Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση Μπακογιάννη-Κουτσούμπα

Με τον  Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, συναντήθηκε  ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα κυρίως για τις προσπάθειες που γίνονται από την Περιφερειακή Αρχή ώστε να λυθεί το θέμα της υποχρηματοδότησης της Στερεάς Ελλάδας και για τις επαφές που είχε για το θέμα με τους Ευρωπαίους Επιτρόπους στο Στρασβούργο.


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα των ελλείψεων στις δομές υγείας. Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα, τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία όσο και για τις ενέργειες που γίνονται για να επιλυθούν.

Ο κ. Κουτσούμπας ενημερώθηκε και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν σε υποδομές, ενώ αναδείχθηκε και η ανάγκη θωράκισης της περιοχής σε ότι αφορά την αντιπλημμυρική και αντισεισμική προστασία.

Στις δηλώσεις του ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε με θερμά λόγια για τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ τονίζοντας ότι: «Με τον κ. Κουτσούμπα μπορεί να έχουμε ιδεολογικές διαφορές αλλά μας ενώνει η Λαμία και η Στερεά Ελλάδα. Είναι δικός μας άνθρωπος και χαίρομαι πολύ που συμφωνήσαμε σε αυτά που πρέπει να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας».



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο