Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Κλείνει το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας

Πρώτο λουκέτο μετά τη συμφωνία Τρόικα και Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε την Τρόικα πως η αξιολόγηση των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου προχωρά με γοργούς ρυθμούς και υποστήριξε ότι θα υπάρξουν συγχωνεύσεις και καταργήσεις μικρών οργανισμών.

Σύμφωνα με το Mega έχει, ήδη, υπάρξει σχετική συνεννόηση ανάμεσα στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Μεταφορών για λουκέτο στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, φαίνεται ότι θα αποτελέσει το δεύτερο λουκέτο με τη μέθοδο του «ξαφνικού θανάτου», όπως συνέβη το καλοκαίρι με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ακολουθήσουν λουκέτα και σε άλλους μικρού ή μεσαίου μεγέθους οργανισμούς που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των προς συγχώνευση οργανισμών που έχει συνταχθεί.

Κυβερνητικά στελέχη φέρονται να υποστηρίζουν ότι η διαδικασία αυτή δεν θα αγγίξει τις μεγάλες ΔΕΚΟ με τη μορφή του «ξαφνικού θανάτου» αλλά με τη μείωση κατά 5% ή 10% του αριθμού του προσωπικού τους.

Κυβερνητικοί κύκλοι εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας και αποτελεσματικότητας αφαιρώντας τα σχετικά επιχειρήματα από την πλευρά των δανειστών.

iefimerida.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο