Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Εκδήλωση αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα του παιδιού

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Πανευβοϊκού Συλλόγου 'Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ' αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα του παιδιού.

Την εισήγηση έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου ο οποίος ευχαρίστησε τους ομιλητές Λένα Μεταξά (εκπαιδευτικό-καθηγήτρια αγγλικών) και Κωνσταντίνο Κουρμπέτη (Διευθυντή Μουσικού Γυμνασίου Χαλκίδας ''Νίκος Σκαλκώτας'') αλλά και τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ.Χρήστο Παγώνη για την διάθεση της αίθουσας τελετών του Δημαρχείου Χαλκίδας καθώς και την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κ.Λίλιαν Ζλακώνη για την αμέριστη βοήθεια της και συμπαράσταση.


Για το νόημα της ημέρας μίλησε η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κ.Δήμητρα Παπαμιχαήλ (Ιατρός),από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου,ενώ την εκδήλωση έκλεισε η παιδική και νεανική χορωδία του καλλιτεχνικού εργαστηρίου 'ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ',την οποία διηύθυνε η μουσικός κ.Αλεξάνδρα Αραβίδου και η οποία ενθουσίασε το πλήθος,οι οποίοι και καταχειροκρότησαν την χορωδία και την επιβράβευσαν με συνεχόμενα επιφωνήματα ''ΜΠΡΑΒΟ'',δημιουργώντας έτσι έναν εορταστικό παλμό στην κατάμεστη από κόσμο,αίθουσα τελετών του Δημαρχείου.

Μετά το τέλος της υπέροχης εκδήλωσης όλος ο κόσμος και τα παιδιά οδηγήθηκαν στην αίθουσα ''Αριστοτέλης'' του Δημαρχείου στην παραλία όπου έγιναν τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου ΜΠΑΖΑΡ του Συλλόγου και στο οποίο μπορεί να βρει ο κάθε επισκέπτης υπέροχα χειροποίητα σκευάσματα.γλυκά,δώρα,στολίδια,βιβλία,διακοσμητικά,φαγώσιμα,γούρια κ,λ.π.

    Τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου π.Τιμόθεος Μπαϊμπάκης,μέσα σε μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα την οποία δημιούργησε η ορχήστρα που υποδέχθηκε τον κόσμο στα εγκαίνια,πρόσφερε σε όλα τα παιδιά από ένα αναμνηστικό δώρο ευχόμενος σε όλους καλές γιορτές και χαρούμενα Χριστούγεννα, ενώ όλος ο κόσμος ευχαρίστησε τους υπευθύνους του Συλλόγου για την υπέροχη βραδιά.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο