Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ο Κώστας Ρουσόπουλος νέος διοικητής των Νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας

Ο Χαλκιδέος Κώστας Ρουσόπουλος αναλαμβάνει την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς και του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή 15/11/2013 το Υπουργείο Υγείας.
Νέος διοικητής του Νοσοκομείου Θήβας ο Κώστας Ρουσόπουλος

Ο Κώστας Ρουσόπουλος, διευθυντής του Ξενοδοχείου Lucy στη Χαλκίδα και Αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων, είναι ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Θήβας. Ο Κώστας Ρουσόπουλος είναι οικονομολόγος και έχει διατελέσει και πρόεδρος του τμήματος Ανατολικής Στερεάς του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Μετά τις συγχωνεύσεις των Νοσοκομείων σε όλη την χώρα τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θηβάς, καθώς και όλες οι μονάδες υγείας του νομού Βοιωτίας που ανήκει στην 5η υγειονομική περιφέρεια έχουν κοινή διοίκηση. Απερχόμενος διοικητής είναι ο Κ. Γκιζίμης.

Συνηθισμένος στο τρέξιμο και στις ορθοπεταλιές, αφού είναι γνωστή η ενασχόληση του με την ποδηλασία αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα, προβλέπεται να ρίξει πολύ τρέξιμο στα νέα του καθήκοντα αφού αναλαμβάνει την διοίκηση μίας μονάδας υγείας σε μία εποχή με πάρα πολλά προβλήματα στο συγκεκριμένο χώρο.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

eviaportal

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο