Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Την απομάκρυνση του Άδωνη εισηγούνται στον Σαμαρά!

Εισήγηση για την απομάκρυνση του A.Γεωργιάδη από την κυβέρνηση έχει δεχτεί από στενό σύμβουλο και συνεργάτη του ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr.

Η εισήγηση στον Αντώνη Σαμαρά έγινε πριν δυο μέρες και, όπως επισημαίνεται από τον συνεργάτη του πρωθυπουργού, βασίζεται στη διαπίστωση ότι ο υπουργός Υγείας έχει επιπέσει σαν οδοστρωτήρας επί του χώρου και αμφισβητεί ευθέως ό,τι έχει απομείνει σε επίπεδο παροχών στοιχειώδους περίθαλψης των Ελλήνων που έτσι κι αλλιώς υποφέρουν απ' τα μνημονιακά μέτρα.

Αλλά τονίζεται επίσης και το εξής:

-Ένας χώρος που για τη Ν.Δ. ήταν απ' τους λίγους προνομιακούς, δηλαδή αυτός των γιατρών και φαρμακοποιών τώρα χάνεται εξαιτίας της σκληρής πολιτικής, αλλά και της προκλητικότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, όπως υπογραμμίζεται, λειτουργεί και ως εντολοδόχος της τρόικας, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά ακόμα και τις απαιτήσεις της!

Είμαστε σε θέση, επίσης, να γνωρίζουμε ότι ανάλογες τοποθετήσεις έχουν γίνει προς τον Αντώνη Σαμαρά και από άλλα στελέχη της Ν.Δ., συνδικαλιστές και βουλευτές και μάλιστα ακόμα και από ιστορικά ονόματα της παράταξης...
Στα επιχειρήματα που προβάλλουν όλοι αυτοί οι οποίοι θεωρούν πλέον τον υπουργό Υγείας βαρίδι στην πορεία της κυβέρνησης και δεν αποκλείουν και την κοινωνική έκρηξη, ως παρενέργεια των «εμπνεύσεών» του, είναι και η αποκάλυψη που έκανε το newsbomb.gr, ότι δηλαδή η κυβέρνηση υφίσταται σοβαρότατη δημοσκοπική φθορά και πτώση και μία βασική αιτία γι' αυτό παρουσιάζεται να είναι και η πολιτική του.
Πάντως είναι μάλλον πρωτόγνωρο για υπουργό, ακόμα και μνημονιακής κυβέρνησης, να έχει συγκεντρώσει την οργή όλων όσοι συμμετέχουν στο χώρο των αρμοδιοτήτων του και μάλιστα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα...

Newsbomb.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο