Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ελάχιστα ήταν τα μαγαζιά της Λιβαδειάς που αγνόησαν την απεργία που είχε κηρύξει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Ελάχιστα ήταν τα μαγαζιά της Λιβαδειάς που αγνόησαν την απεργία που είχε κηρύξει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων αντιδρώντας στην προσπάθεια της κατάργησης της κυριακάτικης αργίας. Μια προσπάθεια των μεγαλοεπιχειρήσεων, κυρίως πολυεθνικών αλυσίδων, που νομοθετήθηκε από την ΝΔ και στηρίχθηκε από τη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να περάσει την κρίση των κερδών τους στους μικρούς εμπόρους και τους εργαζόμενους, μετατρέποντάς τους σε σκλάβους, χωρίς ωράρια και χωρίς ξεκούραση.
Τα μέλη του Σωματείου υποχρέωσαν, με την παρουσία τους έξω από τα λίγα ανοιχτά καταστήματα και διανομή ενημερωτικής ανακοίνωσης, να κλείσουν κι αυτά.

Να σημειωθεί ότι, και αυτά τα ελάχιστα καταστήματα, δεν “σταύρωσαν πελάτη” αφού, το πρόβλημα του κόσμου, δεν είναι τα κλειστά μαγαζιά τις Κυριακές αλλά το ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να ψωνίσουν και αυτό το ξέρουν καλά οι αρμόδιοι φορείς. Παρ’ όλα αυτά όμως επιμένουν να προωθούν την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας γιατί, απλούστατα, αποσκοπούν στην εξόντωση και κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων.

Λιβαδειά 6-11-2016

Το ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο