Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Γενική Συνέλευση κατοίκων Βαγίων παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων

Στη Γενική Συνέλευση των κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Βαγίων, παραβρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου αυτής κ. Ευάγγελου Παπαλουκά, προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους για όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινότητα και να ακούσει τις απόψεις και τα αιτήματά τους.

Ο κ. Δήμαρχος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην διοικητική μεταρρύθμιση «Καλλικράτης» και στον χρόνο που χρειάστηκε προκειμένου να συγκροτηθεί ο ενιαίος Δήμος και οι υπηρεσίες του,  στις μειώσεις του προσωπικού και τις σημαντικές περικοπές επιχορηγήσεων από το Κράτος (ΚΑΠ, ΣΑΤΑ) , απόρροια της οικονομικής κρίσης και ειδικότερα σε όλα τα οικονομικά θέματα που απασχολούν το Δήμο, τονίζοντας ωστόσο ότι παρά τις δυσκολίες ο Δήμος σήμερα είναι ασφαλιστικά, φορολογικά και δανειακά ενήμερος και προσπαθεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαραίτητες υποχρεώσεις του.

Στη συνέχεια μίλησε για την πορεία των έργων που πραγματοποιούνται στην Δ.Κ. Βαγίων και για όσα έχουν προγραμματιστεί. Συγκεκριμένα ενημέρωσε τους κατοίκους για :
Τη γεώτρηση της Αγ. Σωτήρας και αξιοποίησης αυτής
Την δημοτική οδοποιϊα
Την αναπαλαίωση του παλαιού ελαιοτριβείου με σκοπό την αλλαγή χρήσης αυτού
Το Νέο Κοιμητήριο
Τον Βιολογικό Καθαρισμό Βαγίων (σύνδεση αυτού με βιολογικό καθαρισμό Θήβας)
Την ανάπλαση του παλαιού Δημαρχείου
Την επισκευή κτιρίου στην περιοχή Κασνέσι
Την αξιοποίηση κτιρίου που βρίσκεται κοντά το γήπεδο 5χ5
Την επέκταση του ηλεκτροφωτισμού του Νεκροταφείου και την κατασκευή διαδρόμων και χώρων ταφής
Τη μελέτη για την επέκταση του Γ.Π.Σ. και στη ΔΚ Βαγίων
Την κατασκευή μιας επιπλέον δεξαμενής νερού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Το θέμα του νερού ( χημικές αναλύσεις, βλάβες κλπ )
Τα σχολεία ( χρηματοδοτήσεις για λειτουργικά-πετρέλαιο κα. )

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν επίσης οι  Αντιδήμαρχοι κκ. . Σ. Δρένιος της ΔΚ Βαγίων  και Ηλ. Πέτραινας της ΔΚ Θήβας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ και Δημ. Σύμβουλος κ. Αλ. Στάικος, ο Επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Στ. Χαλβατζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ι. Κοντού, Κ. Χατζίνα, Τ. Νικολάου, Π. Τσαραμπάρης, Κ. Βενιζέλος, Αθ. Σκούμας και Δ. Μπατσούλης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελλοπίας κ. Στ. Κεφαλάς, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Βαγίων κ.κ. Γ. Τσέλλος και Β. Αγγελίνας και φυσικά ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βαγίων κ. Ευγ. Παπαλουκάς .



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο