Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΠΑΜΑ STAY HOME (ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ)

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Σήμερα αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την πανηγυρική εκλογή στην Προεδρεία των ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ. Γιατί, εδώ και κάποιους μήνες από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα διατυμπανίζαμε σε όλους τους τόνους, πως η πρόβλεψή μας ήταν ότι θα εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ. Κόντρα σε όλες τις δημοσκοπήσεις που δημιουργούσαν κλίμα σαρωτικής νίκης της Χίλαρι Κλίντον. Στο εσωτερικό των ΗΠΑ, όταν όλο το τραστ των μεγάλων εφημερίδων και των τηλεοπτικών σταθμών προπαγάνδιζαν τη νίκη της Χίλαρι Κλίντον, αλλά και στο εξωτερικό και δη σε χώρες της ΕΕ όπου θεωρούσαν σίγουρη τη νίκη της και επένδυαν επάνω σε αυτή.   

Όπως επί παραδείγματι στην Ελλάδα που όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα πλην “Χρυσής Αυγής”, έβγαζαν αφρούς από το στόμα τους για την επικείμενη νίκη της Χίλαρι Κλίντον. Ιδιαίτερα δε, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η οποία θεωρώντας σίγουρη την επικράτηση εκείνης που εξέφραζε την Παγκοσμιοποίηση, κανόνισε να δεχθεί στην Αθήνα τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα στις 15-16 Νοεμβρίου. Μια στόχευση που φανερώνει την πολιτική ανωριμότητα του Μεγάρου Μαξίμου και του Αλέξη Τσίπρα και η οποία βλάπτει ισχυρά τα Εθνικά μας συμφέροντα. Αυτό από μόνο του, χαρακτηρίζει το πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η Κυβέρνηση…

Όλα τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας στοιχημένα στην Χίλαρι Κλίντον.

Εκτός όμως, από τα σαθρά, ελεεινά και απαξιωμένα από τη μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού λαού κοινοβουλευτικά κόμματα, σύμπας (εκτός πολύ μικρών εξαιρέσεων μεταξύ αυτών και η ΕΩ) ο καθημερινός και εβδομαδιαίος Τύπος της Πατρίδος μας προπαγάνδιζε υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, απαξιώνοντας ως γραφικό, επικίνδυνο, σεξιστή και τόσα άλλα τον Ντόναλντ Τραμπ. Σε καθημερινή βάση στους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς Σταθμούς χλεύαζαν τον Ντόναλντ Τραμπ υπερ-μεγεθύνοντας το πλέον απλό περιστατικό εις βάρος του και αποκρύπτοντας πολύ σοβαρά στοιχεία που έρχονταν στο προσκήνιο για την Χίλαρυ Κλίντον.
Μεταξύ αυτών και το δημοσιογραφικό τραστ του Νίκου Χατζηνικολάου. Που όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που προηγήθηκε της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρεία των ΗΠΑ, έσταζε χολή με μίσος. Ως απόλυτοι εκφραστές της Παγκοσμιοποίησης ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Τράγκας. Το δίδυμο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, που δημιούργησε το επιχειρηματικό λόμπυ των Βαρδινογιάννηδων.  
Έτσι, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του αποτελέσματος της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, ο μεν Γιώργος Τράγκας το πρωί της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2016 δεν έκανε την ραδιοφωνική εκπομπή του, ο δε Νίκος Χατζηνικολάου ήταν αγχωμένος, προβληματισμένος και εξακολούθησε να στάζει – διακριτική αυτή τη φορά - χολή για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, από τη δική του καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο των Κουρήδων.

Τι συμφέροντα εξυπηρετούσαν για να προπαγανδίζουν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον;

Ωστόσο, μας γεννάται το εύλογο ερώτημα: Τι συμφέροντα εξυπηρετούσαν όλα αυτά τα MME ώστε να προπαγανδίζουν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον;
Δεν γνώριζαν το έργο της Χίλαρι Κλίντον που ως Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ διέλυσε τη Λιβύη, την Τυνησία και την Συρία;
Δεν γνώριζαν ότι δημιούργησε τον εγκληματικό ISIS με όλα τα παρακλάδια της Αλ Κάιντα; Προωθώντας στην Ελλάδα μουσουλμανικά στίφη, επιδιώκοντας την Ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας;   
Δεν γνώριζαν ότι ο σεξιστής σύζυγός της Μπιλ Κλίντον, ξευτίλισε με την ανοχή της, το Θεσμό του Προέδρου του Λευκού Οίκου διακορεύοντας ακόμη και τη “θηλυκή γάτα του”;  
Δεν γνώριζαν ότι ο σύζυγός της ως Πρόεδρος των ΗΠΑ έβαλε μπουρλότο στα Βαλκάνια διαλύοντας τη Γιουγκοσλαβία, δημιουργώντας παρενέργειες σε όλα τα νότια Βαλκάνια;
Δεν γνώριζαν ότι η δημιουργία του ψευδοκράτους της “Μακεδονίας” των ξυπόλητων γειτόνων μας είναι δική τους πράξη μέσω του δικού τους ανθρώπου Μάθιου Νίμιτς;
Γι΄ αυτό ρωτάμε πάλι: Τι συμφέροντα και ποια εξυπηρετούσαν για να προπαγανδίζουν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον;

Είναι επικίνδυνη ακόμη η τούρκικη φιδοφωλιά.  

Αυτή η τουρκική φιδοφωλιά Ομπάμα – Κλίντον σε λίγο δεν θα υπάρχει πια.
Παρά ταύτα είναι ακόμη άκρως επικίνδυνη - μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου 2017 -  όταν δηλαδή, θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Σε αυτό το χρονικό διάστημα των δυο μηνών, η Παγκοσμιοποίηση που πνέει τα λοίσθια μπορεί να βγάλει τον επιθανάτιο ρόγχο. Που δεν είναι άλλος από ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο Πέλαγος. Προκειμένου να δεσμεύσουν τον νέο Πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ με τετελεσμένα γεγονότα, σύμφωνα άλλωστε με την προσφιλή τους τακτική.
Διότι όπως έχω γράψει πολλές φορές, η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα αποσκοπούσε αποκλειστικά και μόνο στην δρομολόγηση της συγκυριαρχίας στο Αιγαίο και την “επίλυση” του Κυπριακού ζητήματος με την κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.          

Ο Στρατός μας θα πρέπει να είναι σε θέση εφ΄ όπλου λόγχη.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2016 τουρκικό ελικόπτερο παραβίασε τον Εθνικό εναέριο χώρο μας με υπερπτήση επάνω από τη νήσο Παναγιά Οινουσσών.
Θυμηθείτε τι έγραφα την περασμένη Κυριακή…  
“…Οι αυξανόμενες τουρκικές προκλήσεις με τις υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά μας Οινούσσες και Παναγιά του συμπλέγματος της Χίου, έχουν θορυβήσει το Επιτελείο του Στρατού μας και για τον λόγο αυτό συμπεριέλαβαν στην άσκηση Παρμενίων 2016 που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, την ανακατάληψη της Χίου από τους Τούρκους. Σύμφωνα με το στρατιωτικό σχέδιο επιχείρησης ανακατάληψης της Χίου (τυχαίο ή συμπτωματικό;), την ανακατάληψη πραγματοποίησε η 32α Ταξιαρχία Πεζοναυτών. Η αποβατική ενέργεια έγινε στο χωριό Βολησσός  Χίου. Με την υποστήριξη της Πολεμικής μας Αεροπορίας…”.
Γι΄ αυτό, επειδή το τραυματισμένο φίδι, είναι το πλέον επικίνδυνο, συνιστούμε στις υπερήφανες και αδέσμευτες Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, να είναι σε θέση εφ΄ όπλου λόγχη για κάθε ενδεχόμενο.
Γιατί, η νέα παραβίαση – στο συγκεκριμένο χώρο – την ημέρα εκλογής Τραμπ, να σηματοδοτεί από την πλευρά του αγαπημένου παιδιού των Κλίντον, δηλαδή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον προάγγελο ενός θερμού επεισοδίου. Παρ΄ ότι αυτές οι παραβιάσεις, κατά τον κανονισμό του ΝΑΤΟ συνιστούν ευθεία πολεμική πράξη από μεριάς της Τουρκίας, μέλος του ΝΑΤΟ, προς άλλο μέλος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας (Ελλάς).  
Και απευθύνομαι στην ηγεσία του Στρατού μας και όχι στην πολιτική ηγεσία της Πατρίδος μου και στο υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο της, γιατί όλοι αυτοί υποστήριξαν με θέρμη την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον, γνωρίζοντας τα σχέδιά της.

Σοκ στη Γερμανία, ευφορία στη Ρωσία.   

Το εκλογικό αποτέλεσμα των ΗΠΑ, παρ΄ ότι για μας ήταν φυσιολογικό, για την Γερμανία ήταν το μεγαλύτερο σοκ, που αγγίζει τα όρια του ηλεκτροσόκ. Και γνωρίζει από αυτά η Γερμανίδα Καγκελάριος εξ Ανατολών Άγκελα Μέρκελ. Η οποία εμπιστευόμενη τις δημοσκοπήσεις επένδυσε χωρίς ενδοιασμούς και περιθώρια στην εκλογή της Χίλαρι Κλίντον. Και τώρα πρέπει να κάνει στροφή της ρητορικής της κατά 180 μοίρες. Αυτή, η τεραστίων μεγατόνων πολιτική ήττα της Μέρκελ, να είσαστε σίγουροι ότι θα σηματοδοτήσει σοβαρές εξελίξεις στην ΕΕ.   
Εξελίξεις που καθορίζονται ήδη από τη Ρωσία, η οποία ενθέρμως υποστήριξε την εκλογή Τραμπ. Με τον οποίο έχει προσέγγιση σε πολλά θέματα, που στόχο έχουν την ειρήνη στον Πλανήτη. Μια ειρήνη που θα διασάλευε η εκλογή της Κλίντον και θα οδηγούσε σε Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο την Υφήλιο. Από τη στιγμή που η πολεμοχαρής Χίλαρι στηριζόταν από όλες τις εταιρείες παραγωγής πολεμικού υλικού των ΗΠΑ.

Τι πρέπει να περιμένουμε από την εκλογή Τραμπ.       

Όταν με θέρμη υποστηρίζαμε την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, δεν τρέφαμε ούτε αυταπάτες, ούτε καλλιεργούσαμε ψευδαισθήσεις. Το ίδιο θα ισχυρισθώ και σήμερα που επιβεβαιωθήκαμε στην επιλογή μας.
Πιστεύω και θέλω να ελπίζω ότι θα ισχύσει αυτό που έχουν διακηρύξει από κοινού Πούτιν και Τραμπ. Δηλαδή, αμετάβλητα σύνορα και σεβασμό στα κράτη – Έθνη.    
Αντίθετα η εκλογή της Χίλαρι Κλίντον θα έβαζε την ταφόπλακα της διχοτόμησης – τριχοτόμησης του Αιγαίου μας, θα αναγνώριζε de jure  (επισημοποίηση) το Σκοπιανό ψευδοκράτος με το όνομα της “Μακεδονίας”, θα δρομολογούσε την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης μας και θα καταργούσε την Κυπριακή Δημοκρατία με την αποδοχή της εισβολής και κατάληψης της Μεγαλονήσου από τους Τούρκους.     

Η δικαίωσή μας!!

Η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα και εγώ προσωπικά δικαιωθήκαμε για τον άνισο αγώνα που δώσαμε υπερασπιζόμενοι το BREXIT του Ηνωμένου Βασιλείου και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.
Όταν διακηρύτταμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι αυτές οι δυο ημερομηνίες (23 Ιουνίου και 8 Νοεμβρίου) είχαν κομβική αξία για τον Πλανήτη και την Πατρίδα μας.

Οψόμεθα και επανερχόμαστε…



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο