Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το Δήμο Λεβαδέων

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει ο Δήμος Λεβαδέων για την ευταξία και καθαριότητα της πόλης το Τμήμα Καθαριότητας & Ανακύκλωσης της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Πρασίνου του Δήμου Λεβαδέων απομάκρυνε χθες Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, 8 εγκαταλελειμμένα οχήματα από δρόμους της Λιβαδειάς.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου ακολούθησαν την προβλεπόμενη νόμιμη διαδικασία πριν την απομάκρυνσή τους, με επικόλληση ειδοποιητηρίων στα οχήματα με τα οποία ζητήθηκε η απομάκρυνση των οχημάτων από τους ιδιοκτήτες τους, ενώ μεσολάβησε το επιτρεπόμενο χρονικό διάστημα πριν την απομάκρυνσή τους.
Υπογραμμίζεται ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα εντατικοποιήσει τις προσπάθειες του για την απομάκρυνση όλων των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της πόλης, τα οποία δημιουργούν κυκλοφοριακά προβλήματα εξαιτίας του χώρου που καταλαμβάνουν και κυρίως ρυπαίνουν ως εστίες μόλυνσης αφού οι συγκεκριμένοι χώροι δεν μπορούν να καθαρίζονται.

Παρακαλούνται οι δημότες οι οποίοι επιθυμούν να αποσύρουν δικό τους όχημα μέσω της διαδικασίας της ανακύκλωσης ή να υποδείξουν σημεία  της πόλης όπου βρίσκονται εγκαταλελειμμένα οχήματα να επικοινωνούν με το αρμόδιο Τμήμα Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, στο τηλ.: 22613-50858.  



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο