Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ………………..ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ……….

……………..τάχουν πάρει όλα!!! Οι υπηρέτες του σχεδίου εξαφάνισης της Ελλάδας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων προχωρούν στο επόμενο βήμα.
Αφού έριξαν στον Καιάδα της απόλυτης εξαθλίωσης το βιοτικό επίπεδο της Ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, προχωρούν στην αρπαγή των φυσικών πόρων της χώρας με τρόπο απροκάλυπτο και ανάλγητο.
Πέρα από το φυσικό πλούτο της χώρας μας που είναι πλέον κατανοητό και πασιφανές σε όλους μας, ότι ξεπουλιέται από τους δοσίλογους που κυβερνάνε και τους εγκάθετους των τραπεζών, το επόμενο βήμα είναι η δέσμευση των φυσικών πόρων της ιερής αυτής γης από τους οποίους εξαρτάται η επιβίωσή μας.
Μετά το άγριο σφυροκόπημα μέσω των κάθε είδους φορολογιών που έχει αναγκάσει όλους μας να αχρηστεύσουμε αυτοκίνητα, να περιορίσουμε τη χρήση πετρελαίου για να ζεσταθούμε, το ηλεκτρικό ρεύμα να στοιχίζει όσο μία πλάκα χρυσού, και η καθημερινή διατροφή μας να περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα, ιδιαίτερα για τα παιδιά μας, ετοιμάζονται να απλώσουν τα βρώμικα χέρια τους σε ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που παρέχει η φύση. ΤΟ ΝΕΡΟ!!!
Η αναλγησία και η βιαιότητα της νέας αυτής άρρωστης απόρροιας σαπισμένων μυαλών, που δεν υποχωρούν και δεν υπαναχωρούν μπροστά σε τίποτα είναι ασύλληπτη. Τα όρνια που νέμονται ατιμώρητα τη χώρα αυτή δεν έχουν χορτάσει. Δεν έχουν κορέσει την βρώμικη πείνα τους από τους χιλιάδες άστεγους που οι ίδιοι δημιούργησαν, από τους νεκρούς του χειμώνα που περνάμε που οι ίδιοι προκάλεσαν τον θάνατό τους, από την συνεχώς αυξανόμενη τάξη των νεόπτωχων αυτής της χώρας, από τον κατακερματισμό των οικογενειών που έχουν σύρει σε δίνη απόγνωσης.
Τώρα ξεκινάνε την δέσμευση των υδάτινων πόρων της χώρας. Και ξεκινάνε από το πιο όμορφο και παντελώς απείραχτο βουνό της χώρας οι πηγές του οποίου είναι αρκετές για να τροφοδοτήσουν ολόκληρη τη Θεσσαλία για χρόνια. ΤΟ ΠΗΛΙΟ!!!
Το μυθικό βουνό, της Μαγνησίας, το στολίδι του Βόλου έχει μπεί στο στόχαστρο των ανθρωπόμορφων κτηνών που μας βιάζουν καθημερινά τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι η μοναδική αγνή περιοχή της πατρίδας μας που δεν έχει πέσει στα αιματοβαμμένα νύχια της Καμόρρας των εμφιαλωμένων του 1 ευρώ. Και είναι έγκλημα για τα χωριά του ιερού βουνού να πίνουν καθαρό αχλωρίωτο νερό από της πηγές του. Γι αυτό πρέπει να βρουν τρόπο να το «εμφιαλώσουν». Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Ο τρόπος είναι εμφανής. Δημιουργούμε το πρόβλημα τεχνητά και επεμβαίνουμε για να το λύσουμε κατά το συμφέρον των εντολέων μας. Απλά να υπενθυμίσουμε τι έγινε πρίν δέκα περίπου χρόνια στη Βολιβία, όπου όλως……παραδόξως στη ιστορία πρωταρχικόι ρόλο ‘επαιξε το……….ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!!!Τυχαίο???
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Το ξεκίνημα ανάλογης κατάστασης, από ότι φαίνεται. έχει σαν αφετηρία τα χωριά του Πηλίου τα οποία υδροδοτούνται αυτόνομα από τις φυσικές πηγές του βουνού, με δικά τους δίκτυα δίχως την παρέμβαση της Εταιρείας ύδρευσης. Μέχρι τώρα…………
Γιατί τις τελευταίες δεκαπέντε – είκοσι ημέρες επιχειρείται η……υποδούλωση των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι απειλήθηκαν ότι μέχρι………………………………… υδρόμετρα στις πηγές θα τοποθετηθούν!!!!
Οι κάτοικοι των χωριών είναι αποφασισμένοι…………….για όλα. Η μόλυνση του φυσικού και αγνού νερού του βουνού με χλώριο μετά από κατασκευασμένα στοιχεία της επιχείρησης έχει ξεσηκώσει θύελλα στο ορεινό όγκο του Πηλίου.
Φαίνεται ότι αυτή τη φορά τα άθλια σχέδια των νοσηρών εγκεφάλων δεν θα εφαρμοστούν……………….αναμένουμε…………..
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

HeLLeNiCReVeNgE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο