Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία ΚΡΙ ΚΡΙ για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο της στις Σέρρες

Ανακοίνωση σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε στην γραμμή παραγωγής γιαουρτιού και γάλακτος της ΚΡΙ ΚΡΙ στις Σέρρες (3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών - Δράμας) την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 16:30, εξέδωσε η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης της δήλωσης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Κύρια μέριμνα ήταν η άμεση εκκένωση των εγκαταστάσεων από το ανθρώπινο δυναμικό. Εφαρμόζοντας απόλυτα το σύστημα εκτάκτων αναγκών και τηρώντας τις διαδικασίες ασφαλείας, όλο το προσωπικό μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Δυστυχώς δεν απεφεύχθη η καταστροφή της μονάδας γιαουρτιού. Η μονάδα παγωτού έμεινε ανέπαφη. Το ύψος της ζημιάς δεν έχει αποτιμηθεί ακόμη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΡΙ ΚΡΙ, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε:

Στην οικογένεια της ΚΡΙ ΚΡΙ είμαστε συγκλονισμένοι από το συμβάν. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Με την υποστήριξη των ανθρώπων μας που απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία, την υποστήριξη των γαλακτοπαραγωγών του Νομού Σερρών, των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών μας, θα τα καταφέρουμε. Από σήμερα κιόλας προχωράμε με συντονισμένα βήματα για τη δυναμική αναδιοργάνωση της παραγωγής μας προκειμένου να καλύψουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής αξίας στους καταναλωτές μας. Μπορεί η φωτιά να έκαψε τις εγκαταστάσεις μας, αλλά άναψε ακόμα περισσότερο την πίστη, την θέληση και το όραμα των ανθρώπων της Κρι Κρι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράστασή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
PRogressive
Strategy | Communication | Reputation Management
Κωνσταντίνος Εφραιμίδης
Senior Account Manager
210 7247300 | 6943 909079 |kefraimidis@progressivepr.gr

iefimerida.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο