Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Αθήνα – Λάρισα με επιστροφή, 41 ευρώ μόνο τα διόδια!

Τα διόδια βάζουν «φωτιά» στις τσέπες μας.
Πανάκριβο για τους οδηγούς θα είναι το «εισιτήριο» (διόδια) για να μπορούν να χρησιμοποιούν τους αυτοκινητοδρόμους.

Από την πρωτοχρονιά οι οδηγοί θα... αισθανθούν τις νέες αυξημένες τιμές στα διόδια. Οι αυξήσεις υπολογίζονται από 33% έως 60% σε κάποιες περιπτώσεις, ενώ πρόκειται να προστεθούν και νέοι σταθμοί διοδίων.

Έτσι, το κόστος διέλευσης για ένα ΙΧ από τα διόδια Αφιδνών θα αυξηθεί από τα 2,10 ευρώ στα 3,35 ευρώ, στη Θήβα από 2,55 ευρώ στα 4,05 ευρώ και στην Τραγάνα από 2,45 ευρώ στα 3,95 ευρώ.
Στον αυτοκινητόδρομο Μαλιακός – Κλειδί προβλέπεται να αυξηθούν κατά 33% (στα 4 από 3 λεπτά ανά χιλιόμετρο) οι τιμές διοδίων στα διόδια Μοσχοχωρίου (στα 4 ευρώ από 3,1 σήμερα για τα ΙΧ) και Πελασγίας (στα 3,5 ευρώ από 2,7 ευρώ για τα ΙΧ), ενώ αντίθετα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (πιθανόν ένα χρόνο) θα παραμείνουν σταθερές για τους οδηγούς που έχουν ηλεκτρονικό πομποδέκτη. Δεν αλλάζουν οι τιμές στους υπόλοιπους σταθμούς διοδίων της εταιρίας

«Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου».
Συνολικά, το κόστος διοδίων για τη διαδρομή Λάρισα – Αθήνα πρόκειται να αυξηθεί από τα 14,55 ευρώ σήμερα στα 20,50 ευρώ ή, με άλλα λόγια, ένας οδηγός ΙΧ για να πάει από τη Λάρισα στην Αθήνα και να επιστρέψει θα χρειάζεται 41 ευρώ μόνο για διόδια.

newsbomb

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο