Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η Θήβα εκπροσωπήθηκε με δύο αεροσκάφη στο Καστέλι Κρήτης

Η Θήβα εκπροσωπήθηκε με δύο αεροσκάφη την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στους άτυπους αγώνες των εκδηλώσεων για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελο Μιχαήλ στην 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι Κρήτης, και έφερε την πρώτη θέση με τον Αθλητή της Απόστολο Μαυροθαλασσίτη. Ακολουθεί σχετικό άρθρο από το ekriti:

---
Κρήτη: Από το αμαξίδιο, στους αιθέρες και νικητής στους αγώνες στην 133 Σ.Μ.
Ιπτάμενος ΑΜΕΑ ο νικητής των αγώνων που έγιναν στην 133 ΣΜ στο Καστέλι, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, το πρωί. Πρόκειται για τον γνωστό αθλητή του αεραθλητικού συλλόγου θήβας Απόστολο Μαυροθαλασσίτη που έκανε την έκπληξη και κατάφερε να φτάσει πρώτος πιο κοντά στο σημείο που είχαν υποδείξει οι διοργανωτές για τη νίκη. 
Προς έκπληξη όλων και μετά την δεύτερη προσπάθεια, αφού στην πρώτη, βρέθηκε στην ίδια θέση με άλλον αθλητή, αποφασίστηκε η νίκη του αφού η ακρίβεια τον έστεψε πρώτο.Ο προστάτης Αρχάγγελος Μιχαήλ του έδωσε δύναμη και τον βοήθησε, είπαν αρκετοί παρεβρισκόμενοι.
Την βράβευση έκανε ο διοικητής της 133 Σ.Μ Καστελίου, Παναγιώτης Δημόπουλος, εκφράζοντας την χαρά του που ο Απόστολος βγήκε νικητής, στους άτυπους αγώνες των εκδηλώσεων για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελο Μιχαήλ.
Ο Απόστολος Μαυροθαλασσίτης, με την σειρά του ευχαρίστησε τον διοικητή και τον πρόεδρο της ΤΑΛΩΣ Νίκο Μακράκη και υποσχέθηκε σε όλους ότι θα συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά, τόσο πολύ, να πετάει. 
Η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση του διοργανωτή Νίκου Μακράκη, από τον διοικητή της μονάδας, Παναγιώτη Δημόπουλο. 
Ο Νίκος Μακράκης έκανε δώρο στο διοικητή μια κορνίζα με την αφίσα των εκδηλώσεων υπογεγεγραμμένη από όλους τους συμμετέχοντες αθλητές. 
Ποιος είναι ο Απόστολος Μαυροθαλασσίτης Το 2009, ο Απόστολος Μαυροθαλασσίτης, πανελλήνιος πρωταθλητής στο αλεξίπτωτο πλαγιάς, έκανε μια μεγάλη βόλτα στο τούνελ του θανάτου. Στις 6 Φεβρουαρίου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μεξικό συγκρούστηκε στον αέρα με έναν συναθλητή του και έκτοτε κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. Έμεινε σε καταστολή δύο εβδομάδες σε μια κλινική του Μεξικού και το πέρασμά του από την καθήλωση στη νέα απογείωση, είναι μάθημα ζωής και φροντίζει να το διαδίδει ως εθελοντής. Άλλωστε, τα φτερά υπάρχουν σε όλους και, όπως λέει ο ίδιος, όλα είναι θέμα μυαλού. 
Σήμερα πετάει με ειδικό αεροπλάνο κατασκευασμένο στην Ιταλία. 
Το 2013 κέρδισε το Πρωτάθλημα Υπερελαφρών Αεροσκαφών, αφήνοντας έκπληκτους όλους τους άλλους αθλητές.
Ρεπορτάζ/Φωτογραφίες Μάρα Μπέκα






Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο