Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος είναι ο πρόεδρος του Παίδων, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που συνελήφθη για χρηματισμό

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη είναι εδώ και λίγες ώρες ο Χάρης Τομπούλογλου, χρόνια στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πολιτευτής του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες , o κύριος Τομπούλογλου συνελήφθη, έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ που σύμφωνα με την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. απαιτούσε από ιδιωτική εταιρία προκειμένου να συνεχίσει σύμβασή της με το νοσοκομείο.

Γεννήθηκε το 1959 στη Νέα Χαλκηδόνα, από γονείς (Λάζαρος και Φωφώ) Μικρασιατικής-Ποντιακής καταγωγής, γεννημένους στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τελείωσε το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας (Σπαθάρη) και το Λεόντειο Λύκειο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και στη συνέχεια Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Δημόσιο Αγγλικό Πανεπιστήμιο του Lancashire. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.

Από το 1978 εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα, της οποίας σήμερα αποτελεί ανώτερο στέλεχος. Από το 1978 μέχρι το 1987 υπηρέτησε στο τοπικό υποκατάστημα της Ε.Τ.Ε. στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον τομέα εξωτερικού Εμπορίου και Συναλλάγματος.

Από το 1989 έως το 1993 διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», ενώ την περίοδο 2005-2008 επανήλθε στο ίδιο νοσοκομείο ως μέλος του Δ.Σ. και εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας.

Την περίοδο 1989-1993 διετέλεσε Πρόεδρος του Ταμείου Ασφαλίσεως Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (Τ.Ε.Α.Α.Π.Α.Ε.).

Στις δημοτικές εκλογές του 1986, 1990 και του 1998, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας, μεταξύ όλων των συνδυασμών ενώ στις δημοτικές εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα, συγκεντρώνοντας ποσοστό 45% την πρώτη και 48,5% τη δεύτερη Κυριακή.

Στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και του 2004, ως υποψήφιος βουλευτής της Β΄ Αθηνών, συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό ψήφων (26.000 και 27.000) ενώ στους Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας αναδείχτηκε πρώτος.

Είναι μέλος του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας και του Ιωνικού Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας.

newsbeast.gr

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 
«Με απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος». 




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο