Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Το φλερτ με την Δανή πρωθυπουργό ξεχείλισε το ποτήρι -Φήμες ότι οι Ομπάμα είναι κοντά στο διαζύγιο

Tη χειρότερη περίοδο στον 21χρονο έγγαμο βίο τους, υποστηρίζουν αμερικανικά σκανδαλοθηρικά μέσα ενημέρωσης, ότι περνούν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά ο Αμερικανός πρόεδρος και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ κοιμούνται σε ξεχωριστά υπνοδωμάτια, ενώ η Μισέλ «έδιωξε» από το σπίτι τους στο Σικάγο όλα τα προσωπικά αντικείμενα και ρούχα του Αμερικανού προέδρου.

Οπως σημειώνουν τα σκανδαλοθηρικά έντυπα η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έχει ήδη κάνει κάποιες συναντήσεις με δικηγόρους και είναι η πρώτη φορά που συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο του διαζυγίου. Παράλληλα, αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια προβλήματα στη σχέση του, ωστόσο, έμεναν μαζί για τα παιδιά τους αλλά και για την πολιτική καριέρα του Μπαράκ. Πηγές από το Λευκό Οίκο που επικαλούνται τα εν λόγω δημοσιεύηματα, αναφέρουν, ωστόσο, ότι η Μισέλ, όπως τόσα χρόνια έμεινε στο πλευρό του για χάρην της πολιτικής του καριέρας, το ίδιο θα κάνει και τώρα, αφού θα παραμείνει στο πλάι του στον Λευκό Οίκο μέχρι τη λήξη της θητείας του. Oπως σημειώνουν, όμως, έχει ξεκαθαρίσει στον Αμερικανό πρόεδρο ότι θα ζουν ξεχωριστές ζωές.

Η σταγόνα που φαίνεται να ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το φλερτ με την Δανή πρωθυπουργό στην τελετή μνήμης για τον Νέλσον Μαντέλα, στιγμιότυπα που έκαναν το γύρο του κόσμου.

iefimerida


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο