Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ευάγγελος Καρακώστας: Μαρξιστές και φιλελεύθεροι φεύγετε, Εμείς οι Εθνικιστές ερχόμαστε!

Ως «μνημονιακό τελεσίγραφο» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ευάγγελος Καρακώστας, τον Προϋπολογισμό του 2017, ένα μνημονιακό τελεσίγραφο στο οποίο η Χρυσή Αυγή δεν υποκύπτει.
Ο βουλευτής Βοιωτίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση Σύριζα, επισημαίνοντας πως το χθεσινοβραδινό διάγγελμα Τσίπρα αποτελεί φθηνή απόπειρα εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού του Ελληνικού Λαού.
Ο συναγωνιστής Καρακώστας κατήγγειλε πως η κυβέρνηση φέρνει νέο Μνημόνιο και εκατομμύρια επιπλέον λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η γραμμή τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαράσσεται από ένα κοινό κέντρο, την Καγκελαρία του Βερολίνου.
Ο Ευάγγελος Καρακώστας επισήμανε πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν ασκεί πολιτική ως διαχειρίστρια δύναμη της δυστυχίας του Λαού μας, αλλά ως η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την Ενότητα και την Ελευθερία του Ελληνικού Λαού!
Ολοκλήρωσε δε, την τοποθέτησή του, τονίζοντας: «Μαρξιστές και φιλελεύθεροι καταντήσατε η χλεύη των Λαών και φεύγετε κι Εμείς οι Εθνικιστές ερχόμαστε»!



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο