Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Με επιτυχία η επιστημονική ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών

Μια ιδιαιτέρα ενδιαφέρουσα διθεματική επιστημονική ημερίδα διοργάνωσε, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο, ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων.  

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο κ. Εμμανουήλ Κουδουμνάκης, Διευθυντής ΩΡΛ Κλινικής Νοσοκομείου Παίδων «Αγ. Σοφία», που μίλησε για τις συνήθεις ΩΡΛ παθήσεις σε παιδιά και εφήβους και ο κ. Ανδρέας Κατσάμπας, Καθηγητής Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, που ανέπτυξε τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει στο δέρμα μας η υπερβολική έκθεση στον ήλιο (γήρανση, σπίλοι, μελάνωμα).  Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση, όπου οι διακεκριμένοι ιατροί απάντησαν στα ερωτήματα των παραβρισκόμενων.

Την ημερίδα χαιρέτησε  ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος συνεχάρη  την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κ. Φιλιώ Πρωτόπαπα και τα μέλη του Συλλόγου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, τονίζοντας ότι αποτελεί πλέον θεσμική παρέμβαση η βούληση του Ιατρικού Συλλόγου να ενημερώνει τους πολίτες για σημαντικά ιατρικά ζητήματα. Όπως είπε χαρακτηριστικά :
« Η προσπάθεια αυτή αποτελεί ύψιστο κοινωνικό έργο και σημαντική προσφορά στους συμπολίτες μας αλλά και ταυτόχρονη απόδειξη της ιατρικής ως λειτούργημα και όχι ως επάγγελμα».


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο