ενα χρονομεριδιο και να υποβαλλει ερωτησεις και στην συνεχεια ενα μεγαλυτερο χρονομεριδιο ο κος Καμμενος να απανταει.. ετσι δεν γινεται τιποτα... χανουμε τον χρονο μας
Πάνος Καμμένος: Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το ερώτημα της Κυριακής είναι : Η χώρα που βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης πρέπει ή όχι να φύγει από το Αγγλικό δίκαιο και να αποκτήσει την ασυλία;
Mεσοδάκτυλος: Αγαπητέ Πάνο, δώσε στον κόσμο να καταλάβει ότι δεν κουβαλάς την τρέλλα του Τσίπρα, την προδοσία του Βενιζέλου και την αλαζονεία του Σαμαρά. Πες για το επαχθές χρέος για τα μελλούμενα που θα γίνουν και πως η ΕΛΛΑΔΑ μας θα γίνει κυρίαρχη όλων.!!!!
GEORGE KAIMAKAS: ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ???
filippos: καλησπέρα.
stelios.tas: Αν κυβερνήσουν οι μνημονιακοί τώρα θα χάσουμε οριστικά την εθνική μας περιουσία και κυριαρχία ?
Aristovoulos: τεστ
papamike: πάντως έτσι όπως σε είδα σήμερα στην συνέντευξη, δεν βλέπω να συνεργάζεσαι με ΚΑΝΕΝΑΝ διοτι: 1) ΒΕΝΙ & ΣΑΜΑΡΑΣ πανε με τα μνημόνια & 2) ΣΥΡΙΖΑ είναι κενό και εκτός πραγματικότητας κόμμα. Δεν είναι απαραίτητα κακό να το δηλώσεις από τώρα αυτό. Εγώ σήμερα αποφάσισα να σε ψηφίσω πάντως.
Nikos_kriti: Πρόεδρε σχετικά με αυτό που σας ρώτησα.. Αν στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας παραιτηθεί ο Σαμαράς και αναλάβει ένα άλλο πρόσωπο της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, και σας ζητηθεί να γυρίσετε πίσω στο κόμμα, θα δεχτείτε? και κάτι άλλο.. Ο υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ίων Στεριότης έχει παραδεχθεί ότι ήταν αντιπρόσωπος της τράπεζας των Rothschild στην Ελλάδα... Αν όντως ισχύει γιατί δεν το λέτε δημόσια?
rizitis: Μπράβο!! Giorgos T. - Irakleio - Πάνο μην ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ με ΠΑΣΟΚ ΝΔ για κανένα λόγο.
cyril: o ΛΥΓΕΡΟΣ είναι απιαστος όλοι τον φοβούνται, βγάλτε τον μπροστά...
Kanapesnews: Ως Έλληνες, ως Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν τραβάμε κανένα ζόρι να υπηρετήσουμε εθελοντικά σε κάποιο πόστο για το καλό της Ελλάδας μας (έστω και για λίγες ώρες κάθε μέρα, όσο μπορεί ο καθένας) Αν δεν το κάναμε μέχρι σήμερα, ήταν γιατί αυτοί που κυβερνούσαν και που μας έφεραν σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, αυτοπροτάσοντε πάλι ως σωτήρες μας. Εσείς σκέφτεστε το μέτρο της εθελοντικής εργασίας ως ένα μέτρο που εκτός των άλλων θα δώσει και μια έξωθεν καλή εικόνα στους ξένους για το τι εστί Ελληνική ψυχή;
gerasimos: pos einai dinaton kapioi na exoune etisio diamonitirio gia to agio oros ; san ton rousopoulo dilada...
ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ: κ. Καμμένε [ή Καμμένο], αν θυμάμαι καλά για το περίφημο θέμα με τα CDS του Αντρίκου ισχυριζόσαστε ότι επρόκειτο για 26 δις που θα απέδιδαν 60 δις. Πώς εξηγείτε το ότι τα CDS που πληρώθηκαν μετά το κούρεμα [μέσα στα οποία ήταν και του Αντρίκου, απ' τη στιγμή που υπήρξε πιστωτικό γεγονός] δεν υπερέβαιναν συνολικά τα 3 δις;
audi_tt: Δηλαδή άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Είστε παλαιοημερολογίτης??? ήταν η ερώτηση
LAB: ολα αυτα που ειπατε το μεσημερι για τα σκαφη με ξενες σημαιες γιατι δεν τα κανατε οταν ησασταν υπουργος εμπορικης ναυτιλιας;
anexell: Καλησπέρα Πάνο! Τί θα γίνει τελικά με το non paper? Πρέπει να δωθούν στη δημοσιότητα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι πλαστό! Πολλοί δυσαρεστήθηκαν και εγκατέλειψαν το κόμμα μας μετά από αυτό! Πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια!
TILEMACHOS_1: ΠΑΝΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
vagkats: Kαλησπέρα. Κε Καμμένε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα σας , όσον αφορά τους εξοπλισμούς και την εγχωρια αμυντική βιομηχανία ; Γνωρίζετε το έργο της;
sunrise: ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ.
Πάνος Καμμένος: Το πρόγραμμα για την Άμυνα έχει αναρτηθεί
thanosvt: άμα χρεοκοπήσουμε τι θα γίνει;
XAOS: Πρόεδρε ΟΧΙ άλλα Ιμια, οχι άλλες προδοσίες ΟΧΙ άλλες γκρίζες ζώνες. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
Aristotelis: Καλησπέρα,ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύω είναι τόσο επικίνδυνος όσο η Ν.Δ. λόγω της εξωτερικής πολιτικής του και της λαθρομετανάστευσης...Ποια η γνώμη σας?
litsa-volos: ΝΙΚΟ....ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΙΚΟΣ.GR...!!!!!!!!!!!
sakis thessaloniki: Πανο παρε τον Αλεξη απο το χερι και προχωρηστε
aneksartiti alla skeptiki: Καλησπέρα. Συμφων'ω ,με το πρόγραμμα σου αλλά έχω κάποιες απορίες. Καταρχήν λες ότι θα δωθούν τα 3 δις από τους μισθούς των ΔΥ πίσω καθώς αυτά πάλι θα επιστρέψουν στα ταμεία. Αυτά τα λεφτά δεν πρέπει πρώτα να τα έχει το κράτος(τα ταμεία είναι άδεια) για να τα πληρώσει σε πρώτη φάση? Δεύτερον οι επαναφορά στους μισθούς θα είναι ακριβώς όπως πριν τις μειώσεις ή τα λεφτά θα ανακατανεμηθούν πιο δίκαια?Τρίτον στην απάντηση των ΑΝΕΛ στον ΣΥΣΜΕΔ λέτε ότι οι στρατιωτικές Σχολές θα βγουν από τις πανελλήνιες. Μήπως θα έπρεπε να επανεξετάσετε αυτή την άποψη καθώς ο θεσμός των πανελληνίων είναι ο μόνος (έστω σχεδόν) αδιαβλητος και αξιοκρατικός στην Ελλάδα? Σίγουρα θα χρειαστούν καλύτερα και κάποια συμπληρωματικά κριτήρια αλλά δεν πρέπει να μπαινει κανείς στον στρατό από το παράθυρο των κομματικών ελέγχων. Ευχαριστώ και συγγνώμη για την έκταση των ερωτήσεων.
George Kalp: Σε περίπτωση που διακόψουν οι την χρηματοδότηση και η Ελλάδα οδηγηθεί de facto εκτός ευρώ(παρόλο που νομικά δεν είναι δυνατόν),ποιο είναι το Σχέδιο Β και εάν αυτό προβλέπει επαφές με Ρωσία για άμεσο διακρατικό δανεισμό (όπως με την Κύπρο)?
Giorgos Thess: Καλησπερα κ. Καμμενε , θα ηθελα να μου απαντησετε με πασα ειλικρινεια... μηπως πρεπει ξεκινησετε κυβερνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ εφοσον το επιτρεψουν τα εκλογικα ποσοστα...οχι απο εξουσιολαγνεια φυσικα αλλα μονο και μονο για να φυγουν Σαμαρας και Βενιζελος... Αλλιως ουτε το πολιτικο συστημα ταρακουνιεται αρκετα ουτε οι ξενοι πειθονται οτι οι ελληνες δεν θα ειναι παντα υπακουοι στις επιταγες ( και με τις δυο εννοιες ) τους .. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΑΝΙΔΑΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Κ! ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
odisseas1972: καλησπερα!!ειμαι ανεργος εδω και 2 χρονια παντρεμενος με 2 παιδια..επειδη ετυχε να εχω ενα σπιτι απο τον πεθερο μου και μπορουσαμε πριν την κριση να αγορασουμε και αυτοκινητο 1600 κυβικα εγω και 1200 η γυναικα μοθ για να πηγαινουμε στισ δουλειες μας σημερα τιμωρουμαστε..εγω ανεργος το μαγαζι της γυναικας μου παει για κλεισιμο..τι θα γινει με αυτην την αισχρη φορολογιση?
Stavros: Καλησπερα Πανο... Ειμαι συνδικαλιστης σε ανεξαρτητη παραταξη που καταφερε να παρει την ευθυνη του σωματειου, περιοριζοντας τις συνδικαλιστικες οργανωσεις της Πασκε, και Δακε στην αντιπολιτευση... Τι σκεφτεσαι να κανεις με την υποθεση της μετενεργειας, τις κλαδικες συμβασεις και την Διαιτησια?
Βορέας: Πάνο μην το βάλεις κάτω. Πολύς κόσμος σε έχει πιστέψει
Πάνος Καμμένος: Καμία υποχώρηση σε Εθινικά θέματα
κεντροδεξιος: Πάνο να συνεργαστείς με τον Τσίπρα! Μην τους αφήσεις!
ALEkaki: ΠΑΝΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. 1200000 ΑΝΕΡΓΟΙ.22% ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΩ.ΡΩΤΑΩ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ??????????????ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΜΕ????
Κωνσταντίνος Σπ: Γιατί πρέπει να ξαναβγάλουμε ΠΑΣΟΚ με τη μορφή ΣΥΡΙΖΑ? Σε τι διαφέρει από το παλαιό?
Πάνος Καμμένος: Θα εργαστούμε σκληρά αλλά με αξιοπρέπεια έχοντας την εθνική μας κυριαρχία και προστατεύοντας την δημόσια και ιδωτική περιουσία των Ελλήνων
nikos2012: Pano pisteueis pos tah ginei polemos tosu epomenous mines me tin Tourkia> kai na bgoun alithines oi profiteies?
spiros06: Παναγιωτη γιατι θεωρεις τοσο ταμπου το θεμα της Δραχμης...φανταζομαι θα εχεις ακουσει τις τοποθετησεις Καζακη...και τελος γιατι δεν προχωρησε αληθινα η συνεργασια με Καζακη; Ευχαριστω!
john3: Πρόεδρε δυστυχώς οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων δεν επικεντρώθηκαν, ως όφειλαν, στην ουσία του προγράμματος αλλά στην προπαγάνδα
kalybia: Κύριε Καμμένο για τα σχολεία που κλείνουν τι γνώμη έχετε;δεν πρέπει να ξανανοίξουν για να υπάρχει κόσμος στα χωριά?
michael loukisas: καλησπερα Πανο και καλη μας επιτυχια την Κυριακη.
Nwntas: Με τις χιλιοκομμενες συνταξεις εχετε προβλεψει στο προγραμμα σας?? Τουλαχιστον για τις τελευταιες αδικες περικοπες κυριων και επικουρικων
Βασίλης1997: Κύριε Πρόεδρε αν στις 18 Ιουνίου είστε στην κυβέρνηση θα προτείνετε νόμο για ανακύρηξη της ΑΟΖ?
smee: καλησπέρα, είμαι 30 χρονών, πτυχιούχος πληροφορικής ΑΠΘ με εμπειρεία στον κλάδο πάνω από 10 χρόνια. Έχω απογοητευτεί από όλα τα κόμματα και υποστηρίζω σχεδόν όλες τις θέσεις των ΑνΕλ, δε βλέπω μέλλον με τα υπόλοιπα κόμματα και γι αυτό ετοιμάζομαι να φύγω για εξωτερικό. Θα ήθελα να μου δώσετε λόγους να μην το κάνω και να παραμείνω στην πατρίδα που αγαπώ και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να φροντίσει για την επιβίωσή μου (είμαι άνεργος 3 χρόνια χωρίς τίποτα στο όνομά μου πέρα από ένα μικρό παλιό αυτοκίνητο και καλούμαι να πληρώσω φόρους με χρήματα που προφανώς δεν έχω).
Spyros: Καλησπέρα κ Καμμένε.Σε περίπτωση που σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας και αποφασίσουμε να πάμε σε επαναδιαπραγμάτευση.Τι θα προσφέρατε σαν αντάλλαγμα στην ΕΕ για να γίνει μια πιο ευνοική συμφωνία προς εμάς?
michael loukisas: καλησπερα Πανο και καλη μας επιτυχια την Κυριακη.
georgetze: Καλησπέρα , από οσο διάβασα , το προγραμμά σας είναι το πιο συγκεκριμένο , λεπτομερειακά φτιαγμένο . Είναι σίγουρο οτι οι περισσότεροι Έλληνες ειναι σύμφωνοι . Υπάρχουν 2 προβλήματα , καταρχήν κανένα κόμμα δεν θα δεχθεί το πρόγραμμά σας ,κακώς , και δεύτερον οτι ακόμα και στην ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που έχετε πλειοψηφία δεν νομίζω να σας επιτρέψουν οι ΕΥρωπαίοι να το εφαρμόσετε . Και περισσότερο γιατι η Ευρώπη από το 2007 είναι σε κρίση ενέργειας και η Ελλάδα ειναι ενεργειακός παράδεισος που πάνε να τον κάνουν και φτηνό σε κόστος , οπότε πως θα το εφαρμόσετε;
GMaek: Μακριά από Βλάχο,κουρούνα και αλεπού.Εμένα πάντως με πείσατε γιατί πρέπει να σας ψηφίσω και όσοι διαθέτουν στοιχειώδη λογική, πρέπει να καταλάβουν ότι είστε οι μόνοι με ξεκάθαρο και εφικτό πρόγραμμα.
giorgos: Θα
Στέργιος Ζησίδης: Μας έχουν τρομοκρατήσει .Λένε και λέτε ότι τα ταμεία του κράτους έχουν λεφτά που αρκούν για τη λειτουργία του ως τα μέσα Ιουλίου .Αν καταγγείλετε το μνημόνιο και άρα σταματήσουν να μας δίνουν έστω αυτά που μας δίνουν πως θα συνεχείσει να λειτουργεί το κράτος;
Νίκος+Μαυρόπουλος: Πρόεδρε είπες στη διακαναλική πως τις επόμενες ισως και βδομαδες μπορεί κάποια πρωην ισχυρή χώρα να φυγει απο το ευρώ και να επιστρεψει στο εθνικό της νόμισμα(Ισπανία?).Τί συνέπειες θα εχει αυτό για μας?Είμαι απο αυτού ςπου πιστεύουν πως το ευρω δεν εχει ούτε παρόν ούτε μέλλον για καμιά χωρα.
Santy: Ρε παιδιά εκεί στο ενικός....πάρτε καμμιά κοπέλα ν απαντάει πιο γρήγορα!! να στείλω βιογραφικό???
Χρήστος Καντεράκης: Δεν εχω να σε ρωτήσω κάτι απο εδώ απλά να σου πω συγχαρητήρια για την μονοκαναλικη σου συνένετευξη.Ευχόμαι να επέμβει το ΕΣΡ επιτέλους.Καλή δύναμη Πρόεδρε !!
Nikos_Ch: Κύριε Καμμένε γνωρίζετε τι μέλλει γενέσθαι με την κάρτα του πολίτη; Είναι προ των πυλών;
nikos_21: καλησπέρα πρόεδρε. πριν απο λίγους μήνες ο κύριος καζάκης σε είχε κατηγορήσει για χρηματισμό με σκοπό ενδεχόμενη συνεργασία. τι του απαντας;
Dimitris_zidian: Kαλησπερα σας!οταν εννοουμε οτι θα επανερθουμε στους μισθους του 2009 τοτε υποχρεωτικα θα ειναι και το επιδομα ανεργειας του 2009?
supporter: Τι απαντάς σε όσους λένε οτι οι Αν.Ελ είναι ένα 100% καιροσκοπικό κόμμα για να "περιθάλψει" όσους φύγαν από τη ΝΔ συμεριλαμβανομένου και εσένα τον ίδιο γιατί το πιο πιθανό ήταν οτι δεν θα είχατε επανεκλεγεί?
Βαγγέλης: Πρόεδρε φοιτητής ετών 22.Τι μέτρα για την ανεργία των νέων προτείνετε?
Paros: Καλησπέρα από Πάρο. κ. Πρόεδρε οι συνθήκες διαβίωσης στο νησί μου γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες, καθώς το Κέντρο Υγείας Πάρου έχει μείνει με 4 ειδικότητες όλες και όλες γιατρών και το ΕΚΑΒ δεν μπορεί να έχει ολοκληρωμένες βάρδιες. Ακόμα, σιγά - σιγά τα δρομολόγια πλοίων ελαχιστοποιούνται και η διαδρομή από και προς Πειραιά διαρκούν όσο τη δεκαετία του '80 (6 ώρες), λόγω του ότι για οικονομία καυσίμων τα πλοία πηγαίνουν με ταχύτητα καϊκού...
George Kalp: Σε περίπτωση που διακόψουν οι την χρηματοδότηση και η Ελλάδα οδηγηθεί de facto εκτός ευρώ(παρόλο που νομικά δεν είναι δυνατόν),ποιο είναι το Σχέδιο Β και εάν αυτό προβλέπει επαφές με Ρωσία για άμεσο διακρατικό δανεισμό (όπως με την Κύπρο)?
pentaplatanos: Εισόδημα από ταμείο ανεργίας 350 ευρώ για 3 ακόμα μήνες, ανοίγματα σε τράπεζες και ΦΠΑ. Σαν και μένα πάρα πολλοί. Αυτό το κούρεμα που προτείνετε το προτείνουν εδώ και καιρό και οι τράπεζες. Απαράδεκτο. Ανούσιο, ειρωνικό, και ο λόγος που πολλοί από εμάς θα ψηφίσουν άκρα γιατί δεν ας αρέσει η ειρωνία.
PETROS GIANNOULIS THESSALONIKI: Προεδρε οι θεσεις σου για τους εφοπλιστες ειναι οι πιο ξεκαθαρες και ορθολογικες,εισαι 10 χρονια μπροστα ευχομαι να εισαι ο αυριανος πρωθυπουργος
gerasimos: poli plaka o kammenos : πρέπει να οδηγήσει άμεσα τους ΓΑΠ και Παπακωνσταντινου στο Ειδικό Δικαστήριο...
Daimon: Καλησπερα κ.Καμμενο. Εχεται ασχοληθει στους ανεξαρτητους Ελληνες με το θεμα τις πορνιας στην Αθηνα και τον παρανομων οικων ανοχης τι θα κανεται με τις αδειες των οικων ανοχης
sunrise: Κανε κατι για τα ελληνικα νησια απο ακρη σε ακρη. απλησιαστα τα αεροπορικα και τα ακτοπλοικα πως διαολο θα τα ενισχυσουμε τουριστικα με τετοιες τιμες;;;;;;;;;;
kalybia: Κύριε Καμμένο για τα σχολεία που κλείνουν τι γνώμη έχετε;δεν πρέπει να ξανανοίξουν για να υπάρχει κόσμος στα χωριά?
Zeus: Πρόσφατα ανακοινώσατε το πρόγραμμα σας για την παιδεία. Θα μπορούσε να προστεθεί σε αυτό ένας νέος νόμος για τις μεταγραφές φοιτητών από το εξωτερικό με διακριτά τα οικονομικά τους στοιχεία μέσο της φορολογικής δήλωσης των γονέων τους; Ο νόμος 3027/2004 που κατήργησε τις μεταγραφές εξωτερικού δυστυχώς ήταν κάθετος προς όλους, εύπορους και αδύναμους οικονομικά φοιτητές που έκαναν το μεγάλο βήμα ή άλμα αν θέλετε και πήγαν σε κάποια ξένη χώρα για να σπουδάσουν μη έχοντας το δικαίωμα να σπουδάσουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα. Έχει γίνει μια προσπάθεια να τεθεί αυτό το ζήτημα στους Αν.Ελ. από δικά σας μέλη στο εξωτερικό.
illasb: Καλησπέρα Πάνο, Βασίλης από Άγιο Νικόλαο Λασίθι, σήμερα μας έδωσες μεγάλη δύναμη γιά να συνεχίσουμε τον μεγάλο αγώνα, για την 17η Ιουνίου.
arougalos: καλησπέρα Πανο, ισχύει ότι ο μπαμπάς Πικραμένος διακινούσε εφημερίδες που ήταν υπό γερμανικό έλεγχο και τις λοιπές προπαγανδιστικές εκδόσεις, ελληνόγλωσσες και γερμανόγλωσσες? Περιμένω ελπίζω απάντηση.
Geopa: Ποια είναι η θέση σας για τον ΕΟΠΥΥ; Θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα φάρμακα και τους γιατρούς;
Makedon: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ..
μανος: ειμαι παντρεμενος με 2 παιδια πριν 7 μηνες εκανα τετραπλο bybass ανεργος και η γυναικα μου παιρνει 800ευρω μενω στο νοικι και η μια μου κορη ειναι φοιτητρια στην κρητη ειμαι 48 δεν μπορω να γραφτω ουτε στο ταμειο ανεργιας γιατι ειχα μαγαζι που εκλεισα λογω του προβληματος που ειχα τι θα γινει με εμας ? ποια ειναι η προταση σας για την ανεργια σ αυτη την ηλικια?
Πάνος Καμμένος: Πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα το μεταφορικό ισοδύναμο για τους κατοίκους των νησιών. Είναι απαράδεκτο να κοστίζει φθηνότερα να πας στο Λονδίνο από την Ύδρα
alexandros1980: θα πανε φυλακη κανενας απο τους προδοτες η θα την βγαλουν λαδι.
mark: Πανο πες για τα πετρελαια του Ιονιου
stefanos kouloumbis: Αγαπητέ Πάνο, συγχαρητήρια για τη διακαναλική ! εδώ γίνεται.. χαμός ! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ & ΔΥΝΑΜΙΚΑ ! Οι γλάροι πληθαίνουν !
theodosis vlaxaκis: ΠΑΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟ 2009 ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΟΒΙΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ?
salvatorellin: Για προσλήψεις δασολόγων στα δασαρχεία της χώρας ποια η θέση σας κ. Πρόεδρε....το πεδίο δράσης τους είναι τεράστιο. Με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων τι λέτε, θα επαναφέρετε το προηγούμενο καθεστώς...έχω πάνω από ένα χρόνο άνεργος. Έστω κι έτσι τα έβγαζα πέρα 12 χρόνια τώρα, χωρίς όμως να μπορώ να σταθεροποιήσω σχέση για οικογένεια...κάτι όμως γινόταν! Ήρθε το επαχθές μνημόνιο και μας αποτελειώνει όλους! Τι θα κάνετε; Ευχαριστώ...Σωτήρης από Αιτωλία!
Σακης: καλησπερα κ απο δραμα.δεν 8α σας κανω καμια ερωτηση.το μονο που 8ελω ειναι να τηρησετε αυτο που ειπατε.ΔΕΝ 8Α ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΩ ΠΟΤΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ 8ΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
panos: Υπάρχουν στοιχεία για να ασκηθούν διώξεις σε ΓΑΠ κλπ, γιατί φοβάμαι οτι η καταγγελία Γεωργαντά δεν αρκεί?
Nikos_kriti: Πρόεδρε δεν απαντάς σε ένα φλέγον ερώτημα....
vergas: ΟΥ, ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΕΡΑΣΕ, ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 1. Ο ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ 2. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ, ΜΕΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΜΕΣΑ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ. 3. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ 4. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ. 5. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ Σ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 6. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ. 7. ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ
SMOPI: Πρόεδρε καλησπέρα. Γιατί δεν προτείνετε ΑΜΕΣΑ μέτρα επειγόντως γι αυτούς που, παρά το ΕΠΕΙΓΟΝ της επιβαρυμένης υγείας τους, στερούνται τα απαραίτητα φάρμακα;
marlou: συνεργασία μαζι με τον αλεξη για να σωθούμε και ολα τα αλλα τα βρίσκετε στην πορεία.. τολμήστε το.. δείξτε μας ότι ακομα υπαρχουν Ανθρωποι με πισμα και θεληση, με αγαπη για την ελλαδα και οχι στο χρημα.. δυνατοι και αξιοι
eleftheros: Αν δεν λάβεις πληοψηφία σημαίνει ο λαός απορρίπτει το πρόγραμμά σου.Τότε σχηματίζεις υποχρεωτικά κυβ/ση με άλλους.Δεν δικαιούσαι να προβάλεις ''λόγους συνείδησης''.Αν υπάρχουν, παραιτείσαι και κάνεις άκρη έως τις επόμενες εκλογές. Διαφορετικά είσαι στο κόσμο σου και απολαμβάνεις να κρατάς όμηρο το λαό.
ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΑΣ: ρε παιδια κολαει τα μνμ μου δεν βγαινουν!
Χρήστος Καντεράκης: Ερώτηση προς Πάνο Κομμένο, για τα παιδιά των χωρισμένων γονιών. Είστε πατέρας 5 παιδιών, Γνωρίζεται ότι μέσα από τον θεσμό της Δικαιοσύνης διώχνεται ουσιαστικά ο Πατέρας από το παιδί του και μάλιστα στο όνομα της προστασίας των παιδιών που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί? Γνωρίζεται ότι αυτό αφορά πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά ?γνωρίζεται ότι το δικαστήριο κακοδικιών στην Ελλάδα τα τελευταία 80 χρόνια έχει ευδοκιμήσει μόνο 2 φορές υπέρ του καταγγέλλοντα? Τι θα κάνετε για να έρθει ο πατέρας ποιο κοντά στην οικογένεια του και στα παιδιά του σε συνδυασμό με την παραπάνω στάση της πολιτείας? Τι προτείνεται για την διαφθορά στην δικαιοσύνη?
mano: προεδρε ποια η θεση σου για το παρεμποριο και την αδυναμια του ελεκτικου μηχανισμου?ποια ειναι η θεση σου απεναντι στους δημοσιους λειτουργους που οχι μονο δεν δουλευουν για να εφαρμοσουν τον εκαστοτε νομο αλλα επιβουλευονται το κρατος και τους πολιτες?τι θα κανεις γι αυτο?το μεγαλυτερο προβλημα που αντιμετωπιζει αυτη η χωρα ειναι η αναξιοκρατια,και οαθεμιτος ανταγωνισμος.Αυτα τα δυο ειναι η μητερα του κακου.
ΚΩΣΤΑΣ42: Ο Μισθός ενός εκπαιδευτικού με 8 χρόνια υπηρεσία είναι 800 Ευρώ. Μπορεί να ζήσει με αυτά;
djnick: Προεδρε θα κανεις προεκλογικη συγκεντρωση στο κεντρο της Αθήνας???
Πάνος Καμμένος: Η προεκλογική μας κεντρική συγκέντρωση θα είναι αύριο στις 19:30 στο Αιγάλεω, το κλειστό
sunrise: ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!
Yanni: Γιατι δεν εφυγες απο την Νεα Δημοκρατια οταν ξεσπασε το σκανδαλο του Βατοπεδιου και πιο πριν απο την Ζιμενς; Αν εισαι κατα των δωσιλογων επρεπε να βγεις τοτε, δεν σε ακουσα και δεν σε ακουω να λες τιποτα για βατοπεδι ακομα και τωρα... Μηπως δεν βολευε να κανεις τοτε κομμα; και κατι αλλο, εσυ δεν ειπες οτι η παιδεια ειναι πολυτελια; Για τα δικα μας παιδια μονο; Δεν ειστε της αποψης οτι λογω ελλειψης παιδειας φτασαμε ως εδω;
Ioannis: Κύριε πρόεδρε αν γίνετε κυβέρνηση στις 18 Ιούνη θα κάνετε άρση του καμποτάζ στον Πειραιά;
nikolas: ?
stefang13: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΤΙΠΟΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ?
PitBullas: πρόεδρε καλησπέρα...Μπορώ να ακουσω την συζήτηση ή μόνο νά διαβάζω μπορώ?
Στέργιος Ζησίδης: Μας έχουν τρομοκρατήσει .Λένε και λέτε ότι τα ταμεία του κράτους έχουν λεφτά που αρκούν για τη λειτουργία του ως τα μέσα Ιουλίου .Αν καταγγείλετε το μνημόνιο και άρα σταματήσουν να μας δίνουν έστω αυτά που μας δίνουν πως θα συνεχείσει να λειτουργεί το κράτος;
johnnis: Κύριε Καμμένε, ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, υπερβολικά SOS θέμα. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ γιατί είναι ένας βασικότατος λόγος που αυτοκτονεί κόσμος. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ να ακούσουμε. Τι θα κάνετε με αυτό το βραχνά των τεκμηρίων??
Βορέας: Προς όλους. Για να σπάσει ο φαύλος κύκλος των ΜΜΕ στείλτε email σε κάθε γνωστό σας με αυτά που δεν λένε. Το ίντερνετ μπορεί να δώσει την απάντηση
PETROS GIANNOULIS THESSALONIKI: ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΡΤΕΜΙΣ: ΠΑΝΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΤΣΑΤ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ ΤΣΑΤ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ
Dimitris_zidian: οσο αφορα για το ΦΠΑ αν ειναι τωρα 23 % θα ηταν καλυτερα να πεσει στο 10 % ετσι θα μπορεσει η εσωτερικη οικονομια να αναπτυχθει ραγδαια για να μην πω πολυ γρηγορα,και κυριοτερα να βοηθηθουν τα χαμηλα στρωματα οπως χαμιλοσυνταξιουχοι και τουλαχιστον να δοθει ενα κατωτατο οριο χαμιλης συνταξης λεω εγω τωρα καπου στα 700 ευρω για να μπορουν να ζου καλυτερα...
φρεντι: Πρόεδρε... Εγω ειμαι αριστερός και στις προηγούμενες εκλογες ψηφισα Συριζα. Παρ' όλα αυτά θεωρώ οτι εισαι η μονη αξιοπιστη και παντελονάτη φωνη της κεντροδεξιάς... Κανε ¨οτι μπορεις να κανετε κυβερνηση με τον Αλεξη... Μονο εσείς μείνατε... Ξέρω οτι θα βαλεις το πατριωτικο συμφέρον πανω απ όλες τις διαφορές σας... Καλη δύναμη, καλη επιτυχία και Υγεια...
Τεο: Με την φορολογικη δηλωση τι θα κανουμε Πανο εχω δυο παιδια δουλευω μονος μου και καλουμε να πληρωσω 2,500 ευρω ,εχω δανειο στεγαστικο ,χαρατσια δηλαδη σαν να περνουμε 150 ευρω μηνα οπως στην Βουλγαρια ........Ελεος ερχονται και κατασχεσης απο τον κυριο Ζανια ΠΑΣΟΚ ειναι αυτος και δεν ακουμπάς τους μεγαλοφειλετες οπως Μπόμπολα
Τεο: Με την φορολογικη δηλωση τι θα κανουμε Πανο εχω δυο παιδια δουλευω μονος μου και καλουμε να πληρωσω 2,500 ευρω ,εχω δανειο στεγαστικο ,χαρατσια δηλαδη σαν να περνουμε 150 ευρω μηνα οπως στην Βουλγαρια ........Ελεος ερχονται και κατασχεσης απο τον κυριο Ζανια ΠΑΣΟΚ ειναι αυτος και δεν ακουμπάς τους μεγαλοφειλετες οπως Μπόμπολα
giorgos: Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ομογενείς πρέπει να ψηφίζουν στις εκλόγες και πότε θα φέρεται νόμο για αύτο το θέμα.Δεν είδα κάποια δήλωση.
Πάνος Καμμένος: Μπορείτε να διαδίδετε τις θέσεις μας από το διαδύκτιο και να ανεβάζετε για τους μεγαλύτερους από το youtube τα βίντεό μας
Τεο: Με την φορολογικη δηλωση τι θα κανουμε Πανο εχω δυο παιδια δουλευω μονος μου και καλουμε να πληρωσω 2,500 ευρω ,εχω δανειο στεγαστικο ,χαρατσια δηλαδη σαν να περνουμε 150 ευρω μηνα οπως στην Βουλγαρια ........Ελεος ερχονται και κατασχεσης απο τον κυριο Ζανια ΠΑΣΟΚ ειναι αυτος και δεν ακουμπάς τους μεγαλοφειλετες οπως Μπόμπολα
vagelis: προεδρε με την οικοδομη τι θα κανεις,ειμαι 35 με τα γονατα μου κοματια και το μονοπ-ου ζηταμαι ειναι δουλεια τιποτα αλλο
odisseas1972: καλησπερα Πανο.ειμαι ανεργος πατερας 2 παιδιων εχω να κανω μεροκαματο εδω και 2 χρονια τα ετοιμα τελειωνουν..ετυχε η γυναικα μου να εχει ενα σπιτι 30 ετων 202 τμ και προ κρισης εποχη να αποκτησουμε αυτοκηνιτο για εκεινη 1200κβ και 1600 για εμενα που το ειχα..η φορολογια ειναι αμειλικτη..δεν μπορουμε να τα πληρωσουμε..τι θαγινει με αυτα τα χρεοι που θα δημιουργιθουν?
Alex _Jim: Καλησπέρα σε όλους. Αγαπητέ Πάνο, όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι Έλληνες περιμένουν την Ξεκάθαρη θέση σου, στο εξής ερώτημα: θα οδηγήσουμε όλους εκείνους που υπέγραψαν τα μνημόνια και την δανειακή σύμβαση ενώπειον της Ελληνικής Δικαιοσύνης με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας?
Πάνος Καμμένος: Είναι ξεκάθαρο ότι ζητάμε να ψηφίζουν οι ομογενείς
supporter: καλησπερα σε ολους
Achilleas: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ.
kon: Κύριε Καμμένε, θέλετε να επαναλάβετε τη σημερινή σας δήλωση, πριν από λίγο στη διακαναλική σας συνέντευξη, όπου αναφέρατε οτι σε περίπτωση καταγγελίας του μνημονίου, θα πρέπει οι δανειστές μας να πάρουν πίσω και τα λεφτά που μας έχουν ήδη δώσει. Δεδομένου οτι τα λεφτά αυτά έχουν πάει, κάποια για να εξυπηρετήσουν παλαιότερα δάνεια και κάποια για την κάλυψη του φετεινού ελλείματος του προϋπολογισμού, πού θα τα βρούμε να τους τα δώσουμε;
sakisnemkav: ΠΡΟΕΔΡΕ θέλουμε τον Τσίπρα πρωθυπουργο και εσένα στην κυβέρνηση υπουργο γίνεται; ευχαριστω
PolytidisCAD: Πάνο καλησπέρα. Με ποιον τρόπο μπορούμε να αποκτήσουμε το 51% της ΤτΕ; Το άρθρο 8 είναι σαφές για το 35%. Πως μπορούμε να το τροποποιήσουμε; Δεν έχουν λόγο όλοι οι μέτοχοι;
akaluptos: ο μπαγις δηλωσε οτι δεν υπογραφει το δικαιο αυτο ειναι προβλημα για την αοζ?
Ηλίας: Oi 200 Βουλευτές είναι πιο εξαρτημένοι από τους 300... Αυτό που λες για μείωση βουλευτών είναι ΠΑΓΙΔΑ
dion84: ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΦΙΚΤΟ ΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ 30% ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ;;;;ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!!
Χρήστος: Καλησπέρα Πάνο. Σε τι βάθος χρόνου θα μπορέσουμε να πάρουμε χρήματα από τις Πολεμικές αποζημιώσεις, εφόσον τις διεκδικήσουμε σύμφωνα με τη μέθοδο των Αν. Ελ.?
nikos2012: theloume na pane filaki oi kleftes
Dimitris-t: Πρόεδρε επιτέλους είπες όλη την αλήθεια για την ΑΟΖ Μπράβο!!! Ελπίζω τον Νίκο Λυγερό να τον συμπεριλάβεις στα σχέδια τα πολιτικά σου.
Makedon: ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ .. ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ .. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΗ ΣΠΡΟΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ..Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΡΕΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ.. ΘΑ ΚΛΙΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ..ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ .. ΘΑ ΑΛΑΞΗ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΗΣΤΟΡΙΑΣ .. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.. ΔΗΝΩ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .. ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ..ΥΓ. ΚΑΜΙΑ ΜΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΣΗΛΟΓΟΥΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ? ΜΑΖΕΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΙ !
tereza: Κ.ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΟ ΒΗΜΑ.
djnick: προεκλογικη συγκεντρωση στην Αθηνα?
nikos_21: καλησπέρα πρόεδρε. τι απαντάς στον καζακη του επαμ περι χρηματισμού του κομματος του από τους αν.ελ;
peet: Καλησπερα Πανο,μια ερωτηση.Την Κυριακη μετα απο πιθανη ηττα της Ν,Δ ,γινει αλλαγη αρχηγου και επανελθει ο Κ.Καραμανλης σαν αργηγος και αφου διωξει τα ακροδεξια νεοεισελθοντα στοιχεια της Ν.Δ ,ποια θα ειναι η θεση του Πανου απεναντι στην νεα μορφη της Ν.Δ
Ισοκράτης: Θα φορολογήσετε επιτέλους την εκκλησια;;; η θα την αφησετε να ειναι αλλη μια offshore ελεου θεου
spiret: ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ NON PAPER ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ??
PAPAKI: ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ???
litsa-volos: AΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ???
aneksartiti alla skeptiki: Καλησπέρα. Συμφων'ω ,με το πρόγραμμα σου αλλά έχω κάποιες απορίες. Καταρχήν λες ότι θα δωθούν τα 3 δις από τους μισθούς των ΔΥ πίσω καθώς αυτά πάλι θα επιστρέψουν στα ταμεία. Αυτά τα λεφτά δεν πρέπει πρώτα να τα έχει το κράτος(τα ταμεία είναι άδεια) για να τα πληρώσει σε πρώτη φάση? Δεύτερον οι επαναφορά στους μισθούς θα είναι ακριβώς όπως πριν τις μειώσεις ή τα λεφτά θα ανακατανεμηθούν πιο δίκαια?Τρίτον στην απάντηση των ΑΝΕΛ στον ΣΥΣΜΕΔ λέτε ότι οι στρατιωτικές Σχολές θα βγουν από τις πανελλήνιες. Μήπως θα έπρεπε να επανεξετάσετε αυτή την άποψη καθώς ο θεσμός των πανελληνίων είναι ο μόνος (έστω σχεδόν) αδιαβλητος και αξιοκρατικός στην Ελλάδα? Σίγουρα θα χρειαστούν καλύτερα και καποια συμπληρωματικά κριτήρια αλλά δεν πρέπει να μπαινει κανείς στον στρατό από το παράθυρο των κομματικών ελέγχων. Ευχαριστώ και συγγνώμη για την έκταση των ερωτήσεων,
ΚΩΣΤΑΣ42: Μην τους αφήνετε να τρομοκρατούν τον κόσμο.
Πάνος Καμμένος: Στο χρηματιστήριο τα έχασα όλα το 2000 πρέπει η Συγγρού να σας δώσει άλλο υλικό, τρολάκια...
marinek: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ CHEM TRAILS ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΜΑΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΟΜΠΙ.ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΖΕΨΕΙ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
egoiste13: καλησπέρα πρόεδρε! Στην...μονοκαναλική συνέντευξη που εδωσες πριν από λίγο στα ειδικά μισθολόγια περιέλαβες δικαστικούς, αστυνομικούς και στρατο. Τους γιάτρους;
STELIOS 12: pano eisai konta gia to trito koma stis ekloges ?
νικος ηλιουπολη: προεδρε οσο εισαι αυτος που εισαι και τα χωνεις σε μασονια λεσχη μπιλντεμπεργκ τριμερη επιτροπη ροτσιλντ και νεα ταξη πραγματων θα εισαι ολοι εμεις
Mark82: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ?
μανος: τεστ
Kevagel: Κυριε προεδρε ειστε υπερ τον αποκρατικοποιήσεων και του ξεπουλιματος της Ελληνικης περιουσιας σε ιδιώτες;
Dimitris_zidian: Οταν εννουμε παλι για επαναφορα των μισθων του 2009 τοτε θα μιλαμε και καταργηγη των νομων που εχει θεσπιση η πασοκονεοδημοκρατια? μιλαμε για αυτη την μειωση του 22 % θα ακυρωθει ετσι?πιστευω προεδρε να μου το απαντησεις τοτε που ηρθες στο ηρακλειο σε ειδα κουρασμενο και δεν σε ρωτησα πιστευω τωρα να παρω μια απαντηση ,μια απαντηση γενικα για το εργασιακο των ιδιωτικων υπαλληλων ....αλλα σιγα μην μου απαντησεις εδω γινεται χαμος στο ισιωμα...
Giwrgos92: Κύριε Πρόεδρε!Σας ψήφισα στις εκλογές της 6 Μαίου! Θέλω να σας ρωτήσω αν οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" βγουν 3 κόμμα τι θα κάνετε την διερευνητική εντολή που θα σας δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας...Σας ευχαριστώ πολύ
NTL: Πρόεδρε καλησπέρα. Με τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, με τον κατώτατο μισθό, με την υποχρεωτική επέκταση των κλαδικών συμβάσεων τι σκοπεύεις να κάνεις;
serifos13: Πάνο καλησπέρα ,κράτα γερά, δεν είσαι μόνος σου,είσαι ο λόγος που στα 33 μου ασχολήθηκα για πρώτη φορά με την πολιτική και μάλιστα εχθές ήρθα και στο Μενίδι για να σε δω,η ειλικρινεία σου και το πάθος σου συγκινούν,μην αλλάξεις,συνέχισε έτσι, συγχαρητήρια!!!
Lazaros: Τι γνώμη έχετε για την εξίσωση πετρελαίου κίνησης & θέρμανσης? Πιστεύετε ότι αυτό είναι το μέτρο που θα χτυπήσει το λαθρεμπόριο? Αν ναι μπορείτε να προτείνετε εναλλακτικό τρόπο για να μην πεθάνουμε φέτος τον χειμώνα εδώ στην Β.Ελλάδα?
george2: Μην προδόσετε τον κόσμο και συνεργαστείτε με ΝΔ/ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά
vergas: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ........ Ο ΜΑΡΙΑΝΟ ΡΑΧΟΥ, ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΕΡΑΣΕ, ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 1. Ο ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ 2. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ, ΜΕΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΜΕΣΑ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ. 3. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ 4. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ. 5. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ Σ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 6. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ. 7. ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
akisz: Με την ιατροφαρμακευτική περίλθαψη των λιμενικών τί θα γίνει? Δεν αντέχουμε άλλο....
Demetris: Sunexizo, px, den exo akousei na peite POTE gia tin KLEPSIA tis ND tou 2004-2009. Prepei KAI O KARAMANLIS na paei filaki, oxi mono o Papandreou kai o Simitis. Kai ena warning parakalo, apo enan patrioti ethnikisti: Oi Tourkoi, XREOKOPISAN prin 10xr, kai tsimouthia then ipan gia AOZ klp. Thelei PARA POLU PROSEGMENI thiaxirisi to thema, SAS PARAKALO. Ta lete sosta. Alla IPOTIMATE oti oi Tourkoi THA. ANTAPANTISOUN. STRATIOTIKA. STRATIOTIKA! Min koroitheuomaste. Kali epityxia
Kevagel: MIKΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ - Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ: κ.Καμμένο, σήμερα απ'ό,τι φαίνεται η Κύπρος, μια χώρα που έχει ήδη ανακαλύψει φυσικό αέριο στην ΑΟΖ της και έχει και προνομιακές σχέσεις με τη Ρωσία και το Ισραήλ, αναγκάζεται να καταφύγει στον EFSF. Μάλιστα, το ποσό των 5 δις που ζητάει η Ρωσία φαίνεται να το χαρακτηρίζει μεγάλο και να μην μπορεί να το καλύψει. Όταν δε μπορεί να δώσει 5 δις σε μια χώρα με αποδεδειγμένη την ύπαρξη ορυκτού πλούτου πώς περιμένετε να δανειοδοτήσει εμάς με 100 δις και βάλε, όπως έχετε ισχυριστεί;
marlou: papamike αντι να δινουμε τα χρηματα στα δανεια θα τα κραταμε για τα εξοδα της χωρας και φυσικα θα αρχισουμε να παραγουμε... Σωστα??
ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ: ΥΓ. Συγχαρητήρια για την υπομονή σας
panosleletzo: ΠΑΝΟ τι πλανο εχουμε για τις κινησεις του προξενειου στην κομοτηνη??ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΦΙΣΕΣ ΟΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ.
Πάνος Καμμένος: Θα είμαι στη Ξάνθη το Σάββατο το μεσημέρι
NIΚΟΛΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΙΜΑΙ 42 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟΛΥΘΥΚΕ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 5-7-9 ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ!! .ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΝΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΔ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 17 ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ> ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
anna79: Βαλάντης: Κ. Καμμένε καλησπέρα...Προ ημερών ο κ.Κουικ μίλησε για χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων στους λαθρομετανάστες, πράγμα το οποίο λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να ψηφίσω εσάς και όχι ΛΑΟΣ ή ΧΑ που μιλούν ευθέως για απελάσεις;;;
Νίκος+Μαυρόπουλος: Πρόεδρε πρόσεξε στα θέματα της θρησκείας και της πίστεως.Δεν είναι ούτε για λαικισμό ούτε για ψηφοθηρία...Να είσαι ειλικρινής γιατί με αυτά δεν παίζουν!Προσωπικά γουστάρω που πιστεύεις αυτό που πιστεύω και ξέρεις να κάνεις το σταυρό σου(και όχι μόνο)...κάνε και καμιά νηστεία έστω και για δίαιτα!(δεν πιστεύω να με παρεξηγείς...)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΟΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΕΙΡΙΑ?
alfred_m88: Καλησπέρα σας
performer: Κύριε Καμμένο, τι επιπτώσεις πιστεύεται ότι πρέπει να έχουν τα κόμματα, τα οποία δεν εφαρμόζουν αυτά για τα οποία τα ψηφίζει ο κόσμος.Εσείς δεσμεύεστε να κάνετε πράξη τα όσα λέτε προεκλογικά? και δε τα καταφέρετε τι θα κάνετε?
nikos k maria: Α) 1ο κομα το ΣΥΡΙΖΑ με 3ο τους ΑΝ. ΕΛΛ. η Β) 1ο κομα τη ΝΔ με 2ο κομα τους ΑΝ. Ελλ ? θελω απαντηση !!!!
Daimon: Καλισπερα κ. Κμμενο. Νομιζω οτι ο Ελληνικος λαος δικαιουται να γνωριζει τα παντα για την ζωη των προσωπων που διεκδικουν την ψηφο του για να τον αντιπροσοπευσουν στο κοινοβουλιο Αν θελετε απαντατε Ειστε τεκτονας? ή ανηκετε σε καποια αλλη αδελφοτητα?
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ: Αγαπτητε προεδρε μια και μονο ερωτηση.
Dimitris_zidian: τελικα τον φορο που θεσπιζουν εδω και χροναι οι τραπεζες μιλαμε για τις καταθεσεις των ελληνων θα τον καταργησετε?η μπα?πιστευω οτι ετσι αν λεω καταργηθει τοτε τα λεφτα που ειναι στην Ελβετια θα ερθουν πολυ γρηγορα στην ελλαδα και ετσι οι τραπεζες θα μπορουν να δινουν ποιο γρηγορα δανεια απο καταναλωτικα μεχρι και στεγαστικα κυριως...
Γιώργος p.: καλησπερα κυριε καμμενε...με το συριζα πρεπει να φτιαξετε κυβερνηση που σε πρωτη φαση θα ασχοληθει αποκλειστικα με τα οικονομικα!!! δεν πρεπει να αφησετε να κυβερνησουν οι προδοτες παλι!!! ολα τα αλλα θεματα μπορουν να περιμενουν!!! τι γνωμη εχετε?
Ισοκράτης: Η ανοδος της Χ.Α δειχνει αν μη τι αλλο οτι οι Ελληνες εχουν αναγκη απο εθνκιστικα ιδεωδη και αμεσες λυσεις. Φυσικα δεν επικροτω την λυση τυπου βια αλλα οπως ξερετε οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος. Θα εχετεμια τετοια δυναμικη στην Βουλη ή θα πολιτικολογειται ανευ ουσιας;
Santy: Ερώτηση 1. Πώς κρατικοποιείται η ΤτΕ? Εννοώ πώς θα πληρωθούν οι μέτοχοι ώστε να αποχωρήσουν… Ερώτηση 2. Τι θα κάνετε με τις offshore εταιρίες? Θα τις βρείτε για να τις φορολογήσετε? Ερώτηση 3. Γιατί δεν σας δίνουν την έκθεση της black rock? Είναι νόμιμο αυτό? Με ποιον τρόπο θα την αποκτήσετε? Νομικά μπορείτε?
aineias: Πάνο σε αγαπάμε!!! Πες μας ότι είμαστε τρίτο κόμμα!!!!
Ninja: kalispera, poso apexoun san oroi i laiki dexia apo mia patriotiki aristera? vreite ta me ton alexi kai opoion allo nomizete kai epivallete dikaiosyni.ta ypoloipa 8a er8oun
marlou: θέλω να μάθω γιατι το επαχθές χρέος ειναι λέξη ''ταμπού'' και κανεις δεν ενημερώνει σωστά τι είναι και τι μπορούμε να πετύχουμε.. ακόμα ποσο αποφασισμένος είστε να το κανετε αν βγαίνατε ... και εσείς τι εχετε κανει εκτος διαδικτύου να ενημερωσετε τους πολιτες σωστα για αυτο..
κοκκο: ΠΑΝΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΣΕΙ ΑΣΥΛΙΑΣ
serraios_k_wraios: Καλησπέρα κ. Προέδρε... με το non-paper - πήγατε στην δικαιοσύνη ;
Πάνος Καμμένος: Καμία ασυλία για βουλευτές και υπουργούς. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνεργασία μαζί με την καταγγελία των μνημονίων
katia: Θα σας δουμε ζωντανα στο enikos.gr ??
MARCODIPONE: ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
Mark82: Λέμε όχι στην κάρτα του πολίτη!!!AYTO HΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ!!!
vagkats: Προεδρε τι σκοπευεται να κανετε με την εγχωρια αμυντικη βιομηχανία ; γνωρίζετε το εργο της ;
ex-zivagos lamogios laliotius gapomalak: Τήν Ελληνικήν γλώσαα στήν εδίδαξαν στό ιδιο σχολείο μέ αυτό τού γαπ καί τού Τέρενς????
silia: αρχικα καλησπερα σας..δεν θα κανω ερωτηση απλα θα ηθελα να να τονισω οτι το σημαντικοτερο αυτη την στιγμη για την χωρα μας ειναι να μην καταρευσουν οι επιχειρησεις- μικρες μεγαλες-κραταμε ολοι μας με νυχια και με δοντια!!!! πρεπει να υποσχεθειτε οτι θα κανετε πραγματικα κατι γι αυτο!!!! οχι αλλη αδικη φορολογηση..το ΦΠΑ δεν μπορει να ειναι στο 23% πρεπει να παει στο 8%..οι ασφαλιστικες εισφορες επισης..δεν μπορουμε να τις πληρωνουμε πλεον..και αυτο δεν ωφελει κανενα..γιατι ετσι και τα ταμεια δεν εισπρατουν χρηματα..αυτα τα λιγα γιατι γραφουν τοσοι πολλοι που θα ειναι αδυνατον να τα διαβασετε. καλη επιτυχια!
pentaplatanos: Πρόγραμμα πραγματικό για χρέη από ανέργους δεν έχετε. Θέλω να κάνω φορολογική δήλωση και πρέπει να κλείσω τις ωφειλές της συζήγου που έχει μια αγροτική επειχήρηση ( πάγκο λαικής ) ουσιαστικά νεκρή επιχείρηση, με 350 ευρώ εισόδημα από ταμείο ανεργίας. Ανεφάρμοστες πολιτικές και λόγια. Να εργαστούμε σε δήμους έργα και οπουδήποτε αλλού, έναντι των χρεών μαςστο δημόσιο, αντί να καθόμαστε και να πέρνουμε το ταμείο και να μένουμεχωρίς φορολογική ενημερώτητα, άρα χωρίς μέλλον.
psaxnogiaarxigome@@: Χαίρετε, αν και υπαρχουν πολλες ερωτησεις οποτε δυσκολο να απαντησε σε ολες. Ειπατε κατι σχετικα με δανεια που εμπεριεχουν αντυτιμο σε γη. και οτι θα αλλαξετε το συνταγμα. αν μπορειτε να μου απαντησετε. Οπως λεει και το νικνειμ μου Ψαχνω αρχηγο με @@ Πιστευω οτι δεν υπαρτχουν πολιτικοι που το εχουν να σθνδιαλαγουν υπερ της πατριδας τουσ για το γενικο συμφερον και οχι το μερικο. οποτε αναγκαστικα παμε σε πολεμο και ψιφιζουμε αρχηγους φιλοπολεμους. Κ. Καμενο. δεν σας ξερω αλλα την ψυφο μου δεν θελω να παει χαμενη. ΝΑ σας εμπιστευθω? Απλα. Ο λογος σας μου αρκει. Οτι δηλαδη θα παλεψετε για το συνολο των ελληνων οτι θα υπυρετησετε την πατριδα και οχι οτι θα κινιστε σαν τουρκος εισβολεας οπως τωρα κανει η και ΔΕΝ θα πειτε οτι τα στοιχεια που σας εδωσαν ηταν ψευδη μπλα μπλα οπως ο δεν θυμαμε ποιος πολιτικος αρχηγος το ειχε πει.
anna79: ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
akylla9: ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΑΔΙΚΑ ΛΟΓΩ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΙΔΥΜΟΣ: ΤΙ γνωμη εχετε για την επικειμενη αποκαλυψη ζομπι που ξεκινησε απο το Μαιαμι της Αμερικης και πιθανον να εχει περασει και στον υπολοιπο κοσμο?
panos73: προεδρε σε ενδεχομενη κυβερνηση τσιπρα θα του παρεχεις ψηφο εμπιστοσυνης?????
ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΓΚΑΣ: ποιο απο τα δυο κομματα ειναι ορωτο απο τις κρυφες δημοσκοπησεις που γινονται
alekos: Καλησπερα ειμαι πατερας δυο αγοριων 3 και 6 ετων ελευθερος επαγγελματιας με συζηγο ανεργη. Το εισοδημα μου εχει φτασει τα 1200 ευρο με δανειο στεγαστικο 650 το μηνα. Τί θα ψηφιζατε στη θεση μου και γιατί??????
Alex: Είναι απαραίτητο να υπάρχει βουλευτική πλειοψηφία? Δεν μπορεί να δημιουργηθεί κυβέρνηση μειοψηφίας που θα φέρει νόμους στην βουλή κοινής αποδοχής?
steff: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΠΑΝΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!
Πάνος Καμμένος: Η μόνη λύση είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ. Άμεσο πάγωμα της πληρωμής των δανείων και κούρεμα.
gerasimos: andi karta tou politi , na skeftosaste , mia taftotita na mporis na ta kaneis ola , ke sto foro na kanis tis dilosisi, ke sto ika , ke se oles tis dimosies ,...
MΠΑΜΠΗΣ63: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κε ΚΑΜΜΕΝΟ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑ. ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ.
egoiste13: στο ειδικό μισθολόγιο που θα επανέλθει στα επιπεδα του09 ακουσα για δικαστικους, αστυνομικους και στρατιωτικους. οι γιατροι?
nikos....gg: ΠΑΝΟ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
egoiste13: στο ειδικό μισθολόγιο που θα επανέλθει στα επιπεδα του09 ακουσα για δικαστικους, αστυνομικους και στρατιωτικους. οι γιατροι?
Mεσοδάκτυλος: Καλή επιτυχία και ελπίζω να μην βρεθείτε αντιμέτωπος των λόγων σας γιατί ο κόσμος πια δεν συγχωρεί αλλά τιμωρεί τους δοσύλογους....!!!
efi: πανο δεν πρεπει να καταδικαστουν αυτοι που μας εφεραν εδω για εσχατη προδοσια?ξεκληριζουν την πατριδα μας και εχουν τα μουτρα να λενε οτι πεσανε εξω οπως ειπε ο παπακωνσταντινου.τι θα γινει απο δευτερα?
GEORGE SOURMELIDIS: ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΡΟΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ Κ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...ΜΗ ΡΩΤΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ..
nanos: τι θα γίνει με τις καταθέσεις??
κωστας3: καποιοι λενε οτι ειχες κανει χρηση της βουλευτικης ασυλιας με την υποθεση της ελιντα .τι ακριβως ειχε συμβει;
Τάσος Παπακώστας: Τι θα απαντούσατε σε όσους λένε "καλά τα λέει ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αλλά δε θέλω να βγεί πρωτο κόμμα ο Σϋριζα και γι'αυτό σκέπτομαι να ψηφίσω ΝΔ" ?
gerasimos: giati i ellines tou eksoteriko den mporoune na psifizoune, tha to efarmosete kapia mera ; mono logia , alla to giro tis evropis kserete na erthete ...
egoiste13: στο ειδικό μισθολόγιο που θα επανέλθει στα επιπεδα του09 ακουσα για δικαστικους, αστυνομικους και στρατιωτικους. οι γιατροι?
ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΓΚΑΣ: ποιο απο τα δυο κομματα ειναι πρωτο απο τις κρυφες δημοσκοπησεις που γινονται
Syllektis_Morfwn: Γειά σου Πάνο, μόλις συνδέθηκα και έχω χάσει τα ... ενωρίτερα ειπωμένα. Ερώτηση, με τον ΣΥΡΙΖΑ, αν προκείψει ανάγκη θα βρείτε συνισταμένες για κυβερνητική συνεργασία? Ευχαριστώ
nfragkias: Προσωπικά δεν μπήκα για να ευλογήσω τα γένια σας ούτε είμαι και απέναντι στην παράταξή σας, όμως δώστε μου μια απάντηση στο εξής (δεν ξέρω αν έχει ερωτηθεί πιο πριν): "Τι θα κάνετε (με απλά λόγια) αν οι ευρωπαίοι αρνηθούν να μας δώσουν την επόμενη δόση μετά ίσως από κάποια μονομερή καταγγελία του μνημονίου από τον κ. Τσίπρα ή από εσάς; Έχετε το θάρρος να παραδεχτείτε ότι ήταν λάθος τακτική;".
Πάνος Καμμένος: Όση δύναμη δώσετε στους Ανεξάρτητους Έλληνες τόσο μπορούμε να επιρεάσουμε την κυβέρνηση του αύριο.
Ισοκράτης: Εγω παντως ψηφιζω Καμμενο γιατι ειμαι ελληνας Εθνικιστης αλλα οχι φιλοναζιστης. Βλεπω το κομμα του Πανου Καμμενου ως το πλεον συνεπη ως προς την εθνικη αφυπνιση της χωρας. Ελπιζω να μην με απογοητευσετε
Θοδωρης: Για τα παιδιά των χωρισμένων γονιών. Είστε πατέρας 5 παιδιών, Γνωρίζεται ότι μέσα από τον θεσμό της Δικαιοσύνης διώχνεται ουσιαστικά ο Πατέρας από το παιδί του και μάλιστα στο όνομα της προστασίας των παιδιών που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί? Γνωρίζεται ότι αυτό αφορά πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά ?γνωρίζεται ότι το δικαστήριο κακοδικιών στην Ελλάδα τα τελευταία 80 χρόνια έχει ευδοκιμήσει μόνο 2 φορές υπέρ του καταγγέλλοντα? Τι θα κάνετε για να έρθει ο πατέρας ποιο κοντά στην οικογένεια του και στα παιδιά του σε συνδυασμό με την παραπάνω στάση της πολιτείας? Τι προτείνεται για την διαφθορά στην δικαιοσύνη?
spyros88: Προεδρε γιατι δεν εχεις ξεσκεπασει το μυστηριο με τα εγγραφα της προεδριας?
ΝΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ: Την ΑΓΟΡΑ και τα ματια σας αν πεθανουμε ολοι εμεις οι εμποροι δε θα εισπρατει το κρατος τιποτα. Να γινουν ριθμισεις μακροχρονιες σε ολα τα ταμεια και τις Δ.Ο.Υ. αλλιως ελλαδα ΤΕΛΟΣ. Σας το υπογραφω με αιμα.
Ειρήνη Σ.: Καλησπέρα Πρόεδρε σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλό κουράγιο! Σας υποστηρίζω και σας πιστεύω γιατί κάποια στιγμή σας άκουσα που είπατε πως "σας υπόσχομαι να γυρίσει πίσω το χαμόγελο σας". Ο τόπος αυτός υποφέρει, κάθε μέρα ακούμε για αυτοκτονίες ολόκληρες οικογένειες έχουν ξεκληριστεί, σας παρακαλώ δώστε πίσω τις ζωές που μας κλέψανε... δεν το αξίζουμε αυτό που ζούμε. Ο θεός να σας έχει δυνατό! ΚΑΛΉ ΝΊΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΊ
nanos: τι θα γίνει με τις καταθέσεις??
Dimitris_zidian: προτεινω να υπαρχει μια συντονισμενη προσπαθεια οσο αφορα τον τουρισμο ωστε και τα νησια να εχουν τουρισμο και τον χειμωνα ας πουμε και η κρητη εχει αρχαια οπως κνωσσο και φαιστο και σημαντικα μνημια σε ολην την κρητη ,θεωρω επισης οτι το καμποταζ πρεπει να απελευθερωθει οπως επισης και ολα τα κλειστα επαγγελματα που υπαρχουν αυτην την στιγμη στην ελλαδα να ανοιξουν...
fei: Πάνο όταν λες ταξιδιωτικά έγγραφα για τους λαθραιους τι εννοεις? Τους κάνουμε Ελληνες πολιτες?
Πάνος Καμμένος: Ταξιδιωτικό έγγραφο για τους λαθρομετανάστες σημαίνει δυνατότητα για ένα ταξίδι από Ελλάδα προς...
odisseas1972: καλησπερα Πανο..Σ.Ο.Σ ειμαι ανεργος 2,5 χρονια με 2 παιδια παντρεμενος και μου επειδη η γυναικα μου εχει σπιτι εδω και 30 χρονια μας ειρθε εφορια 3.200 ευρω δεν εχουμε να τα πληρωσουμε..η αυτους τους φορους η τα παιδια δεν θα εχουν να φανε..τι να κανω?
Kevagel: Κυριε προεδρε σκευτεσαι να κανεις διαιτα; πως θα διαπραγματευτεις στους ευρωπαιους; Αυτα βλεπουν και θα μας κοψουν κι αλλο τους μισθους
akaluptos: καταργιση τειρεσια αναδρομικα?απο το 2008 και μετα οι εταιριες υποφερουν πρεπει να δωθει ανασα στην αγορα
ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΓΚΑΣ: εμεις θα ειμαστε τριτοι δυναμη πιστευεις γιατι εγω ειμαι σιγουρος
Billy: Αν...λεω, εαν εχεις παρει απ' τον Πατερα σου, πρεπει να φερεις "τα πανω,κατω"...
Mark82: ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΝΟΝ PAPER ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΙΣ 2ΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ?
smpel: Οι εκλογές αυτές θα είναι αδιάβλητες;
ex-zivagos lamogios laliotius gapomalak: Υπήρξες ή όχι λαθροτουρίστας ,κατά τήν διάρκειαν τής θητρείας σου,ώς υφ.ΥΕΝ???
artemis: Κ,καμμενε,
Πάνος Καμμένος: Οι μικρομεσαίεσ επιχειρήσεις δείτε το πρόγραμμα για τον Εθνικό λογαριαμό οφειλετών
ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ,ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ , Η ΑΕΛΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
binio: ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ,
mv2002: Είστε το μόνο κόμμα που δεν άλλαξε τις αρχές του . Υποστηρίζετε αυτά που λέγατε από την αρχή Η μόνη διαφορά που μπορώ να δώ είναι ως πρός τις συνεργασίες μετά τις εκλογές . Είχες πει ο ίδιος όχι σε συνεργασία ΠΑΣΟΚ_ΝΔ και τώρα έγινε μόνο ως προς τα πρόσωπα . Τι έχει αλλάξει ; Τα δύο κόμματα δεν έχουν αλλάξει . εσύ τι άλλαξες ; Και γιατί ;
folektoras: Ποια η γνωμη σου για τους στιχοιμα?
Σακης: ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.ΠΡΟΧΩΡΑ Κ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
litsa-volos: ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΤΣΑΤ ΑΠΟ ΚΕΙ...??...ΧΑ ΧΑ....
thanosvt: τα έχει παίξει ο Πανος
dihatzio: ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΟ
Πάνος Καμμένος: Σε 10' πρέπει να είμαι στο περίπτερό μας στο Μαρούσι, μετά Περιστέρι, μετά Καλλιθέα, μετά Ζωγράφου και μετά Γλυφάδα. Στις 12 τη νύχτα στον ALPHA
alfred_m88: Γνωρίζουμε όλοι ότι πολλοί επιχειρηματίες καταναλώσαν τις επιδοτησεις τους σε υλικα πλέον της δραστηριότητας τουςκαι τώρα μετα απο πολλες πολυτέλειες (ασκοπες) βρήσκονται στα προθυρα της χρεωκοπιιας, αυτοι οι ασωτοι θα συμπεριληφθουν στα ευεργετικά μέτρα που προτείνετε;
GOLD: ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ ΑΕ (ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΟΜΜΕΧ) Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘ.16 Ν.4038/12 ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ «ΧΤΥΠΗΣΕΙ» ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 160 ΚΙΛΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Γιώργος p.: κυριε πανο θα ηταν προτιμοτερο να σταχυολογουσατε τις ερωτησεις και μονο αυτες να περνατε μαζι με την απαντηση σας απο κατω... τωρα γινετε ενας χαμος και δεν μπορουμε να σας παρακολουθησουμε που απαντατε...
Θοδωρης: Για τα παιδιά των χωρισμένων γονιών. Είστε πατέρας 5 παιδιών, Γνωρίζεται ότι μέσα από τον θεσμό της Δικαιοσύνης διώχνεται ουσιαστικά ο Πατέρας από το παιδί του και μάλιστα στο όνομα της προστασίας των παιδιών που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί? Γνωρίζεται ότι αυτό αφορά πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά ?γνωρίζεται ότι το δικαστήριο κακοδικιών στην Ελλάδα τα τελευταία 80 χρόνια έχει ευδοκιμήσει μόνο 2 φορές υπέρ του καταγγέλλοντα? Τι θα κάνετε για να έρθει ο πατέρας ποιο κοντά στην οικογένεια του και στα παιδιά του σε συνδυασμό με την παραπάνω στάση της πολιτείας? Τι προτείνεται για την διαφθορά στην δικαιοσύνη?
Santy: ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!! ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ??? ΓΡΑΦΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑΑΑΑΑ!!!!!!!
12121212: ειχατε πει οι υποψηφιοι βουλευτες θα αυτοπροτινονται και στην συνεχεια μεσω εσωτερικων εκλογων θα περνουν το χρισμα. γιατι δεν εγινε?
ameroliptos: Όσο πιο πολλές απαντήσεις δώσεις τόσο πιο πολλές ψήφους θα πάρεις οπότε απάντα γρήγορα... :)
Νίκος+Μαυρόπουλος: Α ρε Χατζηνικολάου τον πιο "εμπορικό" πρόεδρο" έχεις"κονομησει" σήμερα!Χαμός!Ποσοστό απο τα κέρδη στους Ανεξαρτητους Έλληνες ρεεεε!
Kevagel: ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΔΕΝ ΠΙΘΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ
egoiste13: δεν μπορώ να παρακολουθήσω...
Stavros: Προεδρε καλησπερα... Μια ενημερωση σε παρακαλω για το το προτιθεσαι να κανεις στο θεμα της μετενεργειας, των επιχειρησιακων και κλαδικων συμβασεων, οσο και στο θεμα της διαιτησιας... Ευχαριστω
γλαρος 15: κ. Πάνο, ανησυχώ διοτι τα παιδια μας βγαινουν κατα 80 % αμ ορφωτα από τα σχολεια.τι αλλαγες θα
serraios_k_wraios: Πιο πάνω γράψατε ότι είσται Χριστιανός Ορθόδοξος ... αλλά έχετε δηλώσει Παλαιομοιρολογίτης παλαιότερα... ;;
Θοδωρης: Για τα παιδιά των χωρισμένων γονιών. Είστε πατέρας 5 παιδιών, Γνωρίζεται ότι μέσα από τον θεσμό της Δικαιοσύνης διώχνεται ουσιαστικά ο Πατέρας από το παιδί του και μάλιστα στο όνομα της προστασίας των παιδιών που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί? Γνωρίζεται ότι αυτό αφορά πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά ?γνωρίζεται ότι το δικαστήριο κακοδικιών στην Ελλάδα τα τελευταία 80 χρόνια έχει ευδοκιμήσει μόνο 2 φορές υπέρ του καταγγέλλοντα? Τι θα κάνετε για να έρθει ο πατέρας ποιο κοντά στην οικογένεια του και στα παιδιά του σε συνδυασμό με την παραπάνω στάση της πολιτείας? Τι προτείνεται για την διαφθορά στην δικαιοσύνη?
NTL: ΛΟΓΙΣΤΗΣ....ΠΑΡΩΝ.......ΜΟΝΟ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΦΕΤΟΣ....ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!
mitch: Εγώ λέω να σας κλωνοποιήσουμε για να προλαβαίνετε όλα τα ερωτήματα!
Kikontos: Τι να πρωτοαπαντήσει ο χριστιανος...
Πάνος Καμμένος: Απαντάνε και οι Ανεξάρτητοι στο facebook. Σ
Πάνος Καμμένος: Στη δική μου σελίδα στο twitter ο ίδιος
Χρήστος Γ.: Καλησπέρα κ.Καμμένο. Μέχρι στιγμής δε μετάνιωσα για την ψήφο μου και χαίρομαι γι αυτό. Ομολογώ ότι δεν έχω διαβάσει τις θέσεις σας για την παιδεία αλλά θα θίξω ένα θέμα που θεωρώ σημαντικό. Στα ελληνικά πανεπιστήμια υπάρχουν οι φοιτητικές παρατάξεις, κάτι που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ευρώπη. Θεωρώ πως αυτές οι παρατάξεις υπάρχουν για να υφίσταται έλεγχος των κομμάτων σε παιδιά 18 χρονών και έμμεση διαμόρφωση θέσεων.Είναι δε γεγονός ότι πάρα πολύ συχνά βλέπουμε φαινόμενα βίας μεταξύ φοιτητών που ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις και μάλιστα για λόγους άσχετους με τη φοιτητική τους ιδιότητα. Θα καταργούσατε τις παρατάξεις αυτές; Δεν μιλώ για το φοιτητικό κίνημα, αλλά γατις φοιτητικές-χρηματοδοτούμενες από τα κόμματα παρατάξεις
Αντώνης (Χαλκιδική): Πρόεδρε, θα ήθελα να μάθω γιατί τόση σιγή απο μέρους των Α.Ε. στις 2ες εκλογές και καθόλου προβολή απο τα κανάλια. Στις πρώτες εκλογές σας βλέπαμε συχνότερα αντιθέτως τώρα μοιρολατρικά νομίζω δεχτήκατε τη τεχνητή πόλωση νδ - σύριζα και δεν βλέπαμε εκπροσώπους σας στα κανάλια. Επίσης, θα ήθελα να μάθω γιατί υπάρχει διαρροή στελεχών των Α.Ε. σ'αυτές τις εκλογές προς τη νδ.
nick: κε Καμμένε, πρέπει να εξηγήσετε και το "πως" θα γίνουν όλα αυτά που είπατε το μεσημέρι και που προσωπικά συμφωνώ..πως θα τα αντιμετωπίσετε οοολους αυτούς που θα σταθούν απέναντι σας λόγω βολέματος??? η ερώτηση θα μπορούσε να απευθυνθεί κ σε όλους τους αρχηγούς, στον καθένα για τις εξαγγελίες του..ευχαριστώ
ikaterina: καλησπερα.Αν η κα Μπακογιαννη γινει η καινουργια προεδρος της Ν.Δ θα τη στηριξετε ;
ΓΙΩΡΓΟΣ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
aneksartiti alla skeptiki: Καλησπέρα. Συμφων'ω ,με το πρόγραμμα σου αλλά έχω κάποιες απορίες. Καταρχήν λες ότι θα δωθούν τα 3 δις από τους μισθούς των ΔΥ πίσω καθώς αυτά πάλι θα επιστρέψουν στα ταμεία. Αυτά τα λεφτά δεν πρέπει πρώτα να τα έχει το κράτος(τα ταμεία είναι άδεια) για να τα πληρώσει σε πρώτη φάση? Δεύτερον οι επαναφορά στους μισθούς θα είναι ακριβώς όπως πριν τις μειώσεις ή τα λεφτά θα ανακατανεμηθούν πιο δίκαια?
chuna_na: Πες μου γιατι να μην ψηφισω Συριζα!
nikos k maria: ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Η ΟΙ Α. Ε. ΝΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΚΟΜΑ ????
aneksartiti alla skeptiki: Τρίτον στην απάντηση των ΑΝΕΛ στον ΣΥΣΜΕΔ λέτε ότι οι στρατιωτικές Σχολές θα βγουν από τις πανελλήνιες. Μήπως θα έπρεπε να επανεξετάσετε αυτή την άποψη καθώς ο θεσμός των πανελληνίων είναι ο μόνος (έστω σχεδόν) αδιαβλητος και αξιοκρατικός στην Ελλάδα? Σίγουρα θα χρειαστούν καλύτερα και καποια συμπληρωματικά κριτήρια αλλά δεν πρέπει να μπαινει κανείς στον στρατό από το παράθυρο των κομματικών ελέγχων. Ευχαριστώ και συγγνώμη για την έκταση των ερωτήσεων,
krok: ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ....ΟΧΙ ΦΟΒΟ...ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ.....
Billy: Στα λεω εχοντας στο μυαλο μου τον Κυριο Καμμενο που γνωρισα πριν πολλα χρονια!!! Προχωρα Παληκαρι μου και κανε την αλλαγη!!! Καιρος ειναι!!!
supporter: σωστός ο Ισοκράτης.Και τότε και τώρα
αντα: pano kalispera ...na xairesai thn oikogeneia soy....ti tha kaneis me ta stage programmata tou oaed?
alfred_m88: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕς ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ;
ΔΙΔΥΜΟΣ: Σχεδιο σωτηριας απο καποια πιθανη αποκαλυψη ζομπι υπαρχει?
PETROS GIANNOULIS THESSALONIKI: προεδρε βγαλε τα στοιχεια για το πλαστο non-paper εχουν δικιο ολοι οσοι λενε οτι φευγουν απλοι ψηφοφοροι μονο γι'αυτο το λογο
Πάνος Καμμένος: Παιδιά τα ρουσφέτια τελείωσαν. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για stage πρέπει όλοι να αλλάξουμε.
marios: ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ
ANNA: ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ;;
Πάνος Καμμένος: Είμαι ο Καμμένος και είμαι και πιλότος...
PitBullas: Συμφωνω με τόν Ισοκράτη...ΔΕΝ βγάζω τόσην ώρα άκρη μέ τίποτα...Απορώ εσύ Πρόεδρε πώς μπορείς...
ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΓΚΑΣ: θα ειμαστε πιστευεις τριτη δυναμη ποιο κομμα πιστευεις θα ειναι πρωτο
Dimitris_zidian: μα εγω εχω κανει μονο 3 ερωτησεις και ακομα δεν βλεπω φως στον οριζοντα?ιντα γινεται επαε περα?Πανο περυσι επερνα επιστροφη φορου φετος οχι μονο δεν θα παρω επιστροφη φορου αλλα θα πληρωσω και 660 ευρω ααα ..εχω και 600 ευρω απο γιατορους οποτε γλειτωνων το 10 % ,επισης ειμαι λιγο αντιθετος στο θεμα των εφοπλιστων ,γιατι οι συνταξιουχοι εμεις οι εργαζομενοι ιδιωτικοι υπαλληλοι να φορολογουμαστε ακομα οι ελευθεροι επαγγελματιες ολος ο απλος κοσμος και οι εφοπλιστες οχι?ισα ισα που απο μονοι τους θα πρεπει να βοηθησουν την χωρα το συναλαγμα δεν ειναι τοσο αρκετο οσο αυτο να το ξερεις ,ε ναι εχεις πει τις αποψεις σου εισαι καθετος και ειναι λυσεις που εχουν δωσει στο κινημα τα οι ελληνες στο φεις μπουκ αλλα μερικα πραγματα να τα κοιταμε απο ολες τις μεριες
psaxnogiaarxigome@@: αφου το ειπες εσυ
ex-zivagos lamogios laliotius gapomalak: Εκτός γραπτού κειμένου έχεις τήν δυνατότητα νά προβάλλεις δημοσίως πολιτικά επιχειρήματα,πού νά εμπεριέχουν λογική καί νά είναι άξια αντιπαράθεσης/επιχειρηματολογίας?????Διότι χωρίς τήν χρήση γραπτού κειμένου,ό προφορικός λόγος σου,είναι από τήν πόλη έρχομαι καί στήν κορυφή κανέλα!!!Ούτε σέ λογική νηπίου αντέχει!!!!!
dimi78: δεν εχει νοημα αυτο που γινετε... ας περιμενουμε απαντηση και μετα να κανουμε ερωτηση...
johnnis: ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ? ΘΑ ΑΠΙΜΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ
dimitri: καλησπερα
riakele: καλησπερα!πηγαμε στο λογιστη μας,μαθαμε τι θα πληρωσουμε.ομως τι γινεται που δε μπορουμε να τα πληρωσουμε?
folektoras: Λογοκρισια υπαρχει? εδω η χωρα καιγεται, ο μανι υπεστη βιοπραγια απο το βαλαντη! και σεις τι κανετε?
pantelis: Siemens ξανά; Ρώτα τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ..... Θα καθίσει και ο Αντωνάκης στο σκαμνί.......?
vikaki: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
vasilisf: Πρόεδρε, η εδαφική ακεραιότητα που σαφέστατα είναι αδιαπραγμάτευτη, παρόλα αυτά κάποια στελέχη σας έχουν αναφερθεί και την ανεξαρτησία της Κρήτης. Τι έχετε να πείτε ?
hellin: ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 18 ΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΛΟΣ .ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?
Θεσπρωτος: Ξαναρωτω.Ποσα χρονια θα παρει να γινει αναπτυξη και ποιος θα αντεξει ολα αυτα τα χρονια;;
Nionios: Πάνο καλησπέρα, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!
Ισοκράτης: Μακαρι να σχηματιστει κυβερνηση. Επειδη ομως αυτη η κυβερνηση δεν νομιζω να βγαλει 4ετια στις επομενες θα κερδισει ο συνεπεστερος! Ελπιζω να εισαι εσυ Πανο και να σε δουμε πρωθυπουργο! αν παλι μας απογοητευσεις θα σε μαυρισουμε
Ηλίας Μαν: Κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ 3ο ΚΟΜΜΑ?
Fasoulas: Πρόεδρε ΟΧΙ άλλα Ιμια, οχι άλλες προδοσίες ΟΧΙ άλλες γκρίζες ζώνες. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
Τάσος Παπακώστας: Ερώτηση προς τον Νίκο: ΕΤΣΙ ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ??? Έχεις ξαναδεί τέτοια συμμετοχή κόσμου ???
Πάνος Καμμένος: Σας στέλνω φωτογραφία στο twitter μου από το enikos.gr
γιωτα θεοδωριδου: pano παρε την πατριδα μας πισω.ενωσε μας. μπορεις.
akylla9: ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ?
Πάνος Καμμένος: Μην πιστεύετε μυστικές δημοσκοπήσεις. Την προηγούμενη φορά μας έδιναν 3% την Πέμπτη
litsa-volos: ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ .....ΠΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΤ????????????????????????
Αντώνιος: ΜΑΚΑΡΙ να σωσεις την Ελλάδα,ΟΛΟΙ οι άλλοι απέτυχαν!!!
Αχιλλέας: Καλησπέρα σε όλους, καλησπέρα κύριε Καμμένο! Θα είμαι σύντομος! Είμαι φοιτητής και ο πατέρας μου δουλεύει μέσα σε ένα εργοστάσιο που κανείς δε θέλει να δουλεύει! Χυτήριο! Μπορείτε να φανταστείτε τις συνθήκες έτσι; ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑ € ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΟΔΙΚΩΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ! ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΡΑΞΗ, ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!
akylla9: ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ?
kosg: τις απαντήσεις τις πείρα από την διαρκή παρουσία των ανεξάρτητων Ελλήνων στα διάφορα μέσα και από το fb και το twiter εδώ θέλω να κάνω μια ευχή "μην μας απογοητεύσετε" δεν αντέχουμε άλλο
goreman: Κ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...
salvatorellin: Γειά σου Πάνο!!!!!!
Πάνος Καμμένος: Σας ευχαριστώ όλους και σας αφήνω. Δεν θα σας προδώσω ποτέ. Πάνος
ΤΟ CHAT ΕΚΛΕΙΣΕ

http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο