Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Διαψεύδει τα ανυπόστατα δημοσιεύματα, το Διοικητικό Συμβούλιο των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λιβαδειάς-Θήβας

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λιβαδειάς-Θήβας, στη τακτική συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου 2016 , με αφορμή τα διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται στη λειτουργία του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, ομόφωνα αποφασίζει και ανακοινώνει στους Βοιωτούς πολίτες:
Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα ανυπόστατα και ψευδή, αήθη, απαράδεκτα, αμφιβόλου προέλευσης και εξαιρετικά  χαμηλής ποιότητας δημοσιεύματα, τα οποία παραποιούν την εικόνα του Νοσοκομείου και θίγουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Και βεβαίως ΔΕΝ θα ανασταλεί η λειτουργία των χειρουργείων του νοσοκομείου, καθώς η στελέχωση της χειρουργικής κλινικής με πέντε (5) μόνιμους, ειδικευμένους χειρουργούς δεν στοιχειοθετεί κάτι τέτοιο. Η έλλειψη ειδικευομένων είναι όντως ένα γεγονός, που δυστυχώς ταλανίζει όλα τα νοσοκομεία της χώρας.
Διαβεβαιώνουμε για τα διαρκή, σταθερά βήματα ανάκαμψης του Νοσοκομείου, σε όλα τα επίπεδα και προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακούμε, κατανοούμε, γνωρίζουμε τα πάσης φύσεως υπάρχοντα θέματα, αναζητούμε και βρίσκουμε τις λύσεις, σε κάθε περίπτωση.
Φρονούμε ότι οι διαδικασίες πρέπει να τηρούνται, οι θεσμοί και η ιεραρχία δεν θα παραβιάζονται  επουδενί. Θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να εμποδίσουμε κάθε προσπάθεια υποβιβασμού του έργου, αμαύρωσης και άδικης σπίλωσης είτε του Ιδρύματος, είτε των εργαζομένων σε αυτό. Θα ενισχύσουμε και θα διαφυλάξουμε  τη σχέση εμπιστοσύνης  Υπηρεσιών Υγείας- πολιτών.


Βοιωτοί πολίτες,
Μην επιτρέπετε κανενός είδους μεμονωμένες, επιβλαβείς, αμφιβόλου ήθους και σκοπού προσπάθειες στιγματισμού των νοσοκομείων, αλλά και κάθε φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας. Μην αφήνετε τους ανεύθυνους και αδαείς να υποτιμούν αβασάνιστα το έργο των ανθρώπων, που καθημερινά δίνουν ένα κομμάτι από τον εαυτό τους, για ΟΛΟΥΣ μας.
Θωρακείστε τα Ιδρύματα από κακόβουλες επιθέσεις.  Προστατέψτε τα.  
                                                                                                                                                                           

Τα Νοσοκομεία είναι δικά σας!




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο