Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Περίεργη η σιωπή της Ρωσίας

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Θα ξεκινήσω το σημερινό μου κείμενο λέγοντας, πως ουδέποτε εξυπηρέτησα κανενός συμφέροντα. Τα όσα γράφω στην Ελεύθερη Ώρα και τα όσα, κατά το παρελθόν, έλεγα από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς – σήμερα είμαι αποκλεισμένος γιατί ενοχλώ βαθύτατα – εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν μόνο το συμφέρον της  Πατρίδος μου. Η μόνη μου έγνοια και φροντίδα είναι να παραδώσω στα παιδιά μου μια Πατρίδα μεγαλύτερη από αυτή που παρέλαβα από τους γονείς μου και όχι μικρότερη. Που εξωτερικοί και εσωτερικοί εχθροί απεργάζονται τέτοια ακριβώς σχέδια για μικρότερη Ελλάδα. Τα παραπάνω ένοιωσα την ανάγκη να τα γράψω, γιατί το κείμενό μου που ακολουθεί είναι πάρα πολύ σκληρό για όλους μας και δεν μπορώ παρά να το μοιραστώ μαζί σας. Για την ενημέρωσή σας και την αντίδρασή σας. Από τη στιγμή που την ωμή αλήθεια, μας την κρύβουν οι πολιτικοί μας και τα ΜΜΕ της χώρας μας…


Ο Ερντογάν γκριζάρει το Αιγαίο μας.

Όταν γράφεις πάντα την ακρίβεια της πληροφορίας σου, χωρίς να αμβλύνεις τις γωνίες της, τότε υπάρχουν Πατριώτες που σου εμπιστεύονται αυτά που βλέπουν και αυτά που ακούν.
Έτσι, ο “ωτακουστής” του Ερντογάν μου μετέφερε ένα εφιαλτικό σενάριο που μπορούσε να παρουσιαστεί σε ταινία επιστημονικής φαντασίας ή ταινία τρόμου αλά Χίτσκοκ. Που όμως, εάν παρακολουθήσουμε τις Παγκόσμιες εξελίξεις, θα διαπιστώσουμε πως δεν είναι  ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε σενάριο τρόμου.    
Έτσι, με δεδομένη την κατάληψη των νησιών του Αιγαίου μας από “πρόσφυγες – μετανάστες”, το σχέδιο του Ερντογάν είναι το ακόλουθο:
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πυκνώσει ο εποικισμός των νησιών μας. Θα μεταφερθούν στα νησιά του Αιγαίου μας μουσουλμανικοί θύλακες.
Τότε η Τουρκία θα εμφανιστεί ως προστάτης – νταβατζής όλων αυτών των θυλάκων ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συνδιοίκησης στο Αιγαίο (Α΄ φάση). Που η διοίκηση του Αιγαίου Πελάγους δεν θα είναι ούτε ελληνική, ούτε τουρκική. Που όμως, για την άσκηση διοίκησης θα πρέπει να έχει λόγο και η Τουρκία.

Συγκυριαρχία, συνεκμετάλλευση, διχοτόμηση του Αιγαίου.

Στη Β΄ φάση προβλέπεται η δημιουργία μιας ανώμαλης κατάστασης στα νησιά μας προκειμένου η Τουρκία να επιβάλλει την πολιτιστική μετάλλαξη των νησιών μας του Αιγαίου.        
Στην Γ΄ φάση προβλέπεται η αποστρατικοποίηση των νησιών μας, γιατί πλέον δεν θα χρειάζεται ο στρατός μας στα νησιά μας.
Έτσι, θα ολοκληρωθεί το σχέδιο συγκυριαρχίας και συνεκμετάλλευσης του αμύθητου ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο μας. Γιατί, γι΄ αυτόν τον τεράστιο πλούτο γίνεται ο καυγάς. Που τελικά θα οδηγήσει στη διχοτόμηση του Αιγαίου μας που είναι και ο διακαής πόθος των Παγκοσμιοποιητών Αμερικανών και της ΝΤΠ..    


Θα δημιουργηθεί χαώδης κατάσταση στην Ελλάδα.

Άλλωστε, υπάρχει η πίεση της Καγκελαρίου Μέρκελ προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό για να μην μετακινηθεί ο υπεράριθμος πληθυσμός λαθροεισβολέων από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου μας προς το εσωτερικό της Ηπειρωτικής Ελλάδος. Αυτό από μόνο του βρωμάει!! Όταν όλοι αυτοί, φθάνουν τον πληθυσμό των Ελλήνων σ΄ αυτά τα νησιά.
Γνωρίζοντας επίσης, ότι στα βόρεια σύνορά μας έχουν δημιουργηθεί Hot Spots που “φιλοξενούν” χιλιάδες “πρόσφυγες - μετανάστες” και οι οποίοι όταν φθάσει η ώρα θα δημιουργήσουν μια  χαώδη κατάσταση.
Από εκεί και μετά οι πληροφορίες μας, κάνουν λόγο για διαίρεση της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, σε μικρές περιοχές δράσης. Όπου θα υπάρχει έλεγχος από υποσταθμούς διοίκησης. Αυτοί οι πυρήνες έχουν εφοδιασθεί με πλαστά Συριακά διαβατήρια καθώς και με ταυτότητες δημοσιογράφων – ανταποκριτών ξένων πρακτορείων ειδήσεων. Καθώς και τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου όταν θα δημιουργηθεί η ανωμαλία, αυτοί να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι σε όλη τη χώρα. Επιπρόσθετη αναγνώριση μεταξύ τους θα είναι συγκεκριμένο αντικείμενο στα χέρια τους.    
Επιπλέον, ο πληροφοριοδότης μας, μας είπε ότι όλα αυτά γίνονται με τη διάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών σε ευρώ και δολάρια που διακινούν εγκέφαλοι αυτών των επιχειρήσεων. Αυτοί έχουν αναλάβει και την εκπαίδευση των νέων στρατολογημένων μελών. Στις διαβιβάσεις, στην ψυχολογική ανάκριση, στην κωδικοποίηση μηνυμάτων. Που μένουν σε νοικιασμένα διαμερίσματα.       

Η δημιουργία Κουρδικού Κράτους.

Ο Τούρκος Σουλτάνος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γνωρίζει ότι είναι de facto η δημιουργία Κουρδικού Κράτους, από τη στιγμή που υποστηρίζεται και από την εν δυνάμει Πρόεδρο των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.
Ωστόσο, προσπαθεί ο Ερντογάν το υπό δημιουργία Κουρδικό Κράτος, να συμπεριλαμβάνει στο ελάχιστο τουρκικά εδάφη. Σε αντάλλαγμα επιδιώκει σε πρώτη φάση τη συνδιοίκηση του Αιγαίου και της Θράκης μας.
Ήδη το σχέδιο βρίσκεται σε εξέλιξη…

Τι κάνει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Πατρίδος μας;

Αυτά τα σενάρια τρόμου τα γνωρίζει το πολιτικό προσωπικό της Πατρίδος μας; Η ηγεσία του Στρατού μας γνωρίζει κάτι περισσότερο;  Γιατί, δεν μπορεί να γνωρίζει – έστω και καθυστερημένα - ο Αρχιεπίσκοπος της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας και να καταγγέλλει – σε προχθεσινή συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό – την ισλαμοποίηση της Ελλάδος μας και η στρατιωτική ηγεσία της χώρας να μην έχει πάρει χαμπάρι για τι γίνεται!!  
Εκτός και εάν η στρατιωτική ηγεσία μας, γνωρίζει κάτι αλλά έχει σκοπό να τηρήσει την ίδια στάση και θέση που τήρησε (στα τέσσερα) την περίοδο της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο μας!!
Όμως, θα πρέπει να γνωρίζουν – τουλάχιστον οι στρατιωτικοί – εάν κατ΄ ελάχιστον υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Τουρκίας, και δεν θα έχουν έγκαιρα ενεργήσει, τότε εάν τους απομένει ελάχιστο ψήγμα αγάπης για την Πατρίδα, της οποίας την ακεραιότητα ορκίσθηκαν να προασπίζονται παντί τρόπω, θα πρέπει να αυτοκτονήσουν!!
Παρά ταύτα μας δημιουργεί εντύπωση η περίεργη σιωπή της Ρωσίας!!

Τι κάνουν οι Τοπικοί άρχοντες των νησιών μας;

Μέσα στις πληροφορίες μας ήταν και το γεγονός που προανέφερα στο παρόν κείμενό μου. Ότι δηλαδή, το χρήμα ρέει άφθονο!! Εν τούτοις θα περιμένουμε την αντίδραση των Τοπικών Αρχών της Χίου, της Μυτιλήνης, της Λήμνου, της Σάμου, της Κω και λοιπών ακριτικών νησιών μας.

Είναι “ναρκωμένος” ακόμη ο Πάνος Καμμένος;

Ειλικρινά θα θέλαμε να ξέρουμε εάν ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης γνωρίζει κάτι από τα παραπάνω. Θα θέλαμε να ξέρουμε εάν παραμένει ακόμη “ναρκωμένος” από το δηλητήριο της Εξουσίας. Ας δείξει ότι του έχει ακόμη απομείνει κάποια ευαισθησία για την Πατρίδα. Ας αποχωρήσει από την κυβέρνηση των Μπολσεβίκων. Και ο λαός θα τον συγχωρέσει και θα τον ανταμείψει…

Επί του πιεστηρίου.
      
Μας έφθασε η πληροφορία πως “βρέθηκαν” στον Έβρο κασόνια με πιστόλια.
Αληθεύει η πληροφορία μας; Και εάν ναι, για πού προορίζονταν;

Υ.Γ.
Του παρόντος κειμένου θα ενημερωθούν μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο twitter όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων.    


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο