Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Κλειστό το απόγευμα το κέντρο της Αθήνας


Δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με συγκέντρωση σήμερα στις 17:00 στο Πολυτεχνείο και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

«Απαρχή ενός νέου κύματος αγώνων που θα ραγίσουν την πολιτική του Μνημονίου» χαρακτηρίζει το Συντονιστικό Σωματείων τον τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου.

«Οι φετινές τριήμερες εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου εκ των πραγμάτων συνδέονται με τους αγώνες και τα αιτήματα για την αποδέσμευση της χώρας και του λαού μας από το μνημόνιο, για την ακύρωση των κυβερνητικών αντεργατικών πολιτικών και την υπεράσπιση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων και του κατώτερου εγγυημένου μισθού», προσθέτει.

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει καλέσει και το ΚΚΕ στις 18:00 στην πλατεία Συντάγματος και στις 19:00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεντρώσεις θα γίνουν ακόμα στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου στις 19:00, στο Ηράκλειο στις 18:30 στην πλατεία Αγ. Νικολάου (Αλικαρνασσός), στην Κομοτηνή στις 18.30 στην κεντρική πλατεία, στον Πύργο, στις 19:00 στην πλατεία ΟΤΕ, στα Γιάννενα στις 19:00 στο δημαρχείο, στην Κέρκυρα στις 10:00 στην πλατεία Σαρόκο, στην Αλεξανδρούπολη, στις 18.30 στο δημαρχείο, στην Ξάνθη στις 18.30 στην κεντρική πλατεία, στην Καβάλα στις 18:00 στην κεντρική πλατεία και στη Δράμα στις 18.30 στην κεντρική πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο