Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στη Θήβα

Η τελευταία Κυριακή όπου τα καταστήματα και στη Θήβα παρέμειναν ανοιχτά, και όλη η πόλη γιόρτασε τις Άγιες Μέρες που πλησιάζουν. Γέμισε η Θήβα με χαρούμενες φωνές μικρών παιδιών αλλά και ξένοιαστα χαμόγελαν μεγάλων όπου έστω για λίγο ξέχασαν τα προβλήματα και γιόρτασαν όλοι μαζί σε όλο το κέντρο της Θήβας. Κόσμος πλημμυρισμένος από το Εμπορικό κέντρο της Θήβας, μέχρι και το κέντρο, την Πλατεία, τον Πεζόδρομο.

Η ΟΕΒΕ Θήβας καθώς και ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο έδωσαν μία ιδιαίτερη νότα γιορτών.

Η ΟΕΒΕ με τον μπουφέ αγάπης πρόσφερε εδέσματα, φαγητά, γλυκά και ποτά σε όλους στην πλατεία της Θήβας δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.  Σουβλάκια στην ψησταριά συνεχώς και ο κόσμος χαρούμενος απολάμβανε τους μεζέδες

Τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια διάχυτα σε όλη την πόλη. Ο Εμπορικός Σύλλογος φρόντισε να υπάρχει το τρενάκι των Χριστουγέννων και να κάνει βόλτα μικρούς και μεγάλους καθώς και να υπάρχει σε κάθε γωνία της πόλης και μία Χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους.

Ο Δήμαρχος κ.Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος κ.Χατζησταμάτης, ο βουλευτής κ.Μπασιάκος παραβρέθηκαν σε αυτή τη γιορτή και ένιωσαν τη χαρά του κόσμου. Ήταν μία υπέροχη ξεχωριστή ημέρα και οι πολίτες της Θήβας ευχαριστούν όσους φρόντισαν για αυτό.

Και του χρόνου οι φορείς της πόλης να είναι καλά να χαρίζουν στον κόσμο ξεχωριστές στιγμές.

Φωτογραφίες εδώ


Viotiashop


Δώρα και εκπλήξεις στο κέντρο της Θήβας από LAMIASTARGR


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο