Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Στα χέρια του Τσίπρα, βάλσαμο το αριστερό μνημόνιο και ο …καπιταλισμός

Στην εποχή του σουρεαλισμού που ζούμε, διαβάζοντας τη συναρπαστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών και ανακαλύπτουμε πως το εθνοκτόνο μνημόνιο, στα χέρια του ικανού Πρωθυπουργού και της θαυματουργής αριστεράς, είναι βάλσαμο.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ζει το όνειρό του. Πρωθυπουργός! Και φυσικά με οποιοδήποτε κόστος. Δεν έχει πια σημασία τι λέει ένας επαγγελματίας ψεύτης, προκειμένου να παραμείνει στη γλυκιά εξουσία. Η αποξένωσή του από την κοινωνία είναι εμφανής. Αγνοεί τα πραγματικά προβλήματα και συμπεριφέρεται ως ο απόλυτος κατακτητής. Με βία στους συνταξιούχους και φοροληστεία στους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Αρκεί να βγει το δικό του αφήγημα για αριστερό και δημοκρατικό μνημόνιο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ποτέ δεν κατανόησε τα προβλήματα της κοινωνίας. Παιδί του κομματικού σωλήνα, με μαλθακά χέρια, χωρίς κανένα ένσημο βιοπάλης με μόνο όπλο στο βιογραφικό του τις «μαθητικές επαναστάσεις», βρήκε χώρο και χρόνο στην Ελλάδα που μαστίζεται από συνδικαλισμό και αριστερές ιδεοληψίες.
Το φαινόμενο Αλέξης Τσίπρας είναι σαφέστατα  δημιούργημα του Αντώνη Σαμαρά. Ένας τοξικός και συστημικός Αντώνης Σαμαράς, απογείωσε το φαινόμενο του λαϊκισμού Αλέξη Τσίπρα.
Διαβάζοντας τη μνημονιακή συνέντευξή του, στην ΕΦΣΥΝ, απομονώνουμε το εξής: «Μέσα σε ένα μόλις χρόνο γίναμε πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Εκεί που παλιότερα κανείς δε μας πλησίαζε, τώρα επισκέπτονται τη χώρα μας, διαδοχικά, ξένοι ηγέτες με παγκόσμια επιρροή. Γιατί αποδείξαμε, με τεράστια και συστηματική προσπάθεια η Ελλάδα δεν είναι ο φτωχός συγγενής. Έχει φωνή και υπερασπίζεται πανανθρώπινες αξίες».
Μήπως σας θυμίζει Αντώνη Σαμαρά, όταν απελευθέρωσε την  Ελλάδα από τον συγκάτοικό του στα φοιτητικά χρόνια, Γιωργάκη Παπανδρέου; Μήπως;
Αλλά ας χαρούμε όλοι μαζί τον συστημικό πλέον Αλέξη Τσίπρα, που μας φορολογεί αιματηρά για το καλό μας και πολύ περισσότερο υποδέχεται τον παλαιό (κατά το αριστερό πιστεύω) «φονιά των λαών» και νυν σύντροφο των Ελληνικών αριστερών συμφερόντων, Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Αλέξη της Μεσογειακής Βενεζουέλας, βγάζει φωτιά η κωλοτούμπα σου!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο