Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ασύμμετρη απάντηση Πάνου Καμμένου σε Γεωργίου (ΕΛΣΤΑΤ): ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ.

Ο Πάνος Καμμένος ήταν από αυτούς που σήκωσαν το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ πολύ ψηλά στην ατζέντα, μιλώντας μάλιστα πρώτος ξεκάθαρα για συμπαιγνία με το ΔΝΤ ώστε να μην μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την φαυλότητα υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
Η χθεσινή επιστολή που ήλθε στην βουλή δια χειρός Κουρουμπλή, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ τις κατηγορίες Καμμένου περί συμπαιγνίας ΕΛΣΤΑΤ – ΔΝΤ. Η επιστολή αποκαλύπτει απ’ ευθείας επικοινωνία Γεωργίου με Τόμσεν, γεγονός που μέχρι πρότινος διέψευδαν οι πάντες!
Αυτό οδήγησε τον Καμμένο σε παρέμβαση – φωτιά σήμερα, που όχι μόνο δίνει πλήρη κάλυψη στον Κουρουμπλή, αλλά εγγυάται στον Γεωργίου ότι θα λογοδοτήσει μαζί με τους υπολοίπους Το Ολυμπία, δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στην αλήθεια. Το ότι υιοθετήσαμε τις αποκαλύψεις Καμμένου όταν όλοι σιωπούσαν (αθώα ή ένοχα) ήταν προϊόν και δικής μας έρευνας. Είδαμε ότι είχαν βάση. Έτσι λοιπόν θα απευθύνουμε ένα και μόνο ερώτημα σε όλους αυτούς που σιώπησαν, λοιδώρησαν, χρηματίστηκαν για να αποκρύψουν:

ΠΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ 4000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ; ΠΟΣΟ ΑΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΗΣ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΓΙΑ 24 ΜΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;
ΠΟΣΟ;
olympia.gr

αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο