Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Η πλειοψηφία του ΕΚΘ πρότεινε μείωση στο μισθό της υπαλλήλου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καταγγέλλουμε την πλειοψηφία του Ε.Κ.Θ. που στην συνεδρίαση στις 19 Δεκεμβρίου 2013 πρότειναν μείωση στο μισθό της υπαλλήλου του Εργατικού Κέντρου Θήβας.
Την πρόταση έκανε ο πρόεδρος του ΕΚΘ!!!
Επιβεβαιώσανε για μία ακόμη φορά όσα καταγγείλαμε στο πρόσφατο συνέδριο του ΕΚΘ. Ότι δηλαδή για να δουν οι εργάτες άσπρη μέρα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο συνδικαλιστικό κίνημα, να αποδυναμωθούν οι δυνάμεις του συμβιβασμού, της μοιρολατρίας, ο κυβερνητικός – εργοδοτικός συνδικαλισμός, να ενισχυθούν οι ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.
Μετά από τις έντονες αντιδράσεις των εκλεγμένων της ΔΑΣ υποχρεώθηκαν να τα μαζέψουν, λέγοντας ότι θα επανεξετάσουν το ζήτημα. Η παρέμβαση της ΔΑΣ προκάλεσε και διαφοροποίηση συμβούλων της πλειοψηφίας από την αρχική πρόταση.
Τέτοιοι συνδικαλιστικοί χαμαιλέοντες, όσες ονομασίες και να αλλάξουν (η πλειοψηφία μέχρι χθες λέγονταν ΠΑΣΚΕ ενώ σήμερα ΣΑΕΚΕ) για να συγκαλύψουν τον προδοτικό για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης ρόλο, όση αντιμνημονιακή ρητορεία και αν χρησιμοποιούν, οι ημέρες και τα έργα τους αποδεικνύουν ότι είναι το καλύτερο στήριγμα του κεφαλαίου. Είναι αυτοί που προωθούν πότε συγκαλυμμένα, άλλοτε απροκάλυπτα, την πολιτική της εργοδοσίας και του κράτους της στους χώρους δουλειάς, γίνονται αυτοί που συναινούν στην εφαρμογή των βάρβαρων αντεργατικών μέτρων, που κατά τα άλλα στα λόγια, με φανφάρες καταγγέλλουν.
Καλούμε τους εργαζόμενους να έχουν το νου τους, να προβληματιστούν και να καταδικάσουν τους εργατοκάπηλους συνδικαλιστές. Να μαζικοποιήσουν τα σωματεία και να βάλουν στο περιθώριο τους καρεκλοκένταυρους του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Θήβα 26 Δεκεμβρίου 2013



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο