Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Τα Χριστούγεννα γιόρτασε η Δ.Ε. Βαγίων

Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση υποδέχτηκε η Δημοτική Ενότητα Βαγίων του Δήμου Θηβαίων τα Χριστούγεννα, σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Γυναίκών Βαγίων “ Η Σφίγγα”.

Μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Βαγίων για να φωταγωγήσουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και να τραγουδήσουν στο πνεύμα των Αγίων Ημερών.



Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι Χορωδίες των ΚΑΠΗ Βαγίων υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Κώστα Δέδε και των μαθητών  του Γυμνασίου Βαγίων υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του καθηγητή μουσικής κ. Ντούλιου Παναγιώτη. Παράλληλα ένας πλούσιος χριστουγεννιάτικος μπουφές προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους, προσφορά συλλόγων και καταστημάτων της περιοχής.

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο άναψε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου ευχόμενος η Γέννηση του Θεανθρώπου να δώσει σε όλους δύναμη, πίστη και ελπίδα για να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες μέρες που διανύουμε ως Έλληνες και ο νέος χρόνος που θα έρθει να φέρει χαρά και αισιοδοξία.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Βαγίων κ. Σωτήρης Δρένιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Τσαραμπάρης και κ. Ιουλία Κοντού, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βαγίων κ. Βαγγέλης Παπαλουκάς , ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Δημήτρης Κουτσοδήμος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Τσέλλος, Θεόδωρος Θεοδώρου και η προϊσταμένη του ΔΟΘ κ. Ντίνα Ζαμπάκου.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο