Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Οι Ρομά χτύπησαν ξανά στη γνωστή γέφυρα του Πυριού της Θήβας

Άλλη μία καταγγελία από αναγνώστη-θύμα στην πόλη της Θήβας. Ήταν βράδυ προπαραμονή Χριστουγέννων όταν ... δεν το σκέφτηκε και πολύ καλά ο άτυχος αναγνώστης μας και πέρασε από την "καταραμένη" γέφυρα στο Πυρί Θηβών όπου είναι ακριβώς δίπλα στον καταυλισμό των Ρομά.  Εκεί η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται.

Σανίδες  στο δρόμο του οδηγού του μικρού τζιπ και σαν ευσυνειδητος οδηγός κατέβηκε να τις μαζέψει από τον δρόμο. Στο σημείο εκείνη τη στιγμή ήταν δύο μικρά ρομά. Που να φανταστεί ο άνθρωπος ότι μόλις θα κατέβαινε θα εμφανίζονταν 30 μικρά ρομά. Τα μικρά τσιγγανόπουλα άρχισαν να του πετάνε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια του αυτοκινήτου. Το ένα το μεγαλύτερο άρχισε να βαράει με μπουνιές τον οδηγό στο λαιμό.  Του πήραν μία καραμπίνα την οποία είχε στο αυτοκίνητο επειδή ήταν κυνηγός,

Τυχερός στην ατυχία του ο οδηγός, εκείνη τη στιγμή! Ένας ενήλικος ρομά γνωστός του παθόντος αντιλήφθηκε το γεγονός και έδιωξε τα μικρά ρομά , και επέστρεψε την καραμπίνα .

Ο παθόν ζήτησε να τον αποζημιώσουν μέσα σε μία εβδομάδα για τις  ζημιές αλλιώς θα υποβάλει μήνυση.  Ο υπαίτιος να τονίσουμε ότι είναι με έξω με αναστολή.

Viotiashop


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο