Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο Λονδίνο

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market, στο Λονδίνο συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την προβολή των τουριστικών πλεονεκτημάτων και υποδομών ολόκληρης της Στερεάς.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν, σε όλες τις επαφές που έγιναν με ξένα τουριστικά πρακτορεία και επιχειρήσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Κοτζιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας  Αριστείδης Τασιός και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Ταγκαλέγκας.


Στην έκθεση βρέθηκαν εκπρόσωποι ενώσεων, φορέων και επιμελητηρίων που είχαν την δυνατότητα να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους για τις απαιτήσεις του σύγχρονου διεθνούς τουρισμού σε ένα ευρύ κοινό επιχειρηματιών του κλάδου του τουρισμού.


Το περίπτερο της Περιφέρειας, εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, επισκέφθηκε και η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά η οποία ενημερώθηκε από τον κ. Κοτζιά για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προωθεί η Περιφέρεια στην Εύβοιας, την Ευρυτανία, τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα και τη Βοιωτία αλλά και για τις δράσεις ενίσχυσης του χειμερινού τουρισμού.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο