Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Από 40.000 € θα πληρώσουν δήμαρχος και αντιδήμαρχος Ορχομενού στον Λ.Υπερήφανο για προεκλογικά ψεύδη.Τι απαντά ο δήμαρχος.(video)


40.000 ευρώ καλείται να καταβάλει ο σημερινός Δήμαρχος Ορχομενού Κώστας Ξηρογιάννης στον πρώην δήμαρχο Λουκά Υπερήφανο μετά την καταδίκη του από το πολυμελές πρωτοδικείο Λιβαδειάς για συκοφαντική δυσφήμιση κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Ο πρώην Δήμαρχος είχε καταθέσει αγωγή ισχυριζόμενος ότι ο Κώστας Ξηρογιάνης αλλά και ο αντιδήμαρχος Λουκάς Τριανταφύλλου στις προεκλογικές τους ομιλίες κατηγορούσαν τον κ.Υπερήφανο με ψευδείς ισχυρισμούς για άδεια ταμεία και σχέσεις με εργολάβους.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου οι χαρακτηρισμοί αυτοί γράφτηκαν και στον τύπο ενώ είχαν κυκλοφορήσει και σε προεκλογικά φυλλάδια με σκοπό την εξύβριση του πρώην δημάρχου.

Το δικαστήριο έκρινε ότι το ποσό των 40 χιλιάδων οφείλει να καταβάλλει και ο συνεργάτης του δημάρχου Λουκάς Τριανταφύλλου ο οποίος ήταν αντιδήμαρχος και επί θητείας του κ.Υπερήφανου και μεταπήδησε στον συνδυασμό του κ.Ξηρογιάννη.

Την υπόθεση χειρίστηκε ο Λαμιώτης δικηγόρος Ευθύμιος Καραΐσκος


Δείτε το video στο webtv.lamiastar.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο