Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Δημοσιεύθηκε ο οριστικός πίνακας ειδικότητας ΥΕ Γενικών Καθηκόντων για το Δήμο Θηβαίων.

Δημοσιεύθηκε ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα ειδικότητας ΥΕ Γενικών Καθηκόντων για το Δήμο Θηβαίων.

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει ότι κατόπιν σχετικής απόφασης του διοικητή του ΟΑΕΔ αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.oaed.gr  ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας Υ.Ε. Γενικών Καθηκόντων»

Ύστερα από τα παραπάνω καλούνται οι επιλεγέντες για τοποθέτηση άνεργοι να προσέλθουν από τη Δευτέρα 18/11/2013 στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) ( για τη Θήβα, Γραφείο ΟΑΕΔ Θήβας) προκειμένου να παραλάβουν το σχετικό παραπεμπτικό σημείωμα.

Τα ονόματα των επιλεγέντων για το Δήμο Θηβαίων έχουν αναρτηθεί επίσης στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου (Κύπρου 3).

Στη συνέχεια, αφού παραλάβουν το σχετικό παραπεμπτικό σημείωμα, οι ωφελούμενοι που επιλέχθηκαν για το ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ, θα πρέπει άμεσα να υποβάλλουν αυτοπροσώπως στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου  στο Δημαρχείο (Κύπρου 3), τα ακόλουθα δικαιολογητικά πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα :

1. Απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης- απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου ή για τους αποφοιτήσαντες μέχρι το 1980, απολυτήριο δημοτικού σχολείου ή ισοδύναμο απολυτήριο τίτλο κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του ν. 2817/2000.
Επισημαίνεται ότι για την απόδειξη των ανωτέρω δύναται α) όσοι είναι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα να προσκομίσουν επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου τους και β) όσοι είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επικυρωμένο αντίγραφο του αντίστοιχου τίτλου σπουδών τους.
2. Αντίγραφο του δελτίου ταυτότητας
3. Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ)
4. Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης ( ΑΜΚΑ)
5. Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ –ΕΤΑΜ
6. Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού ΙΒΑΝ, όπου ο ωφελούμενος να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος.

Ο επιβλέπων φορέας (Δήμος Θηβαίων) διατηρεί το δικαίωμα να αναζητήσει οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό που απαιτείται για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο