Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτότυπο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα χαρισματικά παιδιά από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Θηβαίων

Την πρώτη του ημερίδα- εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το νεοσύστατο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Θηβαίων (ΤΟΣΥΝ) στην κατάμεστη αίθουσα “Αρμονία” του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας.


Εισηγήτρια του σεμιναρίου με θέμα “Χαρισματικά Παιδιά, αναγνώριση-διαχείριση από γονείς και εκπαιδευτικούς”  ήταν η κα Δανάη Δεληγεώργη, Ψυχοπαιδαγωγός Κοινωνικής & Συναισθηματικής Ανάπτυξης, Επιστημονικά Υπεύθυνη Χαρισματικότητας της Ελληνικής MENSA, η οποία κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, που παρακολούθησαν το σεμινάριο με ιδιαίτερη προσοχή και συμμετείχαν ενεργά σ' αυτό.

Την κυρία Δεληγεώργη προλόγισε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, καλωσορίζοντάς την στην πόλη της Θήβας και παράλληλα συνεχάρη θερμά τον Πρόεδρο του ΤΟΣΥΝ κ. Σταμάτη Καλαμιώτη και όλα τα μέλη του Δ.Σ.  για την εξαιρετική πρωτοβουλία αυτής της εκδήλωσης και την πρωτοτυπία του θέματος του σεμιναρίου, τονίζοντας ότι το νεοσύστατο ΤΟΣΥΝ “άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κοινωνία των πολιτών και να υλοποιεί δράσεις που αφορούν τους νέους και την πρόοδό τους. Ως Δημοτική Αρχή πιστεύουμε στους νέους και τους στηρίζουμε έμπρακτα. Επιθυμούμε τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους”.

Η κα Δεληγεώργη  στην εισήγησή της ανέπτυξε θέματα σχετικά με τη νοημοσύνη, με μύθους και αλήθειες για τα χαρισματικά και ταλαντούχα παιδιά, χαρισματικούς ενήλικες και υπερήλικες αργότερα και πως μπορούν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί αφού αναγνωρίσουν αυτή τη χαρισματικότητα να τη διαχειριστούν.

Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο φωτογραφίες: http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2016/12/blog-post_13.html



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο