Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Η εταιρεία «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ» θεώρησε ως «χριστουγεννιάτικο δώρο» προς τους εργαζομένους της, το χαρτί της απόλυσής τους!!!

Για ακόμη μία φορά η εργοδοσία έδειξε το πραγματικό και αδίστακτο πρόσωπό της. Η εταιρεία «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ» θεώρησε ως «χριστουγεννιάτικο δώρο» προς τους εργαζομένους της, το χαρτί της απόλυσής τους!!! Στα πλαίσια των νόμων που έχουν ψηφιστεί από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η εν λόγω επιχείρηση προχώρησε σε 6 απολύσεις.
Η απάντηση όμως που έλαβε ήταν άμεση και άκρως μαχητική και αποφασιστική, καθώς οι συνάδελφοί τους πραγματοποίησαν επαναλαμβανόμενες 24ωρες Απεργίες με βασικό αίτημα την επαναπρόσληψή των απολυμένων.
Η εταιρεία όμως δεν σταμάτησε εκεί. Επιστράτευσε μαζί με τον απεργοσπαστικό μηχανισμό της και 3 διμοιρίες των ΜΑΤ!!! Οι αστυνομικές δυνάμεις στη συνέχεια συνέλαβαν 8 εργαζόμενους, ανάμεσά τους και έναν απολυμένο, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν έξω από την πύλη του εργοστασίου και περιφρουρούσαν την Απεργία τους.
Η Γραμματεία Θήβας του Π.Α.ΜΕ. καταγγέλλει στο λαό της Θήβας την επιχείρηση τρομοκράτησης που στήθηκε και στόχο έχει να χτυπήσει τις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων που πλήτονται από τις πολιτικές της Ε.Ε., των κομμάτων της και του μεγάλου κεφαλαίου.
Καλούμε κάθε εργαζόμενο να συμπαρασταθεί και να στηρίξει τον αγώνα και τα δίκαια αιτήματα των εργατών του «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ». Να καταδικάσουν την εργοδοσία, την κυβέρνηση και τις δυνάμεις καταστολής.
Ο αγώνας των εργατών του «Παπουτσάνη» είναι και δικός μας αγώνας. Μας αφορά όλους.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο